پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mnmohsen

کاربر
2008-06-25
9
17
كسي روش كد دهي دستي bissرو نميييييييييدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

طریقه وارد کردن کد دستی در امولاتور v 8 جدید جناب مهدی

دوستان بعد از ریختن امولاتور جدید دکمه صفر بعد منو سپس به گزینه [key editor menu ] رفته و OK کنید و حالا شما 6 گزینه مربوط به سیستم کد گذاری مختلف دارید
حالا روش وارد کردن کدهای بیس و DCW
(مثلا کد جدید برای کانال FOX TV Serbia - 13°E
Index HEX key :12 34 56 9C AB CD EF 67
Frequency (11411/H/ 27500-3/4)
1.با رفتن بر روی سیستم BISS & DCW و زدن دکمه OK و تکرار OK فلاش چشمک زن در قسمت Update KEY فعال می شود و حالا شما باید SID:377D رو وارد کنید و بعد 2 بایت اخر PMT:A4 و دو بایت اخر PCR:A5 و بعد کد مربوط به این کانال که بایتهای چهارم و هشتم باید حذف شود به این شکل
Index key:12 34 56 AB CD EF
رو وارد کنید و حالا باید چهار حرف FFFF رو به اخر اضافه کنیم و کانال باز می شود
این هم تمام کدهایی که برای باز کردن کانال fox باید درون Update Key وارد کنید
BISS : 377DA4A5123456ABCDEFFFFF
برای به دست اوردن SID ,PMT ,PCR باید بر روی کانال مورد نظر رفته و دو بار پشت سر هم دکمه i کنترول رو فشار دهید

Key Editor button

0 = 0 Button
1 = 1 Button
2 = 2 Button
3 = 3 Button
4 = 4 Button
5 = 5 Button
6 = 6 Button
7 = 7 Button
8 = 8 Button
9 = 9 Button
A = PG+ Button
B = PG- Button
C = GREEN Button
D = YELLOW Button
E = BLUE Button
F = RED Button

با تشكر از دوست عزيز AKI

Del = LAST Button​

kasra2010

کاربر
2007-01-03
5
3
با سلام سامسونگ 9500 در فرکانسهای پایین ورتیکال ودر فرکانسهای بالا هوریزانتال راسرچ نمیکند با هایپرترمینال ورژن 133 کاربردی را به ان دادم ولی مشگل رفع نشد لطفا راهنمایی بفرمایید

yaspor

کاربر
2008-07-27
1
3
با سلام سامسونگ 9500 در فرکانسهای پایین ورتیکال ودر فرکانسهای بالا هوریزانتال راسرچ نمیکند با هایپرترمینال ورژن 133 کاربردی را به ان دادم ولی مشگل رفع نشد لطفا راهنمایی بفرمایید
عزيز اگه شما اخرين بار فريموار 133 را روي رسيور ريخته ايد طبق دستور زير عمل كنيد
1-ريست فاكتوري كنيد
2- اميلاتور 8.2 را روي رسيور بريزيد و ريست اميلاتور كنيد يعني كليد صفر و منو را همزمان بزنيد و در صفحه باز شده اخرين گزينه را ok كنيد
3- سپس از نوع كتنالها را سرچ كنيد توجه كنيد از ليست بك اپ استفاده نكنيد چون ممكن است تنظيمات ليست قبلي شما خراب باشد

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
با سلام من هنگامي كه روي كانالهاي tps يا بعضي از كانالهاي ديگر ميروم رسيورم هنگ ميكند و مجبورم رسيورم را از پشت خاموش و روشن كنم و از املاتور 7.5 استفاده ميكنم لطفا راهنماييم كنيم متشكرم

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
با سلام من هنگامي كه روي كانالهاي tps يا بعضي از كانالهاي ديگر ميروم رسيورم هنگ ميكند و مجبورم رسيورم را از پشت خاموش و روشن كنم و از املاتور 7.5 استفاده ميكنم لطفا راهنماييم كنيم متشكرم

از آخرین امولاتور استفاده کنید مشکل حل می شود.

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
salam
che jori freq ra be code hex tabdil konim
ba tashakor

دوست عزیز به نظر شما اگه توی یک سایت فارسی با زبان فارسی تایپ کنید بهتر نیست؟!
و اما جواب سوال شما:
سوال خوبی پرسیدید
دوستان توجه کنند که برای تبدیل یک عدد (مثلا" فرکانس یک کانال ) به عدد hex بهترین و ساده ترین راه استفاده از یک ماشین حساب مهندسی مثلا" ماشین حساب خود ویندوز می باشد.
اول به منوی Start ویندوز رفته سپس این مسیر را دنبال کنید:
Start>>All programs >>Accessories>>Calculator
سپس در منوی View ماشین حساب گزینه Scientific رو انتخاب کرده تا ماشین حساب معمولی تبدیل به مهندسی شود اکنون در حالی که تیک گزینه Dec در قسمت بالا سمت چپ روشن باشد عدد مورد نظر رو وارد کنید برای تبدیل این عدد به Hex تنها کافیست تیک Hex را بزنید.
مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید.

bm90

کاربر
2006-10-16
89
158
با تشکر از زحماتی که میکشید میخواستم بدونم ایا کارتهای موجود در بازار مثل absat وغیره به سامسنک میخوره و کانال باز میکنه تریغه ان را هم توضیح دهید ممنون میشم

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با تشکر از زحماتی که میکشید میخواستم بدونم ایا کارتهای موجود در بازار مثل absat وغیره به سامسنک میخوره و کانال باز میکنه تریغه ان را هم توضیح دهید ممنون میشم
بله دوست عزیز همچین کارتی هست..فقط هنگام استفاده از کارت با زدن دکمه0+منو در تنظیمات امولاتور دو گزینه اول رو off کنید...
موفق باشید

mohammad2567

کاربر
2006-11-19
17
3
37
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم من بعضی وقت ها ریسیورم شب که خاموش کردم صبح که روشن می کنم همه کانالهایم پاک می شود من باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنم
با تشکر از شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم من بعضی وقت ها ریسیورم شب که خاموش کردم صبح که روشن می کنم همه کانالهایم پاک می شود من باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنم
با تشکر از شما
با سلام وكسب اجازه از همكارانم دربخش سامسونگ
چون اين مورد تقريبا عموميت داره بايد اگر ممكنه حدامكان دستگاه را كليد پاور خاموش نكنيد اگر هم براي جلوگيري از داغ شدن اينكار را انجام ميدهيد اول رسيور از روي كنترل خاموش شود وسپس بعد از يك دقيقه كليد پشت را قطع كنيد حتما كانالها پاك نخواهد شد. موفق باشيد:eek:k:

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

سلام
من یک سامسونگ 9500 دارم که وقتی میخام ابگرید کنم به محض زدن دکمه انتقال رسیور فقط ریست میشه و فایل رو نمیگیره لطفا راهنمایی کنید ؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من یک سامسونگ 9500 دارم که وقتی میخام ابگرید کنم به محض زدن دکمه انتقال رسیور فقط ریست میشه و فایل رو نمیگیره لطفا راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز این عیب معمولا مربوط به نرم افزار ابتدا سعی کنید توسط برنامه هایپر ترمینال ویندوز پچ انتقال دهید اگر مشکل رفع نشد ای سی فلش مجدد پروگرام کنید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام
با تشکر از شما
سلام
ببخشید دیر جواب سوال شما رو دادم چون مدتی ماموریت بودم..
شما سعی کند همیشه از سیم سیار مرغوب که سوییچ داره استفاده کنید. هیچ وقت دوشاخ رسیور رو بعد از خاموش کردن از پریز نکشید بلکه دوشاخ سیم سیار را بکشید یا سوییچ سیم سیارخاموش کنید..
برای مواردی که به مدت زمان یک ساعت هم قصد استفاده از رسیور را ندارید اونو از برق نکشید و فقط از کنترل خاموش کنید و روی استند بای بمونه.. چون خاموش و روشن کردن مکرر رسیور گاها باعث ریست شدن میششه..
چون هنگام زدن دوشاخه رسیور یه جرقه کوچکی زده میشه همین جرقه برخی اوقات باعث رسیت شدن کانا لهامیشه..
سعی کنید از محافظ برای جلوگیری از نوسانات برق استفاده نمایید چون نوسانات برق هم باعث صفر شدن کانالها می شوند..
همیشه فن را برای جلوگیری از داغی رسیور مورد استفاده قرار دهید.

اگر دیدید بعد رعایت این موارد باز مشکل رفع نشد احتمال خرابی ایسی فلش هم می تونه باعث این مشکل باشد..
موفق باشید

anderias

کاربر
2008-07-07
7
4
با سلام . بروبچ فني و خسسسسسسه رسيور سامسونگ 9500 !!!
حاجي ما هرچي رم و نرم افزارهاي مربوط به 9500 بود و داديم و ايم سامسونگ ما هم دانلود كرد ! ولي خبري از باز شدن كانالاي كارتي نيست !!! تو رو ابالفضل اون فوت آخري رو به ما بگيد !!!
..... خدا مادر بچه هاتونو زياد كنه ................ بلند بگو : الهيييييييييييييييييييييي آمين

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
در حال حاضر كانال زيادي با امولاتور باز نميشود

با سلام . بروبچ فني و خسسسسسسه رسيور سامسونگ 9500 !!!
حاجي ما هرچي رم و نرم افزارهاي مربوط به 9500 بود و داديم و ايم سامسونگ ما هم دانلود كرد ! ولي خبري از باز شدن كانالاي كارتي نيست !!! تو رو ابالفضل اون فوت آخري رو به ما بگيد !!!
..... خدا مادر بچه هاتونو زياد كنه ................ بلند بگو : الهيييييييييييييييييييييي آمين
با سلام
دوست گرامي متاسفانه در حال حاضر بجز معدودي كانال با سيستم ناگراويژن كانال ديگري با امولاتور سامسونگ باز نميشود وشما براي داشتن كانالهاي وايكسس ميتوانيد از كارت Bis موجود در بازار ويا شرينگ اينترنتي استفاده كنيد
چون تمامي كانالهاي وايكسس از سيستم وايكسس 2.5 استفاده ميكنند كه تا كنون هك نشده است.
اما در كل وبعد از نصب پچ گلد واخرين رم شما بايد سامي را از روي منوي مخفي ان يعني زدن دكمه هاي 0+منو از روي كنترل وورود به منوي مخفي وخط اخر اين منو ريست انجام دهيد معدود كانالهاي كارتي باز خواهند شد با امولاتور:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: anderias

yasamin

کاربر
2007-09-02
8
4
پاک شدن کانال ها مشکل نرم افزار هم میتونه باشه و مشکل بوت لودر فلش تاحدودی با جی تک حل میشه از کثیفی برد هم میتونه باشه

anderias

کاربر
2008-07-07
7
4
سلام .:eek:k: ممنون از راهنمائي بالا . ميخواستم 3 سئوال از اساتيد اهل فن بپرسم :
1 - آيا cam IRETO امكان آپگريد يا نصب نرم افزار رو دارد ؟ منظورم خشاب كارت خور در وسط رسيور است . چون من يكي دارم كه مشخصات آن در هنگام باز كردن منوي اطلاعات سيستم مربوط به سال 2003 با ورزن مربوطه است . همچنين در مورد كارت conax در محفظه كارت خور كنار دستگاهم نيز همين سئوال مطرح است .:sadwalk:
2 - در نصب تصوير بك گراند با نرم افزار سام گراف هر بار در هنگام بارگذاري firmware دستگاه هنگ كرده و ميبايد 2باره برنامه هايش را دانلود كرد . آيا مورد خاصي در اجراي آن بايد رعايت شود ؟
3 - رسيور در هنگام نصب كانال فركانسهاي بالا را ضعيف يا اصلا نميگيرد . من تيونر و برد آن را تميز و شستشو دادم ولي همان آش و همان كاسه ............................:busted_red:
آقا تو رو ابوالفضل يكمي ريخت و پاش اطلاعات كنيد ................. خدا مادر بچه هاتونو زياد كنه انشالله ...:dast:

yasamin

کاربر
2007-09-02
8
4
تیونر رو روی فرکانس ضعیف تست کن ببین دریست عمل میکنه مثلا 11411 بعد اگه مشکل داشت خازن 220 داخل تیونر رو عوض کن

anya

کاربر
2008-07-12
7
2
با سلام من نیل ست را با قیچی روی هات برد گرفتم روزها سیگنال خوب دارم حتی دوبی وان ولی شبها افت سیگنال دارم سیم عوض کردم حدود 12 متر هست سویچرا هم عوض میکنم فرقی نمی کنه روی هات برد مشکلی ندارم:boos:قبلا از همکاریتون ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا