vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,408
- 17,781
- 40
پرسش و پاسخ رسیور 9200 در این تایپیک
بادرودلطفا مراحل راه اندازی اکانت سیسیکم رادر فورست9200 توضیح دهید .واگر پلاگین جدید دارید لطفا برای دانلود قرار دهید.متشکرم
با درود دررسیورفوق ایا مثل اکثررسیورها میشود بدون اینترنت کانال های دیجی ترک روبازکرد یاخیر؟اگرهست نرم افزاریا روشی هست ممنون میشم راهنمایی کنید؟
سلام
نرم افزار کارخانه ای فورست 9200 پلاس
اگر کسی داره برام بذاره هر چی گشتم پیدا نکردم
باسلام وخسته نباشید .این مشکل که چندماه پیش مطرح کردم .بتازگی از یک تعمیر کار شنیدم مشکل رو حل کرده واز سیپیو نبوده .حالا نمیدونم چطوری ؟اگرکسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم .مشکل فورست 9200 پلاس نیست معمولیه .اینه که وقتی سیم انبی رو وصل میکنم بعد از چند ثانیه تصویر استپ میشه وفقط صدا هست .در ضمن چندتا خط رنگی رو صفحه ایجاد میشه برنگهای ابی .قرمز.زردو... که مطمینم راهی براش پیداشده .چون تعمیرکار میگفت چندتایی درست کرده .توی سایتهای دیگر هم تجربه در این مورد هست .چون حق اشتراک ندارم نمیتونم پیداکنم .اگر کسی تجربه ای دراین مورد داره بگه تا این مشکل رو حل کنم .سپاسگذارم
درود ممنون ولی مشکل از تیونر نبود .حل شد که به عنوان تجربه در بخش تعمیرات رسیور در اسرع وقت تاپیک خواهم گذاشت.درود
دوست من این ایراد میتواند ازخود تیونرهم باشد این مشکلات را دربخش تعمیرات پیگیری نمایید تا زودتر به نتیجه برسید