دوست عزيز فركانسهاي فوق كمافي السابق باكيفيت مطلوبي سيگنال دارن وهيچگونه مشكلي دردريافتشون نيستبا سلام از دیشب دو فرکانس 11604و11623ازماهواره هاتبردکه تعدادی کانال فارسی از فرکانس 11604 پخش میشود از دیشب قطع کامل شده واینکه چرا قطع شده وکی وصل خواهد شد یا اینکه چه فرکانسی بجای ان دریافت خواهد شد مشخص نیست اگر کسی اطلاعی دارد در اینجا اعلام کند ممنون
درسته من هم منطقه گلستان مي گمدوست عزیز درست میگی دو روز پیش تو منطقه گلستان اهواز نصب داشتم که با این مشکل مواجه شدم،هرچی هم به مشتری میگفتم که احتمال داره ******* میندازن به خرجش نمیرفت
شبكه هاي جام جم هم مرتباقطع ووصل ميشن
باسلام خدمت استاد عزيزم من با چند مدل مختلف ريسيور و ال ان بي ودرچند جهت مختلف تست كردم 12437روي هاتبرد بيشتر ساعات قطع است فركانس b+b+cو...رويw3قطع شده اكثر فركانسهاي الجزيره روي نيل ست وبدر وهاتبرد همراه با *******ميباشد ديشب تمام اينها بعداز ساعت2حل شداختلال های شب گذشته ماهواره بدر ارتباطی با پ ارزیت منطقه ای نداشت مشکل کلی و مربوط به خود ماهواره است
باسلام خدمت استاد عزيزم من با چند مدل مختلف ريسيور و ال ان بي ودرچند جهت مختلف تست كردم 12437روي هاتبرد بيشتر ساعات قطع است فركانس b+b+cو...رويw3قطع شده اكثر فركانسهاي الجزيره روي نيل ست وبدر وهاتبرد همراه با *******ميباشد ديشب تمام اينها بعداز ساعت2حل شد