پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
بر روي گلد يك ورودي سيم انتن براي ديتا و يك خروجي هست.
كسي ميدونه اون خروجي براي چه استفاده اي هست؟
تشكر

ahmad_6b

کاربر
2009-12-30
36
30
41
با سلام
دوستان اگه كسي نرم افزار تيتان گلد رو داره بذاره ما هم استفاده كنيم

ahmad_6b

کاربر
2009-12-30
36
30
41
در صورتي كه جهت ديتا دانگل تغيير نكند آيا آپگريد نصب شده بر روي دانگل هميشگي خواهد بود يا براي مدت خاصي مي باشد

xman3

کاربر
2010-01-12
1
1
25
با سلام من دارک 2 دارم بعد می خواستم نرم افزار بهش بدم وقتی لودر شناسایش کردمنall chunk رفتم و نرم افزار رامنتقل کردم الان میخوام نرم افزار بهش بدم نمیگیره-بعد دیگه لودر شناسایش نمکنه راه حل چیست؟؟؟-باتشکر

player1

کاربر
2009-07-25
2
0
سلام من ميخوام اپگريد كنم اما در صفحه اول فقط all chunk و all chunk.... هست منظورم از دومي يك كلمه اي كنار اونه
فكر كنم اپگريد قبلي به جاي main code يك چيز ديگه انتخاب كردم خواهش ميكنم به من كمك كنين خيلي ترسيدم

a_safari

کاربر
2010-01-30
2
1
45
با سلام وخسته نباشید من قبلا دانگل دراک را 2-3بار ابگرید کردم وقتی خواستم با این برنامه آخری دستگاه را آبگریت کنم لودراین پیغام را میدهد Target not connect or target is error status! البته با چند تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی متاسفانه بازم همان errorراداد لطفا بگید ایراد از کجا می تونه باشه ممنون

national geographic

کاربر
2010-01-29
6
14
با سلام وخسته نباشید من قبلا دانگل دراک را 2-3بار ابگرید کردم وقتی خواستم با این برنامه آخری دستگاه را آبگریت کنم لودراین پیغام را میدهد Target not connect or target is error status! البته با چند تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی متاسفانه بازم همان errorراداد لطفا بگید ایراد از کجا می تونه باشه ممنون
دوست عزیز
این پیغام یعنی شما اصلا دارک رو به این لودر معرفی نکردید
شما که چند بار program کردید !؟
ببینید قبل از زدن دکمه connect باید آماده باشید تا به محض این که روی connect کلیلک کردید آداپتور اون رو به برق بزنید
باید این پیغام رو بدهد

open srial port
sync to srial port
get client protocol version & chunk
خودش به صورت اتوماتیک به این صفحه میره

all chunk
all chunk(no boot loader)
maincode
radioback
defaultdb
userdb
و شما هم باید گزینه تیره را انتخاب کنید
ممکنه کابلتون خراب شده باشه
با سپاس

national geographic

کاربر
2010-01-29
6
14
با سلام وخسته نباشید من قبلا دانگل دراک را 2-3بار ابگرید کردم وقتی خواستم با این برنامه آخری دستگاه را آبگریت کنم لودراین پیغام را میدهد target not connect or target is error status! البته با چند تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی متاسفانه بازم همان errorراداد لطفا بگید ایراد از کجا می تونه باشه ممنون
من مشابه این سئوال رو در چند سایت دیدم
حالا اگه راهنمایی نشدید پاسخ میدم

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
سلام من دانگل دارک2 خریدم رسیورم 550 سوپر هست کانالهای کارتی رو باز میکرد دیشب از دانگل بوی سوختن حس شد و دیگه کانالی رو باز نکرد دوباره نرم افزار ریختم قبول کرد چراغ قرمز هم روشن میشه اما چراغ سبز دیگه روشن نمیشه دیش شیرینگ هم تنظیمه حالا باید چیکار کنم اعصابم خورده ایا دانگل رو تعمیرکار درست میکنه؟

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست عزیزاگه مطمن هستی که دیش تنظیمه وبوی سوختن روحس کردی
حتما یکی ازای سی هاسوختهاونوببرتعمیرکارزیادخرج نداره نترس

بالا