دوستان لطفا اطلاع رسانی کلی بکنید. کسی دیگه این رسیور بسیار ضعیف و مزخرف و با قیمت بسیار بالا رو دیگه تهیه نکنه. چرا باید تاجر های کشور های عربی از مردم ایران سوء استفاده کنند. آیا واقعا این رسیور با این همه مشکل قیمتش باید در این حد باشه. دوستان به برداران هم زبان و هموطن خودتون کمک کنید و نزارین گیر یه همچین رسیور مزخرفی بشن. من نصابم تا حالا 70 تا از این رسیور ها رو نصب کردم که فقط ده تاش مشکل نداشتن. این یعنی فاجه. دوستان گول این اکانت های رایگان رو نخورید. یه رسیور با سخت افزار قوی بگیرید. بعد از اکانت انترنتی استفاده کنید باور کنید بسیار به صرفه تر هست. برای اینکه رسیور های با قابلیت سیسیکم هیچوقت از رده خارج نمیشن و همچنین سخت افزار قوی ای که دارن با این مشکلات واقعا اعصاب خورد کن مواجه نمیشن. در ضمن دیگه مشکل تمدید اکانت رو هم ندارن. و یا اینکه اگر از اکنتشون راضی نباشن میتونن از جای دیگه اکانت بگیرن. و این نکته رو هم فراموش نکنید که کیفیت و تعداد کانال های باز شده در اکانت های سی سی کم ده ها برابر این اکانت های رایگان و بی مصرف هست. با تشکر. از دوستان و استادان خواهش میکنم و مخصوصا تعمییر کاران که با بررسی فنی این رسیور ها بر روی حرف های بنده صحه بزارن و اطلاع رسانی رو همه گیر کنند.