پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
صمن عرش ادب وتشکر از استاد گرامی من توانستم ازطریق هایپرترمینال فایل را منتقل کنم اما با وجود انتقال امیو133اورجینال وانجام دستورات شما متاسفانه بابرنامه 1.5.1 فایل منتقل نمیشود اشکال در کجااست وچگونه می توان آن را برطرف کرد من سالها بدون هیچگونه مشکلی با برنامه های خودسامسونگ آپگرید میکردم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

سلام وبا تشكر از شهرام خان عزيز دوست خوبم ....

از سمكو ويا سام گراف استقاده كن اگر ورژن دستگاه شما 501 يا 504 هست اول فريمور 133 را بريز ودر اخر پچ را با همين لودر سام گراف ودر اخر از لودر 1.5 رم را به دستگاه انتقال بده عزيز ....

ali_452004

کاربر
2007-12-08
4
2
با سلام مجدد
دوست گرامی با سام گراف فایل 133 اورجینال انتقال دادم ولی هیچ پچ دیکری را 1.5.1 انتقال نمی دهد لودر دستگاه نیز 501 است من تابحال چنین مشکلی نداشتم وفقط با هایپر قابل آپگریدد است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام مجدد
دوست گرامی با سام گراف فایل 133 اورجینال انتقال دادم ولی هیچ پچ دیکری را 1.5.1 انتقال نمی دهد لودر دستگاه نیز 501 است من تابحال چنین مشکلی نداشتم وفقط با هایپر قابل آپگریدد است
با درود
دوست گرامی بنظر من هیچ لودری بهتراز هایپرترمینال نمی تواند برای سامسونگ بدون مشکل کار کند پچ جدید را هم با هایپر ترمینال منتقل کنید:eek:k:

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
سلام دوست عزيز من بايد چه جوري ورژن 133 رو گير بيارم و اينكه چجوري بريزم تو رسيور و همين طور امولاتور و رم رو؟ميشه بيزحمت برام ضميمه كنيد تو پيام بعديتون؟
پس اول ورژن 133 بعدش امولاتور و بعدش رم رو بايد منتقل كنم
اگه امولاتور 8.4 رو بريزم مگه مشكلي داره؟
اگه ميشه بيزحمت نحوه دقيق ريختن تو رسيور رو برام توضيح بدين اگه مشكلي نيست براتون

با تشكر

يكي نيست جواب بده .پس اين انجمن به درد چي ميخوره .يه سوال كه جواب دادين دبگه جواب نميدين.شما ها كه جواب رو ميدونيد خسته ميشين دو كلمه بنويسين و ديگران رو كمك كنيد. حالا من 4 بار يه سوال ساده پرسيدم كه چه جوري ميشه برنامه ها رو به رسيور انتقال داد . 5 روزه كه من اين سوال رو ميپرسم و ميام به انجمن سر ميزنم ولي دريغ از جواب انگار نه انگار كه سوالي پرسيدم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
يكي نيست جواب بده .پس اين انجمن به درد چي ميخوره .يه سوال كه جواب دادين دبگه جواب نميدين.شما ها كه جواب رو ميدونيد خسته ميشين دو كلمه بنويسين و ديگران رو كمك كنيد. حالا من 4 بار يه سوال ساده پرسيدم كه چه جوري ميشه برنامه ها رو به رسيور انتقال داد . 5 روزه كه من اين سوال رو ميپرسم و ميام به انجمن سر ميزنم ولي دريغ از جواب انگار نه انگار كه سوالي پرسيدم

سلام فريمور 133

لودر سام گراف در زير اپلود شد ...

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام دوست عزيز بصورت ساده خدمت شما عرض مي كنم دستگاه روي اسند باي باشد يا همان روي ساعت كابل ابگريد را از 2 طرف وصل كن سپس با لودر سام گرام فريمور 133 را بريز وتا موقع كه ساعت دستگاه بالا نيامده به هيچ چيزي دست نزن عزيز وبعد پچ اخري8.4 كه همان 8.5 اقا ايوب گل گذاشته استفاده كن كار تمام هست براي رم ريختن به تاپيك اعلام كدها برو وبا لودر 1.5 كه گذاشتم در ان تاپيك اخرين رم را انتقال بده عزيز وبعد با زدن دكمه ضفر وسپس منو وارد تنظيمات دستگاه بشو و2 گزينه اول را on كن وگزينه سوم را روي NONE بگذار وديگه ريست املاتور نزني اما قبل از رم بخاطر اينكه رم بگيرد يكبار ريست املاتور كن موفق باشي ....

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
سلام فريمور 133

لودر سام گراف در زير اپلود شد ...
سلام بر شما دوست عزيز دست شما درد نكنه بابت فريمور 133 و سامگراف
پس من بايد با لودر سامگراف .فريمور 133 رو انتقال بدم و بعد از اون با لودر DSR_Studio_1.5 . امولاتور 8.4 رو و رم رو درسته؟
من بار اولمه كه ميخوام به رسيور برنامه بدم اگه ميشه بيزحمت بهم بگيد كه چه جوري بايد دقيق اين كارو بكنم

يعني بايد اول رسيور رو با كابل وصل كنم بعدش برنامه سامگراف رو بالا بيارم و از گزينه browse فريمور 133 رو انتخاب كنم و بعدش بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام مجدد

سلام گل من با تشكر از شهرام خان وايوب عزيز دوستان من

قبل از ريختن پچ يكبار ريست املاتور بزن درست مي شود عزيز

با زدن دكمه صفر وسپس منو وارد تنظيمات شويد وروي گزينه ريست املاتور اوكي كنيد سپس پچ وبعد با لودر 1.5 در اعلام كدها اخرين رم را منتقل فرماييد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
پس من بايد با لودر سامگراف .فريمور 133 رو انتقال بدم و بعد از اون با لودر dsr_studio_1.5 . امولاتور 8.4 رو و رم رو درسته؟
من بار اولمه كه ميخوام به رسيور برنامه بدم اگه ميشه بيزحمت بهم بگيد كه چه جوري بايد دقيق اين كارو بكنم

يعني بايد اول رسيور رو با كابل وصل كنم بعدش برنامه سامگراف رو بالا بيارم و از گزينه browse فريمور 133 رو انتخاب كنم و بعدش بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟

سلام گل من با همين لودر سام گراف اول فريمور 133 را بزن وبعد با همين سام گراف اخرين پچ را بريز بالا توضيح دادم ودر اخر با لودر 1.5 اخرين رم را بريز وتنظيمات را انجام بده تاپيكهاي بالا را خوب بخوان گل من ....

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
پس من بايد با لودر سامگراف .فريمور 133 رو انتقال بدم و بعد از اون با لودر DSR_Studio_1.5 . امولاتور 8.4 رو و رم رو درسته؟

سلام دوست عزيز بصورت ساده خدمت شما عرض مي كنم دستگاه روي اسند باي باشد يا همان روي ساعت كابل ابگريد را از 2 طرف وصل كن سپس با لودر سام گرام فريمور 133 را بريز وتا موقع كه ساعت دستگاه بالا نيامده به هيچ چيزي دست نزن عزيز وبعد پچ اخري8.4 كه همان 8.5 اقا ايوب گل گذاشته استفاده كن كار تمام هست براي رم ريختن به تاپيك اعلام كدها برو وبا لودر 1.5 كه گذاشتم در ان تاپيك اخرين رم را انتقال بده عزيز وبعد با زدن دكمه ضفر وسپس منو وارد تنظيمات دستگاه بشو و2 گزينه اول را on كن وگزينه سوم را روي NONE بگذار وديگه ريست املاتور نزني اما قبل از رم بخاطر اينكه رم بگيرد يكبار ريست املاتور كن موفق باشي ....

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
سلام گل من با همين لودر سام گراف اول فريمور 133 را بزن وبعد با همين سام گراف اخرين پچ را بريز بالا توضيح دادم ودر اخر با لودر 1.5 اخرين رم را بريز وتنظيمات را انجام بده تاپيكهاي بالا را خوب بخوان گل من ....
دست گلتون درد نكنه دوست عزيز واقعا ممنونم

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
سلام برشما دوست گرامي خيلي خيلي ممنونم از اين همه لطف

و ميخواستم اين يه تيكه آخر رو هم من رو راهنمائي كنيد كه وقتي تو لودر سامگراف open firmware رو زدم و فريمور 133 رو باز كردم بعدش بايد گزينه upload to decoder رو بزنم يا چيز ديگه اي؟

و همين طور تو DSR_Studio_1.5 بعد از open file بايد read رو بزنم يا write رو يا send fw ؟

با تشكر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام برشما دوست گرامي خيلي خيلي ممنونم از اين همه لطف

و ميخواستم اين يه تيكه آخر رو هم من رو راهنمائي كنيد كه وقتي تو لودر سامگراف open firmware رو زدم و فريمور 133 رو باز كردم بعدش بايد گزينه upload to decoder رو بزنم يا چيز ديگه اي؟

و همين طور تو DSR_Studio_1.5 بعد از open file بايد read رو بزنم يا write رو يا send fw ؟

با تشكر

سلام براي رم روي مثلا سكا مي روي وگزينه write را مي زني وبعد سيستم بيس وغيره

براي املاتور گزينه open firmware رو زدي و فريمور 133 رو باز كردي بعدش بايد گزينه upload to decoder رو بزني تا ابگريد شود وتا زمان ساعت به چيزي دست نزني عزيز موفق باشي ...

آخرین ویرایش:

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14

براي املاتور گزينه open firmware رو زدي و فريمور 133 رو باز كردي بعدش بايد گزينه upload to decoder رو بزني تا ابگريد شود وتا زمان ساعت به چيزي دست نزني عزيز موفق باشي ...
دست شما درد نكنه دوست عزيز واقعا زحمت ميكشيد خيلي ممنونم

ali_452004

کاربر
2007-12-08
4
2
با سلام خدمت اساتید محترم
من بارها ریست امولاتور را انجام دادم اما پچ فقط با هایپر قابل انتقال به دستگاه است من سالها بدون مشکل رسیور را آپگرید کردم اما با انتقال 8.4.1دیگر هیچ لودر دیگری فابل را منتقل نمیکند آیا ممکن فایل بوت دستگاه ایراد پیدا کرده باشد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام خدمت اساتید محترم
من بارها ریست امولاتور را انجام دادم اما پچ فقط با هایپر قابل انتقال به دستگاه است من سالها بدون مشکل رسیور را آپگرید کردم اما با انتقال 8.4.1دیگر هیچ لودر دیگری فابل را منتقل نمیکند آیا ممکن فایل بوت دستگاه ایراد پیدا کرده باشد

سلام اولا دوستان گزينه تشكر استفاده كنند .

عزيز من اول يكبار با سام گراف يا لودرهاي ديگر فريمور 133 كه در صفحه قبل هست استفاده كن سپساز پچ اخري با همه لودرها جواب مي دهد فقط قبل از هر كار ريست املاتور كنيد موفق باشيد ...

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14

سلام خدمت شما دوست عزيز
من بازم مزاحمتون شدم
ميخواستم بگمكه فريمور 133 و امولاتور 8.5 اقا ايوب رو درست و عالي ريختم تو رسيورم ولي رم رو نميدونم چرا قبول نكرده يعني رم هم ريختم ولي شبكه 3 رو باز نميكنه همون جور كه گفتيد همه رو به ترتيب براي ريختن رم انجام دادم يعني اول viaccess رو زدم و بعدش باقي و در اخر هم biss رو. تو سيستم بيس هم همه page ها رو به ترتيب write زدم يعني page 1 2 3 4 رو تو viaccess و باقيش ميخواد رو هر دو key 0*00 و key 0*10 هر كدوم جدا جدا write بزني يا نه همين كه رو viaccess رفتي و write زدي كافيه؟
و براي دادن كد دستي هم اقدام كردم يعني رفتم رو شبكه 3 و از اونجا وارد منو امولاتور شدم و وارد biss شدم ولي گزينه add new key نداشت و فقط edit key داره كه بايد يكي از اونها رو پاك كني و بجاش كد جديد رو بدي من دنبال اون اطلاعاتي كه وقتي دوبار دكمه قرمز ميزني پيدا ميشه گشتم ولي نبود توش و همين جوري رو يكي از key ها كه خالي بود جايگزين كردم ولي بازم جواب نداد خودم هم ديگه كلافه شدم نميدونم چيكار كنم ولي بازم از كمكتون ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ayoub

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
سلام خدمت شما دوست عزيز
من بازم مزاحمتون شدم
ميخواستم بگمكه فريمور 133 و امولاتور 8.5 اقا ايوب رو درست و عالي ريختم تو رسيورم ولي رم رو نميدونم چرا قبول نكرده يعني رم هم ريختم ولي شبكه 3 رو باز نميكنه همون جور كه گفتيد همه رو به ترتيب براي ريختن رم انجام دادم يعني اول viaccess رو زدم و بعدش باقي و در اخر هم biss رو. تو سيستم بيس هم همه page ها رو به ترتيب write زدم يعني page 1 2 3 4 رو تو viaccess و باقيش ميخواد رو هر دو key 0*00 و key 0*10 هر كدوم جدا جدا write بزني يا نه همين كه رو viaccess رفتي و write زدي كافيه؟
و براي دادن كد دستي هم اقدام كردم يعني رفتم رو شبكه 3 و از اونجا وارد منو امولاتور شدم و وارد biss شدم ولي گزينه add new key نداشت و فقط edit key داره كه بايد يكي از اونها رو پاك كني و بجاش كد جديد رو بدي من دنبال اون اطلاعاتي كه وقتي دوبار دكمه قرمز ميزني پيدا ميشه گشتم ولي نبود توش و همين جوري رو يكي از key ها كه خالي بود جايگزين كردم ولي بازم جواب نداد خودم هم ديگه كلافه شدم نميدونم چيكار كنم ولي بازم از كمكتون ممنونم
دوست گلم سلام
شما وقتی گلدرم رو خواستی انتقال بدی حتما انتی ویروست کامپیوترت رو
غیرفعال کن ووقتی که گلد وارد دستگاهت بشه حتما پنل جلوی دستگاه یه چشمک میزنه
اگه اینطورشد گلد رو قبول کرده
اگه جواب نداد بگو تا یه طوردیگه راهنماییت کنم

latif_1369_2000

کاربر
2010-06-21
25
14
دوست گلم سلام
شما وقتی گلدرم رو خواستی انتقال بدی حتما انتی ویروست کامپیوترت رو
غیرفعال کن ووقتی که گلد وارد دستگاهت بشه حتما پنل جلوی دستگاه یه چشمک میزنه
اگه اینطورشد گلد رو قبول کرده
اگه جواب نداد بگو تا یه طوردیگه راهنماییت کنم
سلام دوست عزيز شما نگفتيد كه براي انتقال گلد رم وقتي تو DSR_Studio_1.5 رم رو باز كردي ايا ترتيب انتقال مهمه؟يعني مهمه اول بيس باشه يا مثلا سكا يا غيره؟و اينكه وقتي مثلا رفتي رو سكا كافيه write رو بزني يا بايد يه بار رو key 0*00 و يه بار هم رو key 0*10 رايت رو بزني همين طور تو biss كافيه يه بار write رو بزني يا هر 4 تا بيس رو جدا جدا write بزني؟؟؟؟
در ضمن انتي ويروسم رو هم خاموش كرده بودم فكر كنم درست انتقال نميدم ولي همين جور كه گفتين انجام دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا