با درودسلام به همه اساتید.من میخواهم با کامپیوتر و پورت آر اس سی سی کم را روی دستگاه آی کلاس 9595 فعال کنم .داخل تاپیک راه اندازی سیسی کم در رسیور معمولی برنامه را هم گرفتم.بعد سی سیکم من هم به صورت پلاگین هادو برای کارت دی وی بی ارسال شده و من نمیدونم اون یوزر و پسووردی که داخل تاپیک گذاشته بود را چگونه پیدا کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.اگه میشه با عکس بگذارید.ممنون
دوستان :
1- رسیور استارست x98-usb دارم که خواهان دریافت اشتراک cccam از جناب علی رسیورمی باشم اما در هیچکدام از تاپیکها در مورد این مدل رسیور توضیح کافی داده نشده ولی بطور کلی از انواع و اقسام نرم افزار مانند: فاستو ،hdvb، گلادیاتور برای دیگر مدلها ... اطلاعات کلی دریافت کردم اما متوجه نشدم بهترین و بی دردسرترین نرم افزار برای این مدل چیست؟ چرا که در منو رسیور من گزینه sssp gbox دیده می شود و گزینه sssp را ندارم.
2- مسئله ای که خیلی نگران کننده برای من است که در سایتی در مورد استفاده از نرم افزارها توضیح داده که برای هر دفعه استفاده از نرم افزار ( بخصوص فاستو)باید خیلی وقت صرف شود تا بطور دستی id کانالها و پکیجها وارد شود که خیلی پردردسر می باشد ...نمی دانم چنین چیزی صحت دارد؟ یا با یک بار وارد کردن سرورها و یوزر و پسورد اشتراک همه چیز یکبار ذخیره می گردد و احتیاجی نیست هربار برای استفاده اعداد و ارقام زیادی بصورت دستی وارد کرد. لطفا دوستان برای این 2 مورد راهنماییهای لازم را بنماید. با تشکر پیشاپیش
دوست عزیز samsat من امروز از علی رسیور اکانت خریداری کردم اما نمی دانم دقیقا و چطوری سه سرور را وارد برنامه فاستو کنم اگر امکان دارد کاملتر توضیح دهید اگر می شود نحوه وارد کردن سی لاین را توضیح کامل دهید برنامه فاستو را نصب کردم اما نمی دانم با سرور های داده شده و یوزر و پسورد چکار کنم ؟
با تشکر مجدد: فقط یک نکته دیگر : سه سروری که دریافت کردم به این صورت شروع می شود :c آیا باید این :c را بعد از f وارد کنم ؟ منظورم اینکه :c جز آدرس است؟
با سلام
اقا یک املاتوری که سازگاری با رسیور کاب ریوو 250 داشته باشد و با سیفتیم پایه و با وزژن 904-r13791 خوب سازگاری داشته و روان باشد در این تاپیک قراردهید و نحوه نصب ان را دستی بگوید با تشکر