پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jvas

کاربر
2007-07-12
3
8
دوستان لطفا کمک کنید
در قسمت جستجوس دستی و اتو ماتیک بدون اینکه کانال سرچ شود
عملیات جستجو پایان می یابد سیگنال خوب است در تمامی جهات اینطور است
4 جهت دارم یکی از خورجی های سوییج هم کار نمی کند
با تشکر از شما
لطفا کمکم کنید
دوست عزیز من این مشکل را داشتم وعلت آن ماهواره وترانسپوندرهای زیادی در حافظه لود میباشد که فکتوری ریست وفعال نمودن ماهواره مورد استفاده مجدد اسکن نما یید مشکل برطرف میشود

OMID-FX

کاربر
2009-09-20
8
6
سلام دوستان
---------------------------------
من يه رسيور سامسونگ 9500 دارم كه نياز به جيتگ داره حالا كه مي خوام جيتگ كنم روي بورد قسمتي كه مربوط به جيتگ هست جايي كه بايد سيمها لحيم بشن با يه ماده سختي وكيوم شده اين ماده رو چطوري وردارم يا راهي غير از جيتگ براش هست رسيورم كاملا خاموش شده فقط توي ديجيتال جلوي رسيور چند تا عدد ميزنه
باتشكر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دوستان
من يه رسيور سامسونگ 9500 دارم كه نياز به جيتگ داره حالا كه مي خوام جيتگ كنم روي بورد قسمتي كه مربوط به جيتگ هست جايي كه بايد سيمها لحيم بشن با يه ماده سختي وكيوم شده اين ماده رو چطوري وردارم يا راهي غير از جيتگ براش هست رسيورم كاملا خاموش شده فقط توي ديجيتال جلوي رسيور چند تا عدد ميزنه
باتشكر
سلام
دوست عزیز این چسب که رزین نام داره بسیار سخت هست و دراوردن ان نیاز به دقت و احتیاط هست چرا که ممکنه بی احتیاطی در خارج کردن اون باعث ضربه زدن کلی ه بورد بشه اما:
با اسپری یخ میشه اینکارو کرد کمی اسپری یخ روی اون بپاید و از گوشه با یک جسم نوک تیز زیر چسب قرار داده اونو به سمت بالا فشار دهید کم کم چسب کنده میشه.
راه دوم هم جیتک رسیور از زیر بورد و زیر خود cpu هست که بازهم نیاز به دقت فراوان داره..... اینم روش کلی و عکس های مربوطه

نكته 1 : (نقشه وصل كردن مقاومت ها و سيم ها در سوكت پرينتر براي همه مورد ها يكي هستش و فرق نداره)
نكته 2 : (در انتخاب رنگ سيم ها دقت كنيد كه بعد عوضي وصل نكنيد)
خوب حالا مي پردازيم به مورد شماره سوم كه سخت تر هستش اما كار نشد نداره!!!
بايد از پشت بورد رسيور استفاده كرد و سيم ها رو مستقيم اونجا اتصال داد
شما مطابق اين شكل ها عمل كنيد
اول فهميدن نوع مقاومت ها و رنگ آنها از روي اين شكل:
2qnulfs.jpg

حالا لحيم كردن آنها زير بورد رسيور مانند اين شكل:
4540ef7.jpg

اما توصیه من به شما بهترین و مطمئن ترین راه دراوردن ایسی فلش و پروگرم کردن اون با پروگرامر هست اگر هم اشنایی به تعمیرات ندارید پیش یه تعمیرکار ببرید تا براتون ایسی رو در بیاره..

OMID-FX

کاربر
2009-09-20
8
6
سلام
دوست عزیز این چسب که رزین نام داره بسیار سخت هست و دراوردن ان نیاز به دقت و احتیاط هست چرا که ممکنه بی احتیاطی در خارج کردن اون باعث ضربه زدن کلی ه بورد بشه اما:
با اسپری یخ میشه اینکارو کرد کمی اسپری یخ روی اون بپاید و از گوشه با یک جسم نوک تیز زیر چسب قرار داده اونو به سمت بالا فشار دهید کم کم چسب کنده میشه.
راه دوم هم جیتک رسیور از زیر بورد و زیر خود cpu هست که بازهم نیاز به دقت فراوان داره..... اینم روش کلی و عکس های مربوطه

نكته 1 : (نقشه وصل كردن مقاومت ها و سيم ها در سوكت پرينتر براي همه مورد ها يكي هستش و فرق نداره)
نكته 2 : (در انتخاب رنگ سيم ها دقت كنيد كه بعد عوضي وصل نكنيد)
خوب حالا مي پردازيم به مورد شماره سوم كه سخت تر هستش اما كار نشد نداره!!!
بايد از پشت بورد رسيور استفاده كرد و سيم ها رو مستقيم اونجا اتصال داد
شما مطابق اين شكل ها عمل كنيد
اول فهميدن نوع مقاومت ها و رنگ آنها از روي اين شكل:
2qnulfs.jpg

حالا لحيم كردن آنها زير بورد رسيور مانند اين شكل:
4540ef7.jpg

اما توصیه من به شما بهترین و مطمئن ترین راه دراوردن ایسی فلش و پروگرم کردن اون با پروگرامر هست اگر هم اشنایی به تعمیرات ندارید پیش یه تعمیرکار ببرید تا براتون ایسی رو در بیاره..

دوست عزيز سلام
------------------------------------------
مشكل من با راهنمايي شما حل شد و موفق شدم از پشت سي پي يو جيتگ رو انجام بدم البته من تعمير كار لپ تاپ هستم توي اهواز فكر كنم يكي از دلايلي كه تونستم انجامش بدم اين بود اما راهنمايهاي شما كاملا مفيد بود اما يه سئوال در باره اسپره يخ از كجا تهيه كنم
------------------------------------------
باتشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: majid33m

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
معمولا از فروشندگان لوازم الکترونیک میشه تهیه کرد یه سری به خیابان امام یا پشت بازار بزرگ اهواز سری بزن شاید پیدا کنی.
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: majid33m

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
رسیور
dsr9500viaci
دارم یک لحظه 9500 می نویسد وخاموش می شود از فایل فلش موجود ردسایت استفاده کردم ولی جواب نداد .همان 9500را هم ننوشت . لطفا راهنمایی کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
رسیور
dsr9500viaci
دارم یک لحظه 9500 می نویسد وخاموش می شود از فایل فلش موجود ردسایت استفاده کردم ولی جواب نداد .همان 9500را هم ننوشت . لطفا راهنمایی کنید.
با درود دوست گرامی
مشکل رسیور شما بایک اپگرید از طریق هایپرترمینال ویندوز با اخرین نرم افزار حل میشده.
اما فایل فلش برای استفاده با پروگرامر یا پروگرام فلش با جیتگ کاربرد دارد.
شما چگونه از این فایل استفاده کردید که دستگاه بالا نمیاد؟

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با درود دوست گرامی
مشکل رسیور شما بایک اپگرید از طریق هایپرترمینال ویندوز با اخرین نرم افزار حل میشده.
اما فایل فلش برای استفاده با پروگرامر یا پروگرام فلش با جیتگ کاربرد دارد.
شما چگونه از این فایل استفاده کردید که دستگاه بالا نمیاد؟

با سلام
با پروگرامر 2000 پروگرام کردم ومراحل را کامل انجام دادم یعنی آی سی فلش را خالی وفیل را دانلود کرده واز حالت فشرده خارج کرده وپروگرام کردم .فایل قبلی نیز ذخیره کرده ام آیا مشکل دیگری دارد واگر به حالت قبل برگردد چکار کنم؟
با تشکر ازحسن توجه شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
با پروگرامر 2000 پروگرام کردم ومراحل را کامل انجام دادم یعنی آی سی فلش را خالی وفیل را دانلود کرده واز حالت فشرده خارج کرده وپروگرام کردم .فایل قبلی نیز ذخیره کرده ام آیا مشکل دیگری دارد واگر به حالت قبل برگردد چکار کنم؟
با تشکر ازحسن توجه شما
با درود
دوست گرامی شما عجله کردید در هر صورت اگر فایل را درست روی فلش رایت کرده باشید دستگاه باید روشن بشود.
مگر مشکل لحیم فلش پیش امده باشد در هر صورت لحیم کاری فلش را چک کنید اگر بازهم دستگاه بالا نیامد احتمالا یکی از مراحل پروگرام یا نصب فلش مشکل داشته است.
اگرهم دستگاه بالا امد انرا با اخرین نرم افزار اچگرید کرده برای استفاده اماده است.
در برخی موارد هم خرابی تیونر جلوی بالا امدن رسیورسامسونگ را میگیرد وتیونر باید تعویض یا تعمیرشود:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

با سلام
با تشکر ازحسن توجه شما

سلام
دوست عزیز اگر شما درست ایسی فلش رو با پروگرامر پر کردید و بعد از جا انداختن باز رسیور بالا نمیاد و فقط یه لحظه 9500 میاد ممکنه اشکال جای دیگه بورد باشه.
1:تیونر 2: کم رسیور
تیونر رسیور شما دستکاری نشده؟ چون رسیور قبل از اینکه بالا بیاد ابتدا تیونر و کم رو چک میکنه و بعد از اون بوت میشه..
احتمال خرابی در تیونر بسیار زیاد هست اونو چک کنید.
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سلام
دوست عزیز اگر شما درست ایسی فلش رو با پروگرامر پر کردید و بعد از جا انداختن باز رسیور بالا نمیاد و فقط یه لحظه 9500 میاد ممکنه اشکال جای دیگه بورد باشه.
1:تیونر 2: کم رسیور
تیونر رسیور شما دستکاری نشده؟ چون رسیور قبل از اینکه بالا بیاد ابتدا تیونر و کم رو چک میکنه و بعد از اون بوت میشه..
احتمال خرابی در تیونر بسیار زیاد هست اونو چک کنید.
موفق باشید

با سلام
چگونه آن را آبديت كنم راهنمايي كمال بفرماييد با چه ورزني لطفا اگرامكان دارد قرار دهيد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام
چگونه آن را آبديت كنم راهنمايي كمال بفرماييد با چه ورزني لطفا اگرامكان دارد قرار دهيد.
دوست عزیز شما اول رسیور رو راه بندازید بعد ابدیت کنید چجوری میخواهید ابدیت کنید در حالیکه رسیور اصلا بوت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟شما که ایسی فلش رو با پروگرامر پر کردید و رسیور بالا نیومده !!! این یعنی رسیور هنوز مشکل داره یا فایل فلشی که با اون ایسی رو پر کردید مشکل داره یا اینکه درست ایسی رو جا ننداختید و یا احتمال خرابی دیگر در بورد رسیور هست.
به هر حال شما باید بورد رو تست کنید طبق مواردی که براتون گفتم.
موفق باشید

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
دوست عزیز شما اول رسیور رو راه بندازید بعد ابدیت کنید چجوری میخواهید ابدیت کنید در حالیکه رسیور اصلا بوت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟شما که ایسی فلش رو با پروگرامر پر کردید و رسیور بالا نیومده !!! این یعنی رسیور هنوز مشکل داره یا فایل فلشی که با اون ایسی رو پر کردید مشکل داره یا اینکه درست ایسی رو جا ننداختید و یا احتمال خرابی دیگر در بورد رسیور هست.
به هر حال شما باید بورد رو تست کنید طبق مواردی که براتون گفتم.
موفق باشید

دوست عزیز فایل قبلی خودش را دوباره پروگرام کردم وحالا وقتی که به برق میزنم همان 9500مینویسد ودوباره می رود .همان مشکل پابرجاست .چگونه جیتک کنم لطفا توضییح کامل را می خواستم برای اولین بار است که این کار را می خواهم انجام دهم. اگر فایل آماده دارید بگذارید یا به هر روشی که می دانید انجام می شود.
راهنمایی کنید .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز فایل قبلی خودش را دوباره پروگرام کردم وحالا وقتی که به برق میزنم همان 9500مینویسد ودوباره می رود .همان مشکل پابرجاست .چگونه جیتک کنم لطفا توضییح کامل را می خواستم برای اولین بار است که این کار را می خواهم انجام دهم. اگر فایل آماده دارید بگذارید یا به هر روشی که می دانید انجام می شود.
راهنمایی کنید .
با درود
بنده ومدیریت محترم بخش سامسونگ اعلام کردیم اگر مشکل سخت افزاری نباشه با اپگرید از طریق هایپر ترمینال رسیور بالا میاد.
برای اشنایی با روش هایپر ترمینال به اینجا بروید:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=12390
نرم افزارپچ هم درصفحه اول انجمن سامسونگ موجود است

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
کابل مربوطه را ندارم اگر فایل فلش را موجود دارید بگذارید .از لطف شما
ممنونم .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
کابل مربوطه را ندارم اگر فایل فلش را موجود دارید بگذارید .از لطف شما

ممنونم .

سلام دوست عزيز

با تشكر از مديران ديگر مخصوصا شهرام عزيز ودارگون گل

اولا فلش كردن كار شما نيست بايد به يك تعمير كار حرفه ايي محل خودتان ببريد در اخر چرا اول فريمور 133 رايكبار به دستگاه انتقال نداديد وسپس پچ را با سمكو تا ببينيد مشكل شما حل مي شود يا نه ....

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سلام دوست عزيز

با تشكر از مديران ديگر مخصوصا شهرام عزيز ودارگون گل

اولا فلش كردن كار شما نيست بايد به يك تعمير كار حرفه ايي محل خودتان ببريد در اخر چرا اول فريمور 133 رايكبار به دستگاه انتقال نداديد وسپس پچ را با سمكو تا ببينيد مشكل شما حل مي شود يا نه ....
با سلام
دوست عزیز پروگرامر دارم ومی توانم آی سی فلش را پروگرام کنم فقط فایل بدون نقص را می خواهم با فایل
داخل سایت کارم نشد اگر فایل موجود است لطف بفرمایید ویا طریق دیگری می شود درستش کرد برایم توضییح کامل دهید مرحله به مرحله. با تشکر وسپاس فراوان از شما دوستان

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
فایل فلش برای سامسونگ 9500

با درود دوست گرامی
مشکل دستگاه شما طولانی شد در هر صورت برای شما یک فایل فلش برای سامسونگ 9500 کارت خور که توسط خودم دامپ شده وتست شده 100%
قرار دادم با این فایل فلش خود را پروگرام کنید حتما باید فلش را صحیح نصب نمایید پایه ای ازاد نباشد اگه 9500 نوشت روی ساعت یا منو هم نرفت یکبار با کنترل OK بزنید بدون اینکه به تلویزیون وصل باشد هم معلوم میشود بالا امده یا نه.
در هر صورت اگر با این فایل بازهم مشکلی بود حتما سخت افزاری ومربوط به تیونر که مرسوم است وباعث بالا نیامدن دستگاه میشود:eek:k:

پیوست‌ها

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با درود دوست گرامی
مشکل دستگاه شما طولانی شد در هر صورت برای شما یک فایل فلش برای سامسونگ 9500 کارت خور که توسط خودم دامپ شده وتست شده 100%
قرار دادم با این فایل فلش خود را پروگرام کنید حتما باید فلش را صحیح نصب نمایید پایه ای ازاد نباشد اگه 9500 نوشت روی ساعت یا منو هم نرفت یکبار با کنترل ok بزنید بدون اینکه به تلویزیون وصل باشد هم معلوم میشود بالا امده یا نه.
در هر صورت اگر با این فایل بازهم مشکلی بود حتما سخت افزاری ومربوط به تیونر که مرسوم است وباعث بالا نیامدن دستگاه میشود:eek:k:

با تشکر از راهنمایی خوب شما مشکلم حل شد به این صورت که با زدن کلید (اوکی ) ساعت آشکار شد .با زدن کلید پاور دستگاه روشن وروی منو قرار گرفت .ولی
وقتی سیم ال ان بی را وصل کردم هیچ سیگنالی ندارد ونمی آورد تیونر هم به نظرم زیاد داغ می کند.اگر تیونرخراب باشد در بازارپیدا می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا