با سلام..........من چندی پیش یک اسکار x200 گرفتم فقط عیبی که داره به محض زدن به برق خود بخود روشن میشود آیا راهی برای اینکه بصورت دستی روشن شود وجود دارد ......با تشکر
سلام خدمت اساتید عزیز:
من یکساله که این رسیور رو خریدم و شیرینگشو فعال کردم یه چند وقتی شیرینگ قطع بود نرم افزارشو اپدیت کردم حالا تو وضعیت شیرینگ که رفتم میبینم زده شروع شیرینگ سال 2011 و زمان پایان 5/2014 مشکل از چی میتونه باشه آیا واقعا تمام شده؟؟؟
خوب رسیوری که سال 2012 یا 2013 وارد بازار شده چطور شیرینگش تمام شده البته اگه تاریخ ورودش رو من درست گفته باشمبله تمام شده طبق تاریخ
خوب رسیوری که سال 2012 یا 2013 وارد بازار شده چطور شیرینگش تمام شده البته اگه تاریخ ورودش رو من درست گفته باشم
دوست عزیز قرار نیست که تا ابد کار کنه کلا یکسال شرینگ رایگان داره
با سلام رسیور اسکار x200روشن میشود ولی روی صفحه تلویزیون می نویسدsw is wrong please download again 24 ایسی فلش از فایل موجود در سایت پروگرام شد اما کلا با لا نیامددو در حالت عیب بالا مشتری میگوید فلش usb کار میکند لطفا راهنمایی فرمایید
با سلام رسیور اسکار x200روشن میشود ولی روی صفحه تلویزیون می نویسدsw is wrong please download again 24 ایسی فلش از فایل موجود در سایت پروگرام شد اما کلا با لا نیامددو در حالت عیب بالا مشتری میگوید فلش usb کار میکند لطفا راهنمایی فرمایید