پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام اینجانب نصاب هستم تمامی دستگاهها را اپدیت کردم ولی سامسونگ9500viciرا رو راست بلد نیستم اگر امکان وجود دارد راهنمائی کنید چکار کنم

سلام گل من نحوه قدم به قدم ابگرید دستگاه توسط فایل اموزشی خودم که در اخر برای شما لینک ان را گذاشتم

اول لودر سمکو یا سام گراف ویا غیره را دانلود ودر سیستم خود نصب کنید سپس فریمور 133 را دانلود کن چون پچهای جدید استاد مهدی بر پایه فریمور 133 می باشد دانلود کن سپس فرا خوان وبه دستگاه انتقال بده وبعد املاتور 2/8 ودر اخر رم جدید را نحوه انتقال را طبق فایل اموزش انجام بده موفق باشید

برای دیدن فایل اموزش ودانلود ان به تاپیک زیر برو موفق باشید ؟
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=16425

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
مشكل در سامسونگ 9500

با سلام ايراد رسيور به اين صورت است كه يك لحظه عدد 9500 مي آيد و دستگاه خاموش مي شود خازنهاي تغذيه تعويض شده اند و ولتاژها صحيح مي باشند از اساتيدي كه تجربه اي در اين مورد دستگاه دارند لطفا" راهنمايي بفرمايند. :s13:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام ايراد رسيور به اين صورت است كه يك لحظه عدد 9500 مي آيد و دستگاه خاموش مي شود خازنهاي تغذيه تعويض شده اند و ولتاژها صحيح مي باشند از اساتيدي كه تجربه اي در اين مورد دستگاه دارند لطفا" راهنمايي بفرمايند. :s13:

دوست عزیز ببیند توسط برنامه هایپر ترمینال ویندوز رسیور آپدیت می شود آموزش در بخش موجود این مشکل در بیشتر موارد مربوط به نرم افزار و با فلش کردن یا انتقال نرم افزار از طریق هایپر ترمینال مشکل رفع می شود

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51

دوست من دستگاه را به tv وصل نماید ببینید روی گزینه زبان میاید یا نه

اگر بود زبان انتخاب شود نبود فلش شود

ahmadsolid

کاربر
2008-02-13
4
5
سلام به همگی
من یه samsung 9500 دارم
دیروز تیونرش رو به طور کامل عوض کردم،اما بعد از عوض کردن فقط سیکنال دارم و تصویری نشون نمیده
هر کی بلده لطفا راهنمایی کنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام به همگی
من یه samsung 9500 دارم
دیروز تیونرش رو به طور کامل عوض کردم،اما بعد از عوض کردن فقط سیکنال دارم و تصویری نشون نمیده
هر کی بلده لطفا راهنمایی کنه
با درود دوست گرامی
شما ایا به تعمیرکاری وارد هستید؟
تیونرهای سامسونگ دومدل هستند که بجای همدیگر براحتی کار نمیکنند
1-SI 124a
2-SI 136a
:eek:k::eek:k:

ahmadsolid

کاربر
2008-02-13
4
5
آره آقا شهرام یه چیزای بلدم(دانشجوی الکترونیک هستم) من از تیونر 2-SI 136a که تیونر اصلی دستگاهم بود استفاده کردکم از نصب سالم تیونرش مطمئنم اما نمیدونم چرا اینطوری شده؟ روی هر کانالی که میرم فرکانس معمول همون کانال رو نشون میده اما تصویر نداره ریست فکتوری کردکم جواب نداد مولاتور و 133 رو دوباره روش ریختم اما باز جواب نداد خواستم فلش کنم که فلش رو با برنامه هایپر وSemco نشد انتقال بدم لطفا کمممممممممممممممک

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آره آقا شهرام یه چیزای بلدم(دانشجوی الکترونیک هستم) من از تیونر 2-si 136a که تیونر اصلی دستگاهم بود استفاده کردکم از نصب سالم تیونرش مطمئنم اما نمیدونم چرا اینطوری شده؟ روی هر کانالی که میرم فرکانس معمول همون کانال رو نشون میده اما تصویر نداره ریست فکتوری کردکم جواب نداد مولاتور و 133 رو دوباره روش ریختم اما باز جواب نداد خواستم فلش کنم که فلش رو با برنامه هایپر وsemco نشد انتقال بدم لطفا کمممممممممممممممک
با درود دوست گرامی
دراوردن تیونر سامی مشکل است وامیدوارم برد را دچار صدمه نکرده باشید اگر اصلی هم 136بوده وشما 136جایگزین کرده اید نباید مشکلی باشد.
اصلا چرا تیونر تعویض کردید ایا شطرنجی میکرد یا کلا قطع سیگنال بود؟
معمولا تیونرهای 136که الان توی بازار هست همگی چینی هستند برخی شان هم فابریک خراب درمیاد ولی یک مورد هم بود که دوستی همین مشکل را داشت وبا ریست فکتوری وفلش کردن هم نتوانست انرا رفع کند

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
با سلام کسی میدونه سایت رسمی اقا مهدی چیه؟امولاتورهای جدیدش رو برا اولین بار کجا میزاره؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام کسی میدونه سایت رسمی اقا مهدی چیه؟امولاتورهای جدیدش رو برا اولین بار کجا میزاره؟
دوست عزیز هنوز امولاتوری توسط اقا مهدی بعد از امولاتور8.2 منتشر نشده است به محض انتشار حتما در انجمن قرار خواهد گرفت...
موفق باشید

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
سامسونگ

دوست عزیز هنوز امولاتوری توسط اقا مهدی بعد از امولاتور8.2 منتشر نشده است به محض انتشار حتما در انجمن قرار خواهد گرفت...
موفق باشید

با تشکر از پاسخ شما میدونم منتشر نشده سایت رسمی ایشون رامیخاستم اگه کسی داره لطفا اعلام کنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با تشکر از پاسخ شما میدونم منتشر نشده سایت رسمی ایشون رامیخاستم اگه کسی داره لطفا اعلام کنه
با درود دوست گرامی
اقا مهدی سایت رسمی ندارند وهمیشه اولین جایی که پچهای ایشان را منتشر میکند سایت:
papagen هست که باید برای استفاده از ان عضویت داشته باشید:eek:k:

lover990

کاربر
2008-12-22
1
0
41
عدم ذخیره کانال

دوستان لطفا کمک کنید
در قسمت جستجوس دستی و اتو ماتیک بدون اینکه کانال سرچ شود
عملیات جستجو پایان می یابد سیگنال خوب است در تمامی جهات اینطور است
4 جهت دارم یکی از خورجی های سوییج هم کار نمی کند
با تشکر از شما
لطفا کمکم کنید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوستان لطفا کمک کنید
در قسمت جستجوس دستی و اتو ماتیک بدون اینکه کانال سرچ شود
عملیات جستجو پایان می یابد سیگنال خوب است در تمامی جهات اینطور است
4 جهت دارم یکی از خورجی های سوییج هم کار نمی کند
با تشکر از شما
لطفا کمکم کنید
سلام
دوست عزیز
ابتدا باید از سالم بودن سوییچ مطمئن بشید در ضمن از سوییچ مرغوب استفاده نمایید یه نمونه سوییچ هست که نسبت به سوییچ های معمولی بزرگتره سعی کنید از اون استفاده نمایید یا از مارک یوروستار..
از سیم مرغوب استفاده نمایید سیم های موجود در بازار اکثرا نامرغوبند و مس خالص نیستند و اهن زیادی در جنس اونها بکار رفته است..
ریست فکتوری کنید و دوباره کانال یابی نمایید.
اگر باز مشکلتون حل نشد امولاتور133 رو با هایپر ترمینال به رسیور منتقل کرده و دوباره سعی نمایید.

mehrdadte

کاربر
2009-07-29
1
0
56
سلام دستگاه مئ وارد منو میشم قفل میکئد لطفا راهنمایی کنید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دستگاه مئ وارد منو میشم قفل میکئد لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
البته من فکر میکنم مشکل شما سخت افزاری باشد ولی در کل ابتدا شما با هایپر ترمینال امولاتور 133 رو به رسیور منتقل کن احتمالا مشکلت حل خواهد شد.
نتیجه رو اینجا اعلام کن ...

ایرانا

کاربر
2009-07-31
1
0
73
رسیور من مدل سامسونگ DSR 9500 VIA CI هستش.
Main Menu اون
Loader Version 501
Main Software Version 118
Hardware Version 504
من صفر کیلومتر هستم و تو این قسمتها گیج شدم میخواه رسیورم رو برای استفاده از کارت شیرینگ که تمامی کانالها رو باز کنه اماده کنم چه برنامه هایی رو با چه ورژنی بایست روش بریزم .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
رسیور من مدل سامسونگ DSR 9500 VIA CI هستش.
Main Menu اون
Loader Version 501
Main Software Version 118
Hardware Version 504
من صفر کیلومتر هستم و تو این قسمتها گیج شدم میخواه رسیورم رو برای استفاده از کارت شیرینگ که تمامی کانالها رو باز کنه اماده کنم چه برنامه هایی رو با چه ورژنی بایست روش بریزم .
با درود دوست گرامی
شما برای اینکار باید ابتدا از نرم افزار 133 اصلی برای اپگرید استفاده کنید
بعد که ورژن دستگاه شما 133 شد میتوانید از اخرین نرم افزار امولاتور گلد اقا مهدی که گلد8.2 میباشد استفاده کنید.
بعد کانالهای دستگاه را پاک کنید وبا وضغیت جدید رسیور خود کانلیابی کنید
چون کانالهای قبلی شما با ورژنهای امولاتور گلد به گفته اقا مهدی مشکل دار میشوند
یک فایل کدهم برروی یک کانال بازتوسط DSRStudio1.3 انتقال بدهید
حالا رسیور شما اماده استفاده ازامکانات شرینگ شده است
منوی مخفی تنظیمات با این امولاتور با زدن 0+منو صفحه سیاه رنگ ظاهر میشود:eek:k:

ashkma

کاربر
2009-09-02
1
0
64
دوست من این خازن اس ام دی و نقره ای رنگ و در داخل درب تیونر هست شما باید رویه فلزی تیونر را بردارید داخل رویه تیونر یا درب یک خازن 16ولت 220 میکرو هست تعویض کنید

;)

ممنون مشکل من حل شد:eek:ky:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا