پرسش و پاسخ به سوالات و مشکلات مدل های full hd

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
در این تاپیک شما میتوانید به مسائل زیر بپردازید
: 1-مشاوره
2-پرسش سوالات و مشکلات
تنها خواهشی که از شما عزیزان داریم این است که به مطالب دیگری
در این تاپیک نپردازید بعد از ارسال پست خود کمی فرصت دهید تا پاسخ
شما داده شود این تاپیک انحصارا برای مدل های آی کلاس مدلهای Full HD
میباشد
پیشاپیش از تمامی شما عزیزان تشکر میکنیم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sady

کاربر
2010-02-27
29
120
من یه رسیور k9k9 full hd دارم که بعضی از فرکانسهای dvb s2 ماهواره هاتبرد رو داخل خودش نداره مثل 11334 و 11432 وقتی که این فرکانسها رو به رسیور برای سرچ کردن میدم هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه مشکل از چیه در حالی که بعضی از فرکانسهای dvb s2 مثل 10775 و 11681 رو با سیگنال دریافت میکنه

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام لطفا روش رفتن بک آپ از کانالهای این دستگاه را توضیح دهید

سلام برای بک آپ منو را بزن و به قسمت other بروید و بر روی گزینه program list اوکی کنید stb to usb را اوکی کنید چند ثانیه صبر کنید تا لود شود و کار تمام میشود

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
من یه رسیور k9k9 full hd دارم که بعضی از فرکانسهای dvb s2 ماهواره هاتبرد رو داخل خودش نداره مثل 11334 و 11432 وقتی که این فرکانسها رو به رسیور برای سرچ کردن میدم هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه مشکل از چیه در حالی که بعضی از فرکانسهای dvb s2 مثل 10775 و 11681 رو با سیگنال دریافت میکنه

درود رسیور شما مورد ندارد بلکه از النبی یا دیش میباشد سعی کن از یک النبی خیلی خوب استفاده کنید چون سیستم s2 خیلی حساس تر از s1 هست

sady

کاربر
2010-02-27
29
120
نحوه دسترسی به منوی کد دهی این دستگاه به چه صورت است
در مورد سوال قبلی که گفتین lnb باید خوب باشه النبی که من دارم premium hd است چطوره خوبه یا نه

denasafid

کاربر
2010-05-29
39
53
50
با سلام .ریسیورk9k9fullhdدارم که طبق دستور وراهنمایی ازسایت جهت انتقال کلیدها عمل کردم ولی درمسیر انتقال usb دو گزینه داره که اولی انتقال نرم افزاره و دومی لیست برنامه هاکه عدد1 راهم میزنم هیچ عکس العملی انجام نمیده واصلا سافت رونمایش نمیده....دومین مشکل درضبط است که باورژن11352مورخ2011/11/10 هم اپدیت کردم ولی درقسمت ضبط وpvrهیچ گونه راهنمایی که به طریقts یا mpegضبط کند وجود نداره...ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کند...

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام چند سوال دارم شايد دوستان راهنمائي كنند
1- وقتي كه دستكاه درحا ل ضبط ميبا شد چرا نمي توان كانال ديگري مشاهده كرد
2-وقتي ميكروباكس به آن وصل ميباشد سيگنال خا لي ميشود بايد دستگاه روشن وخاموش شود دليلش چيست
3-اي ن دستگاه با چه فرمتي ضبط ميكند . براي من فرمت tpo ميباشد
با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: en.ghg

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با سلام چند سوال دارم شايد دوستان راهنمائي كنند
1- وقتي كه دستكاه درحا ل ضبط ميبا شد چرا نمي توان كانال ديگري مشاهده كرد
2-وقتي ميكروباكس به آن وصل ميباشد سيگنال خا لي ميشود بايد دستگاه روشن وخاموش شود دليلش چيست
3-اي ن دستگاه با چه فرمتي ضبط ميكند . براي من فرمت tpo ميباشد
با تشكر

سلام دوست من

شما وقتی در حال ضبط هستید فقط کانال همان فرکانس مورد نظر را در اختیار دارید و می توانید مشاهده کنید

در مورد میکرو باکس با اخرین ورژن دستگاه خود را پرو گرام نمایید

قابلیت ها :

-- پخش فایل های فیلم DIVIX

-- خروجی HD (HDMI) پشتیبانی : 1080p، 1080i، 720p، 576p

و 576i (Upscaling برای انتقال پال)

-- ضبط ضبط و پخش (F.F / REW / آهسته)

-- زمان تبدیل

-- تصویر در تصویر

-- پخش فایل های ضبط شده در P.C

مخازن اتصالات

-- تجارت عدد و الفبایی ، صفحه نمایش با شماره 12 و نمادها

-- مجتمع آلبوم عکس، بیننده تصویر و پخش کننده موسیقی

-- چند خروجی تصویر

-- دارای پورت USB

-- چند زبانه و پشتیبانی از زیرنویس تله تکست (VBI و اطلاعات روی صفحه)

-- کاربر پسند اطلاعات روی صفحه منوی با عملکرد کامل

-- کانال های مورد علاقه و عملکرد قفل والدین

-- جنوب غربی Upgarde از طریق یواس بی 2.0، نامه ساتا و پورت تومان - 232

-- راهنمای برنامه الکترونیکی برای بر روی صفحه نمایش اطلاعات کانال تا روز 7 -

-- ست 1.0 (موضوع چند تعویض)، ست 1.2 / USALS (موتوردار سیستم)،

ست و Unicable 1.3 (یک کابل راه حل)

-- کاربر پسند چند زبانه اطلاعات روی صفحه منوی با عملکرد کامل

-- تصویر در تصویر (دو کانال در حال مشاهده زنده در همان زمان)

-- 2 رابط مشترک و 1 کارت خوان هوشمند

در تنظیمات قسمت فلش فرمت هایی را که ضبط میکند موجود است

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
سلام دوستان ایا رسیور k9k9 full hd xvid رو نرم افزار کارخانه بهش بزنن شیرینگ قطع میشه...چون تازه 1 ساعت پیش شیرینگ رو فعال کردم الان با پیغام no signal مواجه میشم.رسیور رو از پشت خاموش روشن میکنم بازهم همین پیغام رو میده....دوستان راه حلی دارید...

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام دوستان ایا رسیور k9k9 full hd xvid رو نرم افزار کارخانه بهش بزنن شیرینگ قطع میشه...چون تازه 1 ساعت پیش شیرینگ رو فعال کردم الان با پیغام no signal مواجه میشم.رسیور رو از پشت خاموش روشن میکنم بازهم همین پیغام رو میده....دوستان راه حلی دارید...

[h=2]نرم افزار اختصاصی beta برای رفع مشکل no signal ایکلاس K9K9 FULL HD XVID[/h]

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دوست عزیز اگه اینو بزنن شیرینگ رایگانش قطع نمیشه؟

توضیحات اضافه

عرض سلام و ادب خدمت عزیزان

نسخه اختصاصی برای رفع مشکل no signal برای مدل های K9K9 FULL HD XVID منتشر شد.ورژن 1159B
لطفا توجه کنید این ورژن در واقع نرم افزار beta می باشد و قابلیتی ندارد و صرفا برای رفع مشکل no signal منتشر شده است .لذا پس از نصب حتما ریست فکتوری کنید و عزیزانی که از موتور diseqc و سوییچ استفاده می کنند حتما تست کنند و نتیجه را در ادامه همین پست اعلام نمایند.:eek:k:

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
توضیحات اضافه

عرض سلام و ادب خدمت عزیزان

نسخه اختصاصی برای رفع مشکل no signal برای مدل های K9K9 FULL HD XVID منتشر شد.ورژن 1159B
لطفا توجه کنید این ورژن در واقع نرم افزار beta می باشد و قابلیتی ندارد و صرفا برای رفع مشکل no signal منتشر شده است .لذا پس از نصب حتما ریست فکتوری کنید و عزیزانی که از موتور diseqc و سوییچ استفاده می کنند حتما تست کنند و نتیجه را در ادامه همین پست اعلام نمایند.:eek:k:

با تشکر مشکل no siignal با نرم افزار beta حل نشده با انتقال این نرم افزار به این رسیور اکانت شیرینگ رایگان به مشکلی بر نخورده و همچنان data expired تا تاریخ2012/12/5می باشد یعنی یه سال دیگه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با تشکر مشکل no siignal با نرم افزار beta حل نشده با انتقال این نرم افزار به این رسیور اکانت شیرینگ رایگان به مشکلی بر نخورده و همچنان data expired تا تاریخ2012/12/5می باشد یعنی یه سال دیگه.
شوربختانه این رسیور ایرادهای عجیب زیاد داره وبا توجه به اینکه لینوکسی نیست به قیمتی که در بازار میفروشند اصلا نمی ارزد!

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
شوربختانه این رسیور ایرادهای عجیب زیاد داره وبا توجه به اینکه لینوکسی نیست به قیمتی که در بازار میفروشند اصلا نمی ارزد!
با سلام خدمت استاد عزیز
ولی نسبت به دانگل های مثل میکروها و مینی وان و غیره... که قطعی های مکرر و اعصاب بهم ریز دارن خیلی خیلی بهتره...الان من 3 روز پیش راه انداختم همون بار اول مشکل no signal براش پیش اومد و سرعت اینترنت من 600 کیلوبایت سرعت دانلودش با اینترنت دانلود منیجر هستش..باور کنید در عرض این دو سه روز حتی 2 دقیقه قطعی هم نداشتم.حال بماند که میگن شیرینگ سیسیکم رو فوق العاده پشتیبانی میکنه.بیشتر از نصف کانالهای هاتبرد بازن تمام پکیج های polsat سیفراو + کانالهای اچ دی مربوط به این پکیج ها و کانالهای اسکای سینماها با hd اونا فول بازه ..امیدوارم این ثبات شیرینگ تداوم داشته باشه.

یه سوال داشتم خدمت اقا شهرام و دوستان عزیز
ایا میشه فایلی رو که میخان ضبط کنن به فرمت mpeg باشه.الان بنده کانالی رو ضبط میکنم به فرمت
tpo می باشد که برای اولین بار در دنیای کامپیوتر دارم این فرمت رو میبینم.ایا تنظیمات خاصی داره؟

آخرین ویرایش:

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام خدمت استاد عزیز
ولی نسبت به دانگل های مثل میکروها و مینی وان و غیره... که قطعی های مکرر و اعصاب بهم ریز دارن خیلی خیلی بهتره...الان من 3 روز پیش راه انداختم همون بار اول مشکل no signal براش پیش اومد و سرعت اینترنت من 600 کیلوبایت سرعت دانلودش با اینترنت دانلود منیجر هستش..باور کنید در عرض این دو سه روز حتی 2 دقیقه قطعی هم نداشتم.حال بماند که میگن شیرینگ سیسیکم رو فوق العاده پشتیبانی میکنه.بیشتر از نصف کانالهای هاتبرد بازن تمام پکیج های polsat سیفراو + کانالهای اچ دی مربوط به این پکیج ها و کانالهای اسکای سینماها با hd اونا فول بازه ..امیدوارم این ثبات شیرینگ تداوم داشته باشه.

یه سوال داشتم خدمت اقا شهرام و دوستان عزیز
ایا میشه فایلی رو که میخان ضبط کنن به فرمت mpeg باشه.الان بنده کانالی رو ضبط میکنم به فرمت
tpo می باشد که برای اولین بار در دنیای کامپیوتر دارم این فرمت رو میبینم.ایا تنظیمات خاصی داره؟

با سلام دوست عزيز من هم مشكل شما را دارم كه بصورت tpo ضبط مي كند وفرمت ديگري در اين دستگاه پيدا نكردم شايد كسي باشد جواب مرا بدهد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا