دوست گلم سلامکسی از فرکانس ارسال دیتا جهت w6 خبر داره یا نه دانگل من بعد از برنامه 31.3.2010 دیگه درست کار نکرد لطفا یکی کمک کنه
دوست گلم سلامکسی از فرکانس ارسال دیتا جهت w6 خبر داره یا نه دانگل من بعد از برنامه 31.3.2010 دیگه درست کار نکرد لطفا یکی کمک کنه
لطفا جواب بدین کسی نیست ؟:boos::051::051::051::051::051::051::sadwalk:باسلام خدمت همه دوستان ومدیران سایت
من تصمیم گرفتم دانگل بخرم لطفا راهنمائی کنید کدوم نوعش روبخرم . و البته تاچند ماه دیگه ساپورت میشه.
متشکرم
سلاملطفا جواب بدین کسی نیست ؟:boos::051::051::051::051::051::051::sadwalk:
باسلام خدمت همه دوستان ومدیران سایت
من تصمیم گرفتم دانگل بخرم لطفا راهنمائی کنید کدوم نوعش روبخرم . و البته تاچند ماه دیگه ساپورت میشه.
متشکرم
این بخش مدير نداره که جواب بده
لطفا جواب بدین کسی نیست ؟:boos::051::051::051::051::051::051::sadwalk:
سلام
دوست عزیزمن تا حالا چند تا دانگل داشتم
دانگل دلتا هم داشتم دارک هم داشتم تایمر هم داشتم در حال حاضر از دانگل دارک استفاده میکنم
من مزایا و معایب هر کدوم رو به شما میگم تصمیم با خودته
دانگل دلتا یا تایمر :این دو دانگل هیچ فرقی با هم ندارند فقط اسمشان متفاوتند
مزایا: از این دانگل میتونی به عنوان یک رسیور معمولی استفاده کنی که برای این کار دانگل رو باید با نرم افزارمخصوص تبدیل به رسیور کنی
معایب:
1:
کانالهای بسیار کمی رو نسبت به دارک باز میکنه به عنوان مثال فقط میتونه 30 درصد از شبکه های هاتبرد رو باز کنه
2:شیرینگ بسیار بدی داره و اکثر اوقات شبکه ها بسته هست
دانگل دارک:
معایب: تبدیل به رسیور نمیشود
مزایا: 1:کانالهای بسار زیادی را در ماهواره های مختلف باز میکند قدرت باز کردن 70 درصد از شبکه های هاتبرد را دارد tps ها را درماهواره عربست باز میکند اما دلتا یا تایمر اینگونه نیست
2:شیرینگ بسیار قدرتمندی دارد قطعی ندارد
dooste aziz dongele dark ta key etebar dare?ba tashakor
تذكرجدي:
فقط فارسي تايپ كنيد%
دقیقا نمیدونم اما دانگل جدیدی هست بگیری ضرر نمیکنی
ضمنا یادت باشه از بهتریت ادابتور استفاده کن
اگر ادابتورت نامرغوب باشه دانگلت میسوزه و مثل من ضرر میکنی من 2تا از دانگلهام به خاطر ادابتور نا مرغوب سوخت
فروشنده بهم میگفت بهت بهترین ادابتورو دادم اما دروغ گفته بود خوبدیگه چیکار باید کرد
ادابتورت باید نویزگیر داشته باشه یادت نره
با درود دوست گراميبا تشکر از مدیران محترم سایت :
نظر شما در مورد خرید رسیور های دو تیونره چیست آیا آنها کانالی را باز میکنند و مدت ساپورت آنها چگونه است .
از طرفی کدام نوع آنها را توصیه میکنید .
با تشکر
با درود
كاربران گرامي اگر100تا پست ديگه هم بزنيد هيچ مديري به شما نمي گويد چه دانگلي بخريد:busted_red:
ما به اين موضوع اعتقاد داريم كه در پشت فروش دانگل هيچ تعهدي وجود نداره ودر نهايت مشتري ضرر ميكند!
پس هر دانگلي ميخريد به خودتان مربوط است اما با توجه به مشكلات پيش امده براي كاربران وانواع دانگل ها ميتوانيد تا حدودي بفهميد كدام كمي بهتر است تا اين حد
چون اكثر دانگلهامدت اعتبارشان معلوم نيستk: