درود عزیز این دانگل اعلام کرده بود که یک ساله میباشد اما شاید 15 ماه تمدید شود و شرینگ داشته باشد تا هر زمانی که شرکت دانگل کارتهای پکیج های مختلف را داشته باشد و شر کند در ضمن باید منتظر دانگل سری جدید دارک باشیمسلام
عمر دانگل دارک که تا الان 1 سال ازش گذشته چقدر دیگه هست؟ با تشکر
درود بر شماقیمت دانگل y4چنده؟ بر ای خر ید باید جه کر د؟
درودسلام ببخشید برای انتقال فایل بوت به دارک 2 وقتی بوت لودر رو باز میکنم وقتی نکست و میزنم برای انتخاب فایل بوت هیچی نمیاد که فایل بوت رو انتخاب کنم..چند بار ادابتور رو هم کشیدم و زدم..دانگل و میشناسه ولی هیچ قسمتی برای انتخاب فایل بوت نیست...
دانگل من چراغ سبزش روشن نمیشه.....بردم پیش تعمیر کار فلش کرد باز روشن نشد...تیونرشو عوض کرد باز روشن نشد..مدارشم تست کرد میگه همه چیزش درسته ولی چراغش سبزش روشن نمیشه..دیگه خسته ام کرده چه کار کنم..تمام اتصالات دیش و جهت واخرین برنامه رو .. حتی کلینشم کردم ولی درست نشد.آدابتورم عوض کردم باز هم نشد مثل اینکه دانگل طلسم شده ....کمک کنید تا حالا 30 تومان خرجش کردم
درود
عزیز برای چی به تعمیرکار بردید تا تیونر را عوض کند؟مگر سوخته بوده؟من نمیدونم الان چه بلایی سر دانگل شما اومده است اما شما یک بار باید فایل فلش را به دانگل خود بدهید در بخش موجود است به همراه لودر
درودتیونر رو عوض کرد وقتی درست نشد تیونر خودمو گذاشتم روش... بلایی سرش نیومده...توسایت هم فقط فایل فلش هست لودرش نیست..چه جوری باید انتقالش بدم با همون لودر دارک؟کدوم گزینرو انتخاب کنم
دوست عزیز سلامسلام دوست عزيز
شما اسم جند تا رسيور با موديل اون رو برام بكيد شايد بيدا بشه غير از رسيور تيتانيوم 20000
بيشتر رسيورهاي اينجا humaxهستند وstarsatوtechno satوstar trackوfortec starوtruman
ميخام كه با دنكل goldوهمه دنكلها كاركنه وازنوع hdباشه كانالهاي hdرو هم بازكنه
كسي هست جواب ما رو بده
درودسلام دوست عزيز
ايا رسيور استارست 1000hdخوبه كانالهاي hdبازميشه
با دايسك موتور خوب كارميكنه يانه
متشكرم
درودسلام .
عمر دانگل دارک 2 که یک سال ازش گذشته چقدره؟ با تشکر
لطفا یه استاد منو راهنمایی بکنه!
دارک 2 دارم که فکر کنم برنامه اشتباه بهش دادن.حالا هرچی میخوام برنامه بهش بدم نمیشه.لودر رو که اجرا میکنم بعد کانکت میزنم بعد حدود 30 ثانیه این ارور رو میده:Target not connect or target is error status!
یعنی اصلا به مرحله بعد نمیره که بخوام آدرس برنامه رو بهش بدم. آیا مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوست عزیز من قبلا با این مشکل مواجه شدم وفقط:s13: ابن لودر مشکل منو حل کرد-شما کافی با ااین لودر فایل کلین رو انتقال بدین مشکل شما حل خواهدشد-موفق باشیدآقا خواهشا اگه کسی با همچین مشکلی برخورد کرده جواب من رو بده.