چشم . چک میکنم .بازم ممنون
با درودسلام اقا مهدی گل و همه عزیزان
امروز که گلدرم جدید رو که دوستان زحمتش کشیدن خواستم بریزم تو رسیور ولی لود نشد
نمیدونم مشکل از کجاست
اگه ممکن هست لینک لودر 1.5 و اخرین املاتور رو برای من بگذارید
با تشکر
سلام و دورد بر اقا شهرام گل
ممنون دوست من
فکر نکنم دستگاهم مشکلی داشته باشه
ولی الان که ریست کردم یکی از رمهای گذشته رو که سیو داشتم رو گرفت ولی بازم نه املاتور 8.5 و نه اخرین گلدرمی که تویست گذاشته رو نگرفت
در ضمن نه لودر 1.5 و نه 1.5.1 هیچ کدوم گلدرم جدید رو به رسیور انتقال نمیدهند
لودر ها رو قبلا سیور داشتم
سلام اقا مهدی گل و همه دوستان
اقا مهدی ممنون از جوابتون
سوال دیگرم این که رسیور یکی از دوستانم وقتی روشن میکنم فقط صفحه اول باز هست و هیچ گونه نوشته یا علامتی نداره یعنی اینکه حتی نوشته های منو رو هم ندارم و فقط بکگراند خود رسیور سامسونگ داره
لطفا راهنمایی کنید باید با رسیور چکار کنم؟
بازم ممنون از راهنماییهای قبلیتون
سلام اقا مهدي گل
بازم مزاحم شدم
من برنامه ( سام گراف فريمور 133 رو بريز) متوجه نشدم اخه در اين مورد اصلا كار نكردم
اگه لينك سام گراف و فريمور مورد نظر رو بزاري ممنون ميشم طوري كه بتونم بفهمم بايد چطوري باش كار كنم
اخه اطلاعاتم در حد همون لودرها و كد مي باشه
بازم ممنون و دستت درد نكنه
سلام اقا مهدي گل
بازم مزاحم شدم
من برنامه ( سام گراف فريمور 133 رو بريز) متوجه نشدم اخه در اين مورد اصلا كار نكردم
اگه لينك سام گراف و فريمور مورد نظر رو بزاري ممنون ميشم طوري كه بتونم بفهمم بايد چطوري باش كار كنم
اخه اطلاعاتم در حد همون لودرها و كد مي باشه
بازم ممنون و دستت درد نكنه
سلام و درود بر اقا مهدي گل
بابت سام گراف ممنون كارم رو راه انداخت و دوستم هم بابت درست شدن ريسيورش كه اصلا اميدي بش نداشت خيلي تشكر كرد
ky:
در مورد اميليتور جديد خواستم سوال كنم كه چه كانال هايي يا چه فركانسهايي رو باز ميكنه و ايا اين اميليتور با اخرين اميليتوري كه 8.5 بود فرقي داره ؟اخه اون از نظر عددي بالاتر از اين ورژن هست:a12:
:dast:
سلام و درود بر اقا مهدي گل
بابت سام گراف ممنون كارم رو راه انداخت و دوستم هم بابت درست شدن ريسيورش كه اصلا اميدي بش نداشت خيلي تشكر كرد
ky:
در مورد اميليتور جديد خواستم سوال كنم كه چه كانال هايي يا چه فركانسهايي رو باز ميكنه و ايا اين اميليتور با اخرين اميليتوري كه 8.5 بود فرقي داره ؟اخه اون از نظر عددي بالاتر از اين ورژن هست:a12:
:dast:
تو بخش اخبار نوشته شده که منتظر دستگاه جدید با ساپورت اقا مهدی باشید
یعنی نامه اعمال سامی پیچیده شد رفت
یعنی سامی مرد!!!!!