sayeh.shab
کاربر افتخاری
- 2008-11-13
- 526
- 1,146
چشم یه کم صبر کن میذارم برات همین جا
تشکر از لطفت فقط من هرکاری کردم نتونستم نرم افزار 9000 hd رو دانلود کنم ظاهرا لینک دانلودش مشکل داره ممنون میشم اگه برام بزارین
سلام8800 دارم رو بوت افتاده بعضی وقتا از حالت بوت درمیاد اما بیشتر وقت ها روی چراغ ابی گیر میکنه ممنون میشم مشکل منو حل کنید .
درود برشما من رسیور 9000 شرینگ هواییشو برقرار کردم الان میخام اینترنت بهش وصل کنم از امکاناتش مثل rss و iptv وغیره استفاده کنم و نمیخام شرینگ اینترنتیش فعال شه وتاریخ بخوره ایا اگه اونارو استفاده کنم شرینگ اینترنتیش تاریخ میخوره یا نه اگر اینطوره باید چکار کنم که شرینگش فعال نشه/ ممنون میشم جواب بدید
سلام
سلام8800 دارم رو بوت افتاده بعضی وقتا از حالت بوت درمیاد اما بیشتر وقت ها روی چراغ ابی گیر میکنه ممنون میشم مشکل منو حل کنید .
سپاسگزارم از همکاریتون نمیدونم مشکل چیه در هرصورت از جایی دیگه گیر اوردم ولی من 1.52رو که زدم دستگاه قاطی کرد هرکلمه ای رو به جای چیز دیگه مینوشت بعدش 1.51 رو زدم خوب شد فقط میخام بدونم کدام از این ورژن ها رو بزنم که کانالهایی که با شرینگ باز میشن با رنگ دیگه مشخص بشن خیلی برام مهمه ونکته بعدی اینه که این دستگاه فرمت تصویرش چرا دستیه نمیشه اتو رزولیشنش کرد خودش فرمت رو بشناسه اگه رو 1080 بزاری کانلهای معمولی خیلی مات میشن رو 576 هم بزاری اچ دی ها بی کیفیت میشن/ تشکر
ممنونم اما من ورن 1.52 رو زدم دستگاه قاطی کرد بعد 1.51 زدم دیدم کانالا قرمز نمیشن الان 1.50 روشه وکابل اچ دی هم بهش وصله وقتی رو 1080 باشه اچ دی ها خوبن ولی کانالهای اس دی مات میشن بعد که رو 576 میزاری عکسش اتفاق میافته در ضمن اگر مطمعنی 1.52 مشکل نداره لطف کن برام بزار شاید مال من ایراد داره ممنون میشم بزاری چون توسایت گشتم نبود/ سپاس
درود و سپاس
من ورزن 1.50 رو که میزنم تو لیست شیرنگ یاهست موجود نیست وبا 1.51 هم با وجود اینکه یاهست تو لیستش هست اما شرینگ برقرار نمیشه با دیش جدا و سیگنال بالا هم نصب کردم
من یه چیز برام خیلی سواله که اکثر شرکت ها لیست کانالها وپکیج هایی که با شرینگ رایگان باز میشه رو اعلام میکنن چرا برای این دستگاه چیزی نمیگن یا کسی اعلام وضعیت نمیکنه لطفا اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم حداقل بدونیم تو کدوم مسیرها کانال باز میکنه / .اگر کسی دیتای w6 رو داره بگه چطوره وضعیتش / با سپاس فراوان از دوستان گلم
با سلام خدمت دوستان عزیز این رسیور 9000 چرا هر بار بیشتر کانلاش پاک میشن نرم افزار 1.50 روش نصبه هر بار ریست فکتوری و سرچ میکنم کانالا کامل سرچ میشن اما هر بار کم میشن شما این مشکلو ندارید؟
سلام دوستان من ورژنsr-9000hd_v1.51_26112013 رو با فلش رو دستگاه ريختم براي فعال كردن شرينگ و دستگاه بدون هيچ مشكلي بالا امد ولي نه شرينگ اينرنتي ونه هوايي فعال نشد دستگاه رو خاموش روشن كردم ديگه روشن نشد كابل برق و كليد پشت دستگاه هم سالمه دستگاهم تازه از كارتن دراوردم نظر شما دستگاه سوخته.......؟؟؟؟؟؟؟