پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت مدیران من دانگل دارک2
گرفتم روی بیشتر کانالها فریز داره دستگاهم x97 و
وزژن دستگام1.86 چه باید بکنم در ضمن روی کانالهای
شوتایم هم روی تصویر پیغام میدهChID missing.Not subscribed
با درود
وقتي ميگوييم هيچ اعتباري نداره وپاسخ گو نيستند شامل فريز زياد عدم پشتيباني درست عدم رضايت كاربران هم ميشود.
شما فقط ميتوانيد اخرين ورژن دانگل را بزنيد ديش ديتا را كامل وبا حوصله تنظيم كنيد.
ديگه ديتا ضعيف وبي كيفيت ارايه ميشود مشكل همه جايي هست متاسفانه:sadwalk:
شوتايم هم كارتهايي را بفهمد شير ميكنند بسرعت برق ميسوزاند!

ziya20

کاربر
2007-04-15
15
29
با درود
وقتي ميگوييم هيچ اعتباري نداره وپاسخ گو نيستند شامل فريز زياد عدم پشتيباني درست عدم رضايت كاربران هم ميشود.
شما فقط ميتوانيد اخرين ورژن دانگل را بزنيد ديش ديتا را كامل وبا حوصله تنظيم كنيد.
ديگه ديتا ضعيف وبي كيفيت ارايه ميشود مشكل همه جايي هست متاسفانه:sadwalk:
شوتايم هم كارتهايي را بفهمد شير ميكنند بسرعت برق ميسوزاند!

جالب اینجاست که من شوتایم رو دارم بدون فریز ولی اون
پیغام روی تصویر میاد چیه

mehdi6060

کاربر
2009-06-13
15
19
49
جهت w6قطع شده براي گلد سافتور جديد كيه مياد
از چه جهتي استفاده كنيم كمكم كنيد

pak.behnam

کاربر
2010-04-05
2
0
با سلام
برنامه جدیدی جواب نمیده چراغ چشمک زن هستش کانال باز نمیشه اگر اشکال از رسیور باشه باید چه کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟

faranak

کاربر
2009-11-09
5
8
با سلام به تمامی دوستان عزیز. خدمت شما دوستان عزیز عرض کنم که من دانگل دارک2 خریدم و الان هم تمامی کانالهای هاتبرد و نایلست باز است و بدون هیچ فریزی تصاویر را دریافت میکنم . توصیه من به کسانی که قصد خرید دانگل را دارند اینست که دانگل دارک2 را بخرند و خیال خود را راحت کنند . البته این دانگل را من به قیمت(69000) تومان خریدم والان خیلی ازان راضی هستم. جهت دانگل دارک2(w6) است. (89/2/19) (2010/5/9).

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
سلام خسته نباشید من دانگل دارک 2 خریدم و رسیور ایکلاس 9797 رو نمیتونم با دانگل تویین کنم یکی از دوستان گفت باید دستگاه رو نرم افزار بریزی بعدش با دانگل تویین کنی من هرچی تو منوی 9797 جستجو کردم گزینه سریال پورت نداشت که بتونم تویین رو بزنم ممنون میشم راهمایی کنید لطفا یکی از دوستان که در این زمینه پیشکسوت و حرفه ای هست یک اموزش کلی و جامع در مورد دانگل دارک مثل قسمتهای خود دانگل و طریقه ریختن نرم افزار روش و اپگریدش بگذاره ممنون

faranak

کاربر
2009-11-09
5
8
با سلام. من دانگل دارک2دارم. شرینگ وصل است وهمه کانالها روی هاتبرد و نایلست باز وبدون فریز است(2010/5/14).

item_2009

کاربر
2009-04-19
4
2
ای بابا کسی پیدا نمیشه این دانگل بلک رو آپدیت کنه بابا پوسیدیم از بس mbc pershia رو نگاه کردیم.:051:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
خیلی ممنون که دوستان به سوالات و مشکلات پاسخ میدن یک سوال دارم البته سرچ کردم ولی تو سایت نتونستم راجع بهش چیزی پیدا کنم چون دانگل من دارک 2 هست که روش ننوشته گلد روش جای یو اس بی هم داره میخواستم بدونم چطوری اپگریدش میکنند ایا میشه نرم افزار رو ریخت تو فلش و از این طریق به دارک 2 منتقل کرد؟ یا حتما باید از طریق لودر باشه؟اگه ممکنه این اموزشها رو در یک قسمت جداگانه قرار بدهید تا همه بتونن به راحتی ازشون استفاده کنند و ایا در دارک 2 هم باید پین 1 از بین بره؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
خیلی ممنون که دوستان به سوالات و مشکلات پاسخ میدن یک سوال دارم البته سرچ کردم ولی تو سایت نتونستم راجع بهش چیزی پیدا کنم چون دانگل من دارک 2 هست که روش ننوشته گلد روش جای یو اس بی هم داره میخواستم بدونم چطوری اپگریدش میکنند ایا میشه نرم افزار رو ریخت تو فلش و از این طریق به دارک 2 منتقل کرد؟ یا حتما باید از طریق لودر باشه؟اگه ممکنه این اموزشها رو در یک قسمت جداگانه قرار بدهید تا همه بتونن به راحتی ازشون استفاده کنند و ایا در دارک 2 هم باید پین 1 از بین بره؟؟؟
با درود دوست گرامي
نرم افزار همه شان در حال حاضر يكسان هست وان پورت هم براي دكور قرار دادن كاري با نرم افزارهاي فعلي نميكنه!!
براي اپگريد از طريق لودر ورايانه با كابل اقدام كنيد:eek:k:
با دستگاه 95 استارست كه من ديدم بدون از بين بردن پين كارميكرد!

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
شهرام جان ممنون که پاسخ دادید ولی در دستگاه 9797 اول نرم افزار سریال پورت رو ریختم بعدش دانگل دارک 2 رو با اخرین نرم افزار w6 اپگرید کردم ولی وقتی تو رسیور گزینه تویین رو میزنم دستگاه ارور میده و قفل میشه اشکال از کجا میتونه باشه؟؟ البته اینون هم بگم که وقتی با لودر دارک میخواستم کانکت کنم وقتی فایل دبلیو 6 رو انتخاب کردم بصورت زیپ بود ولی لورد شروع به ریختن کرد احتمالش هست که ایراد از اینجا بوده باشه؟ یعنی یکبار دیگه انزیپش کنم مجدد بریزمش؟؟

دوست عزیز دوباره دانگل دارک 2 رو با اخرین نرم افزار اپگرید کردم ولی هنوز کانالهارو باز نکرده به نظرتون مشکل از چی متونه باشه؟ دستگاه 9797 x iclass رو هم باید حتما با اخرین پچ اپگرید کنم؟؟؟ ایا باید چراغ سیز دانگل دارک 2 حتما روشن باشه تا شرینگ برقرار باشه؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
شهرام جان ممنون که پاسخ دادید ولی در دستگاه 9797 اول نرم افزار سریال پورت رو ریختم بعدش دانگل دارک 2 رو با اخرین نرم افزار w6 اپگرید کردم ولی وقتی تو رسیور گزینه تویین رو میزنم دستگاه ارور میده و قفل میشه اشکال از کجا میتونه باشه؟؟ البته اینون هم بگم که وقتی با لودر دارک میخواستم کانکت کنم وقتی فایل دبلیو 6 رو انتخاب کردم بصورت زیپ بود ولی لورد شروع به ریختن کرد احتمالش هست که ایراد از اینجا بوده باشه؟ یعنی یکبار دیگه انزیپش کنم مجدد بریزمش؟؟

دوست عزیز دوباره دانگل دارک 2 رو با اخرین نرم افزار اپگرید کردم ولی هنوز کانالهارو باز نکرده به نظرتون مشکل از چی متونه باشه؟ دستگاه 9797 x iclass رو هم باید حتما با اخرین پچ اپگرید کنم؟؟؟ ایا باید چراغ سیز دانگل دارک 2 حتما روشن باشه تا شرینگ برقرار باشه؟؟
آخرین نرم افزار8.5.2010
برای این سری میباشد روی دبلیو6 اگر دیتا درست بیاد باید چراغ سبز بعد از20ثانیه روشن بشود
نرم افزار قبلی مشکل ساز بود وهنگ داشت:eek:k:

بالا