پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam

looti33

کاربر
2012-01-23
6
11
سلام به همه اساتید.من میخواهم با کامپیوتر و پورت آر اس سی سی کم را روی دستگاه آی کلاس 9595 فعال کنم .داخل تاپیک راه اندازی سیسی کم در رسیور معمولی برنامه را هم گرفتم.بعد سی سیکم من هم به صورت پلاگین هادو برای کارت دی وی بی ارسال شده و من نمیدونم اون یوزر و پسووردی که داخل تاپیک گذاشته بود را چگونه پیدا کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.اگه میشه با عکس بگذارید.ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام به همه اساتید.من میخواهم با کامپیوتر و پورت آر اس سی سی کم را روی دستگاه آی کلاس 9595 فعال کنم .داخل تاپیک راه اندازی سیسی کم در رسیور معمولی برنامه را هم گرفتم.بعد سی سیکم من هم به صورت پلاگین هادو برای کارت دی وی بی ارسال شده و من نمیدونم اون یوزر و پسووردی که داخل تاپیک گذاشته بود را چگونه پیدا کنم.دوستان لطفا راهنمایی کنید.اگه میشه با عکس بگذارید.ممنون
با درود
دوست گرامی فایل را با نوت پد ویندوز باز کنید مشخصات را خواهید دید!
ادرس سرور پورت یوزر پسورد
اینها را داخل فایل برنامه گلادیاتور مخصوص ایکلاس قرار دهید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
سوال و راهنمایی استفاده از سی سی کم برای یک مدل رسیور؟

دوستان :
1- رسیور استارست x98-usb دارم که خواهان دریافت اشتراک cccam از جناب علی رسیورمی باشم اما در هیچکدام از تاپیکها در مورد این مدل رسیور توضیح کافی داده نشده ولی بطور کلی از انواع و اقسام نرم افزار مانند: فاستو ،hdvb، گلادیاتور برای دیگر مدلها ... اطلاعات کلی دریافت کردم اما متوجه نشدم بهترین و بی دردسرترین نرم افزار برای این مدل چیست؟ چرا که در منو رسیور من گزینه sssp gbox دیده می شود و گزینه sssp را ندارم.
2- مسئله ای که خیلی نگران کننده برای من است که در سایتی در مورد استفاده از نرم افزارها توضیح داده که برای هر دفعه استفاده از نرم افزار ( بخصوص فاستو)باید خیلی وقت صرف شود تا بطور دستی id کانالها و پکیجها وارد شود که خیلی پردردسر می باشد ...نمی دانم چنین چیزی صحت دارد؟ یا با یک بار وارد کردن سرورها و یوزر و پسورد اشتراک همه چیز یکبار ذخیره می گردد و احتیاجی نیست هربار برای استفاده اعداد و ارقام زیادی بصورت دستی وارد کرد. لطفا دوستان برای این 2 مورد راهنماییهای لازم را بنماید. با تشکر پیشاپیش

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوستان :
1- رسیور استارست x98-usb دارم که خواهان دریافت اشتراک cccam از جناب علی رسیورمی باشم اما در هیچکدام از تاپیکها در مورد این مدل رسیور توضیح کافی داده نشده ولی بطور کلی از انواع و اقسام نرم افزار مانند: فاستو ،hdvb، گلادیاتور برای دیگر مدلها ... اطلاعات کلی دریافت کردم اما متوجه نشدم بهترین و بی دردسرترین نرم افزار برای این مدل چیست؟ چرا که در منو رسیور من گزینه sssp gbox دیده می شود و گزینه sssp را ندارم.
2- مسئله ای که خیلی نگران کننده برای من است که در سایتی در مورد استفاده از نرم افزارها توضیح داده که برای هر دفعه استفاده از نرم افزار ( بخصوص فاستو)باید خیلی وقت صرف شود تا بطور دستی id کانالها و پکیجها وارد شود که خیلی پردردسر می باشد ...نمی دانم چنین چیزی صحت دارد؟ یا با یک بار وارد کردن سرورها و یوزر و پسورد اشتراک همه چیز یکبار ذخیره می گردد و احتیاجی نیست هربار برای استفاده اعداد و ارقام زیادی بصورت دستی وارد کرد. لطفا دوستان برای این 2 مورد راهنماییهای لازم را بنماید. با تشکر پیشاپیش

درود.
دوست گرامی در بخش تخصصی سیسیکم و بخش اموزشها و نرم افزارهای سیسیکم بطور کامل درباره نرم افزارها و اینکه هر برنامه با کدامیک از رسیورها قابلیت کار کردن داره توضیح داده شده.
بهتره از برنامه فاوستو استفاده کنید.
هیچ احتیاجی هم به وارد کردن دستی تمام کدها و ایدی کانالها در برنامه نیست که هم وقت خیلی زیادی میبره و هم در تخصص شما شاید نباشه.
تنها کافی مشخصات اکانت و سی لاین هایی که از علی اقا دریافت میکنید رو در برنامه وارد کنید و رسیور رو با کابل سریال به کامپیوتر وصل کنید.
عیب بزرگ این روش اینه که رسیورتون در زمان استفاده از سیسیکم باید کنار کامپیوتر باشه و دیگر اینکه توقع باز بودن کانالها بدون قطعی و فریز رو نداشته باشید در غیر اینصورت به فکر تهیه رسیور فول اچ دی باشید.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز samsat من امروز از علی رسیور اکانت خریداری کردم اما نمی دانم دقیقا و چطوری سه سرور را وارد برنامه فاستو کنم اگر امکان دارد کاملتر توضیح دهید اگر می شود نحوه وارد کردن سی لاین را توضیح کامل دهید برنامه فاستو را نصب کردم اما نمی دانم با سرور های داده شده و یوزر و پسورد چکار کنم ؟

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دوست عزیز samsat من امروز از علی رسیور اکانت خریداری کردم اما نمی دانم دقیقا و چطوری سه سرور را وارد برنامه فاستو کنم اگر امکان دارد کاملتر توضیح دهید اگر می شود نحوه وارد کردن سی لاین را توضیح کامل دهید برنامه فاستو را نصب کردم اما نمی دانم با سرور های داده شده و یوزر و پسورد چکار کنم ؟

با سلام به شما دوست عزیز.
برای وارد کردن سرورها در نرم افزار فاستو ابتدا باید سرورها رو اف لاین کنید.پس باید شما به سربرگ کلاینت و سپس از قسمت کلاینت سربرگ کنفیگوریشن رو انتخاب کنید و سپس دکمه اوپن رو میزنید و در آخرین خط سرورهاتون رو به صورت اف لاین تایپ میکنید.نمونه نوشته شده یک سرور رو براتون در آخر متنم میزارم.
سپس بعد از تایپ کردن سرورها بروی گزینه سیو کلیک کرده وبه سربرگ منجر رفته و دکمه لود رو میزنید.حالا میبینید که سرورهاتون در این قسمت نمایان میشن و سپس دکمه استارت رو بزنید و کمی صبر کنید تا در کنار اسم سرورهاتون که کلمه استپ نوشته شده به حالت رانینگ در بیاد و حالا نرم افزار به سرورها با موفقیت متصل شده.
حالا به سربرگ سریال رفته و از قسمت سریال تیپ نوع پروتوکلی که رسیورتون ازش پشتیبانی میکنه رو انتخاب کنید.برای مثال برای رسیورهای آیکلاس و استرانگ گزینه sssp رو انتخاب کنید و سپس در سمت راست صفحه شماره پورت کام کامپیوترتون رو انتخاب کنید که اگه یک خروجی پشت مادربردتون هست بروی گزینه com1 قرار بدید و بقیه گزینه ها رو هم دستکاری نکنید سپس تیک show datas رو زده و بروی دکمه کانکت کلیک کنید و کابل هم به رسیور وصل باشه و باید کامپیوتر روشن باشه و بروی یه کانال کارتی برو و کمی صبر کن و سپس کد کانال در قسمت ecm به نمایش در میاد و کانال باز میشه.
نمونه وارد شده یک سرور در برنامه فاستو رو در زیر برات میزارم و دقت کن دقیقا همینجور باشه و گرنه ممکنه سرورت لود نشه و یا در بخش منجر ران نشه.ابتدا یه اف مینویسی و یک نقل قول:سپس یک فاصله میدی و اسم آی پی یا همون آدرس سرور رو وارد میکنی(رنگ قرمز در زیر) و بعد یه فاصله دیگه میدی و شماره پورت سرورت رو وارد میکنی(رنگ آبی در زیر) و دوباره یه فاصله میدی و عدد 0 رو میزنی و بعد دوباره یه فاصله و اینبار یوزر نیمت رو وارد میکنی(رنگ سبز در زیر) و دوباره یه فاصله میدی و پسوردت رو وارد میکنی(رنگ زرد در زیر) و این میشه یه سرور کامل اف لاین و دو سرور دیگت رو هم به همین شکل در خطوط بعدی وارد میکنی.موفق باشی.

f: jsc-full.no-ip.info 12000 0 qkuydue-335 satna.biz

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر مجدد: فقط یک نکته دیگر : سه سروری که دریافت کردم به این صورت شروع می شود :c آیا باید این :c را بعد از f وارد کنم ؟ منظورم اینکه :c جز آدرس است؟

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با تشکر مجدد: فقط یک نکته دیگر : سه سروری که دریافت کردم به این صورت شروع می شود :c آیا باید این :c را بعد از f وارد کنم ؟ منظورم اینکه :c جز آدرس است؟

با سلام.
نه عزیز من.شما طبق نمونه سروری که در پست قبلی در انتها براتون نوشتم سرورهاتون رو بنویسید.یعنی سرورهای جدیدی که از آقا علی گرفتید رو بجای حرف c مینویسید F و دیگه مابقیش رو هم به همون شکلی که توضیح دادم وارد میکنید و به این صورت سرورهاتون از سی لاین به اف لاین و قابل شناسایی برای برنامه فاستو میشه.
امتحان کنید و اگه مشکلی بود مطرح کنید در خدمتم.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر مجدد : از دیروز که با رسیور استارست x98usb شیرینگ را راه انداختم وضعیت بالا پایین دارد مثلا دیشب تا ساعت قبل از 12 خیلی دیر کانالها باز می شدند اما از 12 به بعد و صبح بخصوص کانالهای اسکای سریع باز می شدند اما کمی فریز دارند ( نمی دانم رسیورهای با کیفیت و لن دار این فریز را دارند یا نه؟) من در سایت یک فایل بنام cccam.prio دیدم که گفته شد برای کیفیت بهتر باز کردن کانالها است اما نمی دانم در این رسیور یا برنامه فاستو چطور واردش کنم آیا برنامه ای کمکی مثل این برای این رسیور وجود دارد ؟ یا این مخصوص رسیورهای لن دار است؟ اگر امکان دارد راه حلی برای بهتر شدن شیرینگ بخصوص برای رسیورهای معمولی ارائه دهید...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام.
ببینید اولا فریز کم بروی کانالهای اسکای تقریبا یه چیز طبیعی هست و شما با توجه به نوع رسیورتون و بدون لن بودنش نباید انتظار خیلی زیادی از کیفیت شرینگ داشته باشید.البته هر رسیور لن خوری هم از کیفیت شرینگ خوبی برخوردار نیست.کلا فریز در کانالها به عوامل متعددی بستگی داره از جمله سرعت مناسب اینترنت و بدون نویز و داشتن پینگ مناسب و داشتن اکانت پر قدرت با ساپورت خوب و همچنین کامپیوتر عاری از ویروس مشروط به اینکه کانالی که دارید میبینید سیگنال خوبی داشته باشه یعنی دیشتون خوب تنظیم باشه و مشکلی در سیستم سخت افزاری ماهوارتون نباشه.شاید فریزتون مربوط به خرابی سیستم ماهوارتون باشه خصوصا اگه فریز همراه با صداهای بد و ناهنجار باشه.
در مورد فایل cccam.prio چیزی من ندیدم ولی شاید منظورتون همون سرورهای رایگان سی سی کم 100%هست که مدتیه تو سایت قرار گرفته و کانالهای متعددی رو در جهات مختلف باز میکنه ولی اون هم کیفیتش نسبت به سی سی کم پولی جالب نیست و با قطعی زیاد همراه هست ولی نسبت به بقیه سرورهای رایگان سی سی کم کیفیتش بسیار بهتر و پایدارتر هست.
توصیه من به شما اولا رسیورتون رو با آخرین ورژن آپگرید کنید و یک بار هم ریست فکتوری کنید و یه بار خاموش و روشن کنید و بعد از لیست آماده کانال یا بکاپ قبلی رسیورتون استفاده نکنید و کانالها رو سرچ کنید و همچنین نکات بالا رو چکاب کنید تا مشکلی از این بابت نباشه و از کابل کوتاه و حداکثر 2 متر استفاده کنید.در هنگام فریز و تاخیر باز شدن کانال یه فایل رو بزارید از اینترنت دانلود بشه و سرعت اینترنت رو بسنجید ببینید با سرعت اینترنت خریداری شدتون یکی هست یا اینکه نوسان سرعت در چه حدی هست.
چند تا سوال :سرعت و نوع اینترنتتون چی هست؟؟؟
کابلتون چند متر هست و آیا خودتون درست کردید یا آماده خریدید؟؟؟؟
پروتوکلی که در رسیورتون برای استفاده از سی سی کم استفاده میکنیدsssp هست یا csc ecm ؟؟؟؟

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
درود بر شما دوستان - لطفا طریقه نصب سیسیکم بروی دستگاه استارست 9999hd را همراه با نرم افزار های مورد نیاز را در این قسمت قرار دهید . آیا این دستگاه دارای شیرینگ رایگان هست یا خیر ؟ با سپاس و بدرود

ubb

کاربر
2010-08-06
20
12
با سلام

اقا یک املاتوری که سازگاری با رسیور کاب ریوو 250 داشته باشد و با سیفتیم پایه و با وزژن 904-r13791 خوب سازگاری داشته و روان باشد در این تاپیک قراردهید و نحوه نصب ان را دستی بگوید با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام

اقا یک املاتوری که سازگاری با رسیور کاب ریوو 250 داشته باشد و با سیفتیم پایه و با وزژن 904-r13791 خوب سازگاری داشته و روان باشد در این تاپیک قراردهید و نحوه نصب ان را دستی بگوید با تشکر

طریقه ی نصب:

این امولاتور برای SifTeam Enigma2 Extreme Edition هست.بالطبع روی ایمیج های دیگه تست نکردم ولی روی SifTeam Enigma2 Extreme Edition تست کردم و خوب جواب داد.خیلی جدید نیست اما کار راه انداز هست.

ابتدا فایل پیوست شده رو اکسترکت کنید سپس بوسیله DCC به پوشه tmp منتقل کنید.دکمه آبی سپس Addons سپس Install Addons from file رو انتخاب کنید سپس روی فایل IncubusCamd_122-r1_sh4.ipk برید دکمه ی ok رو فشار بدید.

مسیر برای کانفیگ امولاتور:

var/etc/emud/emu

پیوست‌ها

بالا