پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kamymajaz

کاربر
2008-01-04
1
1
با درود به شما دوستان عزیز:
چند روزی است که مشکلی برای من بوجود آمده است.تقاضا دارم اگر دوستان راه حلی دارند بفرمایند.
من دستگاه sumsung 9500دارم و اونو با آخرین امولاتور v.7.0 آپگرید کردم و .... . بعد از چند روز متوجه شدم
وقتی کانال رو عوض و یا صدارا کم یا زیاد میکنم (با +-CH+ - Vol )خود به خود و با سرعت زیاد کانالها عوض میشوند. و تا وقتی exit رو نزدم ادامه میابد.
قبلا از همه شما تشکر میکنم.

mehdi

کاربر
2007-08-24
10
8
کد الجزیره اسپورت 1.2

دوستان عزیز کدهای فعال JSC spotr +1.+2 در نایلست میخواستم لطفا اگه کسی داره کمک کنه:boos::boos::boos::biggrin::a12:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوستان عزیز کدهای فعال JSC spotr +1.+2 در نایلست میخواستم لطفا اگه کسی داره کمک کنه:boos::boos::boos::biggrin::a12:

این کانالها از سیستم وی اکسس3 استفاده میکنند و توسط هیچ کدی باز نمیشوند

کارت اورجینال انها در بازار موجود است

با درود به شما دوستان عزیز:
چند روزی است که مشکلی برای من بوجود آمده است.تقاضا دارم اگر دوستان راه حلی دارند بفرمایند.
من دستگاه sumsung 9500دارم و اونو با آخرین امولاتور v.7.0 آپگرید کردم و .... . بعد از چند روز متوجه شدم
وقتی کانال رو عوض و یا صدارا کم یا زیاد میکنم (با +-CH+ - Vol )خود به خود و با سرعت زیاد کانالها عوض میشوند. و تا وقتی exit رو نزدم ادامه میابد.
قبلا از همه شما تشکر میکنم.
دوست عزیز شما یک بار رسیور را با ورژن 133 توسط هایپر ترمینال اپگرد کنید سپس امولاتور جدید 7 را به دستگاه بدهید مشکل حل میشود یا نه

البته قبل از این کارها شما ریموت رسیور را باز کنید و با اسپری مخصوص تمیز نمایید و کانال عوض کنید اگر مشکل رفع نشد کارهای بالا را هانجام دهید

arezoo80

کاربر
2007-09-08
42
69
کمک وراهنمایی

با سلام سامسونگ9500دارم داشتم با زبانش ور میرفتم یه هو قات زد وقتی کانال عوض میکنممشخصات کانالو قرو قطی میزنه از همه مهمتر تا دکمه منو رو میزنم عدد صفر روی پنل مییاد ودیگه هیچ کاری نمی کنه چند برنامه هم زدم درست نشد اگه راه حلی به نظرتون میرسه لطفا بگید ضمنا من برنامه قدیمی ندارم:tears:

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
باسلام به همه عزيزان من ليست مرتب شده كانالهاي هاتبرد را ميخواهم و با چه برنامهاي ميتوانم آنها را انتقال دهم ؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام سامسونگ9500دارم داشتم با زبانش ور میرفتم یه هو قات زد وقتی کانال عوض میکنممشخصات کانالو قرو قطی میزنه از همه مهمتر تا دکمه منو رو میزنم عدد صفر روی پنل مییاد ودیگه هیچ کاری نمی کنه چند برنامه هم زدم درست نشد اگه راه حلی به نظرتون میرسه لطفا بگید ضمنا من برنامه قدیمی ندارم:tears:
به احتمال زیاد شما روی زبان لهستانی رفتید یکبار با هایپر ترمینال برنامه اورجینال133 رو به رسیور بدهید سپس امولاتور 7.0

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
باسلام به همه عزيزان من وقتي كه فركانسگيري ميكنم چه خود كار و چه دستي خيلي از كانالهاي ماهواره نمي آيند مانند Canal + و بجاي آنها كانالهاي ديگري مي آيند مشكل از چيست؟ ليست مرتب شده كانالهاي هاتبرد را ميخواهم و با چه برنامهاي ميتوانم آنها را انتقال دهم ؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
باسلام به همه عزيزان من وقتي كه فركانسگيري ميكنم چه خود كار و چه دستي خيلي از كانالهاي ماهواره نمي آيند مانند Canal + و بجاي آنها كانالهاي ديگري مي آيند مشكل از چيست؟ ليست مرتب شده كانالهاي هاتبرد را ميخواهم و با چه برنامهاي ميتوانم آنها را انتقال دهم ؟

سلام در فابل اموزشی که پست زیر هست نحوه ریختن وبکاپ گرفتن را خیلی راحت توضیح دادم لذت ببرید

http://1.irantks.biz/9500-semco-t16426/index.html

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687

مي خواستم بدونم آيا پكيج mct هنوز با 701 باز ميشه يا نه؟

من كه نتونستم ببينم.

POYA_43

کاربر
2008-02-19
5
3
خدمت اساتیدمحترم سایت سلام دارم سامی من بعدازا÷گریت روی ÷انل جلوعدد9500میادوثابت میمونه وبه وسیله هیچ لودری برنامه قبول نمیکندحتی باهای÷رترمینال وعدد9500روی ان ثابت است حتی وقتی که کلیداستندبای وکلیدولوم-و+راباهم میگیرم به هیچ وجه واردمحیط لودوا÷گریت نمیشودمن دهاباراین کارراانجام دادمولی عدد9500ثابت است چکار باید بکنم .باتشکرازهمگی

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687

امولاتور 7,1 هیچ یک از پکیج های اتو آپدیت را باز نمی کند حتی tps و absat.

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
خدمت اساتیدمحترم سایت سلام دارم سامی من بعدازا÷گریت روی ÷انل جلوعدد9500میادوثابت میمونه وبه وسیله هیچ لودری برنامه قبول نمیکندحتی باهای÷رترمینال وعدد9500روی ان ثابت است حتی وقتی که کلیداستندبای وکلیدولوم-و+راباهم میگیرم به هیچ وجه واردمحیط لودوا÷گریت نمیشودمن دهاباراین کارراانجام دادمولی عدد9500ثابت است چکار باید بکنم .باتشکرازهمگی

دوست عزیز توضیح دهید چگونه و با چه برنامه ای آپگرید کردید که دستگاه قفل کرد؟

0098

کاربر
2007-06-06
19
4
رمزمادر ريسيور سامسونگ 9500

با سلام خدمت دوستان

لطفا رمز مادر ريسيور سامسونگ 9500via Ci را قرار دهيد

با تشكر از توجه شما

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

دوست گرامی اگر نتونستید با هایپر نسخه133 رو انتقال دهید پیشنهاد می کنم ای سی فلش رو پروگرم کنید تا جیتگ .چون جیتگ کردن هم دقت می خواد هم حوصله اگر تا حالا جیتک نکردید بهتره ببری یک تعمیرکار مجرب تا ای سی رو براتون فلش کنند زیاد هم خرجی نداره . چون جیتک کردن و عدم اشنایی ممکنه اسیب جدی به cpu رسیور وارد کند.

با سلام خدمت دوستان

لطفا رمز مادر ريسيور سامسونگ 9500via Ci را قرار دهيد

با تشكر از توجه شما
>
سلام همکار گرامی
شما به این ترتیب عمل کن
Menu>System set up>system Information>0000

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا