باسلام
آيا سافتكمي جهت باز كردن كانالهاي سوپر ليزر 20000 سراغ داريد .
البته نمي خواستم آنرا به استارست 190 تبديل كنم .
متشكرم
يك دستگاه سوپرليزر15000 نيوكه نرم افزارآن1000 است رااشتباهآ بانرم افزار مدل اولد كه 7000 است آبگريد كردم پس از ابگريد روي صفحه تلويزيون مينويسد نرمافزار اشتباه است نرم افزار اصلي رابرنامه ريزي كنيدو دستگاه به لودر جواب نميدهد مشكل چيست وبايد چكار كرد با تشكر hasa2005
دوست عزیزم تو قبل از عوض کردن فلاش برنامه استارست 190 دی بریز ببین چی میشه اگه نشددستگاه سوپرليزر10000 دارم كه پس از روشن كردن بعلت ذخيره نشدن كانالها بايد هر دفعه مجددا سرچ كنم لطفا جهت رفع عيب مرا راهنمايي كنيد
ازپاسخ شما متشكرم ولي اين مورد را فراموش كردم كه فقط مواقعي اين مشكل پيش ميايد كه برق قطع ميشه يا هنگامي كه ريسيور روشنه قبل ازخاموش كردن ( حالت استندباي گذاشتن ) سيم انرا ازبرق جدا كنيمدوست عزیزم تو قبل از عوض کردن فلاش برنامه استارست 190 دی بریز ببین چی میشه اگه نشد
مجبور میشی فلاش عوض کنی همونطور که دوست عزیزمون گفت
محمد
با سلام من فایل بوت سوپر لیزر 30000 را برایم در اینجا بگزارید متشکرم
ازپاسختان متشكرم ولي فراموش كردم اين نكته را ذكركنم كه اين مشكل زماني بوجود ميايد كه برق قطع شوديا قبل از خاموش كردن توسط كنترل ( به حالت استندباي گذاشتن ) دوشاخ ريسيورراازبرق بكشيم ولي درمواقعي كه بصورت عادي خاموش شود ( بادكمه پاور يا بوسيله كنترل ) دچار مشكل نميشوددوست عزیزم تو قبل از عوض کردن فلاش برنامه استارست 190 دی بریز ببین چی میشه اگه نشد
مجبور میشی فلاش عوض کنی همونطور که دوست عزیزمون گفت
محمد
دستگاه سوپرليزر10000 دارم كه پس از روشن كردن بعلت ذخيره نشدن كانالها بايد هر دفعه مجددا سرچ كنم لطفا جهت رفع عيب مرا راهنمايي كنيد