با سلام و تشکر من این برنامه را میزم اف 666 برنامه شریگ رایگان فعال نمی شود با خود دستگا ه آبدیت می کنم اف 666 را میزنم هنگ میکنه برنامه 1.16 مورخ 11/16 را میزنم درست میشه وای فای شناسایی نمیشه نمیدانم مشکل چیه لطفا مرا راهنمایی کنید باتشکر آی استار 2300
با سلام و ببخشید بنده دو دستگاه رسیور آی استار خریداری کردم با مدل 2300 plus فروشنده گفت این دستگاه دو سال اکانت رایگان دارد از سایت خود آی استار آخرین برنانه را دانلود و نصب کردم به تاریخی که شما فرمودید ولی شرینگ رایگان با فشار دادن دگمه f1-111 و f-666 فعال نشد به ناچار با دانلود آنلاین خود دستگاه ورژن را بالا بردم شد این باردگمه ها فعال شد ولی زمانی که وارد سرور میشویم دستگاه هنگ میکنه و باید ار کلید روشن و خاموش بشه ، فروشنده یک برنامه از طریق تلگرام ورژن 1.16 به تاریخ برج 11 ارسال و آنرا نصب کردم الا یکی از آنها شرینگش فعال شده و تاریخ دو سال فعال بودن را نشان میدهد و کانالها باز نمی شود ولی دستگاه دوم اصلا فلش فای فای را با ورژن جدید شناسایی نمی کند این کل مشکل بنده است با تشکر از اینکه پیگیر هستید
سلام چطور میتونم اپدیت استارست مدل گر بیارمs9f2128
با سلام
رسیور i star 50000 دو تیونره و فول اچ دی ، مشکل تغذیه داشت و چندتا خازن باد کرده ک تعویض شدند.
حال رسیور بعد 30 الی 40 ثانیه مدام ری استارت میشه و این سیکل مدام تکرار میشه.
الان مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز شما اگربدرستی جهت هاتبرید راگرفتی باشی فرکانس 11137 27500h مشکلی نبایدداشته باشی بقول خودت همه دیتا رامیگیری شما جک کنید آیا مسیر هاتبرید استسلام دوستان
من میخوام شبکه منو تو رو روی هاتبرد بگیرم، ولی تو این رسیور فرکانس نمیده، بقیه شبکه ها بون مشکل میگیره، فقط منو تو رو نمی تونم بگیرم، مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام وخسته نباشید . Istar a700 روی لوگو میمونه وریست میشه و هی تکرار میشه لطفا راهنمایی کنید . سپاسگذارم