سلام ، خسته نباشید
امیدوارم سوالم تکراری نباشه
من رسیور استرانگ 4622xii دارم
بهتریم ترین دانگل برای این رسیور کدام است ؟
و بهترین جهت برای شیرینگ کدام سمته ؟
دوست گلم سلامسلام دوستان من دانگل دارکم همه جهتها رو باز داره نمی دونم چرا فقط کانالهای جهت بدر رو باز نمی کنه در ضمن دیش روw6و تنظیم دقیق لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم
دوست گلم سلامسلام
فیش دوم (tv ant in)انتن هوایی دانگل دارک چه موقع ازش استفاده میشه؟؟؟چطور
دوست گلم سلامسلام دوست عزيز خسته نباشيد
ايا رسيور starsat1000hd دنكل gold رو سابورت ميكنه
متشكرم
با عرض خسته نباشید الان ساعت 00:30 بامداد روز 5 شهریور من دانگل گلد دارم با نرم افزار 3/8/2010 اپگریدش کردم ولی از w6 دیتا نمیگیره مشکل از کجاست؟
دوست عزيز ديش شما به سمت كدام جهت هست ال ان بي كه استفاده مي كنيد از چه ماركي نرم افزاري كه استفاده ميكنيد تاريخ نرم افزارت چنده؟سلام من یک دانگل y6 گرفتم و برنامه روی ان اجرا کردم برنامه می گیرد اما کانل باز نمی کند و چراغ سبز ان ثابت نمی شود در این مواقع من باید برنامه clear یا flash روی ار اجرا کنم که مشکل من حل شود؟
دوست عزيز دانگل شما بايد فلش پروگرام بشه موفق باشيk:سلام من نرم افزار 3.9 منتقل کردم به دانگل اما حالا روشن نمیشه .کمک کنید:051:
دوست عزیز خش که شما می گید اون فریز است و برای همه است و اما سوال آخرتوندرود بیکران. 2 تا سوال داشتم و خیلی ممنون میشم جوابشو با اطلاعات کاملی که دارین ,بدین.
۱- من رسیور استرانگ 4652دارم و از دانگل گلد استفاده میکنم و با پروگرم(Y4 Gold-DarkW6_2010 10 03) آپدیت شده اما الجزیره اسپرت +1 تا+10 که از روی جهت هاتبرد میگیرم همراه با خش هستش که البته این مشکل چند وقتی هست که پابرجایه . میخواستم بدونم این مسئله واسه همه عمومیت داره یا مشکل چیز دیگه ست?
۲- سوال آخرم اینه که با این مشخصاتی که رسیور ,دانگل و جهتی که میگیرم, گفتم شبکه های کارتی چه جهت هایی از ماهواره رو میشه باز کرد؟
سپاس بی پایان