پرسش . پاسخ رسیورهای استارست sr 8800,8500,9000 full hd

shahram.moo

کاربر
2013-05-14
12
31
با سلام به اساتید
مشکل
با رسیور 8800 اقدام به ضبط فیلم میکنم
درظاهر شروع به ضبط میکنه و تو کامپیوتر حجم فایل ضبط شده رو هم میزنه( یعنی این فایل کامل ضبط شده)
ولی متاسفانه با چندین نرم افزار مثل Media player[FONT=&quot] – [/FONT]km player- vlc player- splash pro

تست کردم نمیخونه لطفا راهنمایی کنید
با سپاس فراوان از شما

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
فقط یک موضوع دیگه فقط تو بحث کانال های کارتی این مشکلو داره

نکنه بحث حق کپی رایت باشه

اگر این موضوع هست چه باید کرد؟
بله دوست گلم دقیقا همین موضوع هستش
آقا شهرام و آقا محسن مدیران گرامی هم این نکته رو گفتن که به خاطر کپی رایت این فایلها پخش نمیشن
اما متاسفانه هنوز راهی براش پیدا نشده

mohamada2man

کاربر
2013-06-11
1
1
سلام خسته نباشین
رسیور من از امروز صبح بعضی از مسیرا رو نمیار(دیش گردون گذاشتم) 2ثانیه تصور میاد بعد میره ولی مسیر بدر و یاه ست اینارو میاره هاتبرد نیلو یوتلست w3و نمی یاره اپدیتشم کردی تغییر نکرد ریستم کردم باز همینجوریه؟؟؟؟!

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام خسته نباشین
رسیور من از امروز صبح بعضی از مسیرا رو نمیار(دیش گردون گذاشتم) 2ثانیه تصور میاد بعد میره ولی مسیر بدر و یاه ست اینارو میاره هاتبرد نیلو یوتلست w3و نمی یاره اپدیتشم کردی تغییر نکرد ریستم کردم باز همینجوریه؟؟؟؟!

دیش شما درست تنظیم نیست دوست من

Irantk City

ADMIN
2011-11-12
43
168
سلام دوستان ، ورژن فعلی من 1.39 هست. ورژن 1.42 که ظاهرا آخرین ورژن بدون مشکل برای 8800 هست چه مزایایی نسبت به 1.39 داره؟ البته از نظر cccam خیلی من مشکل دارم ، مثلا الجزیره اسپورت 5 رو که داریم میبینیم یکدفعه قطع میشه و دیگه باز نمیشه و چند ساعت بعد ممکنه باز شه در حالی همون لحظه بقیه الجزیره ها دارن باز میشن و این مشکل امکان نداره موقع دیدن این شکبه ها پیش نیاد. و به نظر نمیرسه سرور cccam ایرادی داشته باشه...
البته من چون خودم کانال یابی کردم و رسیور دستکاری نشده دیگه ریست فکتوری نکردم.
یا مثلامورد دیگه اگر یکلحظه دانلود کنم و پهنای باند پر بشه تصویر قطع میشه ولی بعدش که دانلود تمام شد دیگه تصویر نمیاد! در حالی باید قاعدتا پی در پی تلاش کنه و هر وقت دیتا وصل شد تصویر بیاد...

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام دوستان ، ورژن فعلی من 1.39 هست. ورژن 1.42 که ظاهرا آخرین ورژن بدون مشکل برای 8800 هست چه مزایایی نسبت به 1.39 داره؟ البته از نظر cccam خیلی من مشکل دارم ، مثلا الجزیره اسپورت 5 رو که داریم میبینیم یکدفعه قطع میشه و دیگه باز نمیشه و چند ساعت بعد ممکنه باز شه در حالی همون لحظه بقیه الجزیره ها دارن باز میشن و این مشکل امکان نداره موقع دیدن این شکبه ها پیش نیاد. و به نظر نمیرسه سرور cccam ایرادی داشته باشه...
البته من چون خودم کانال یابی کردم و رسیور دستکاری نشده دیگه ریست فکتوری نکردم.
یا مثلامورد دیگه اگر یکلحظه دانلود کنم و پهنای باند پر بشه تصویر قطع میشه ولی بعدش که دانلود تمام شد دیگه تصویر نمیاد! در حالی باید قاعدتا پی در پی تلاش کنه و هر وقت دیتا وصل شد تصویر بیاد...

من از ورژن 1.32 استفاده میکنم و از شیرنگ هوایی مشکلی هم ندارم

دوستانی که از این نرم افزار استفاده میکنند 1.44بعد از زدن پچ اگر مجددا به منوی فلش خود بروید احتمالا رسیور شما ریست خواهد شد

پس بهتر است از ورژن 1.42 استفاده کنید تا در پچ بعدی مشکل حل شود​

Irantk City

ADMIN
2011-11-12
43
168
ممنون از پاسخ شما. من شرینگ هوایی کار نکردم چون دیش جدا می خواست دیگه نگذاشتم. ولی cccam که دارم فعلا باهاش مشکل دارم. پس نمیدونید تفاوت این ورژنها چیه؟

آخرین ویرایش:

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام
شنیدم یک نرم افزار غیر رسمی هم برای این مدل ها در یکی از سایت های عربی ارائه میشه که هم طرح منوش شیک تر هست و هم پشتیبانی و سرور های قویتری داره
ولی متاسفانه پولی هست . و باید خریداری بشه برای هر رسیور

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
ممنون از پاسخ شما. من شرینگ هوایی کار نکردم چون دیش جدا می خواست دیگه نگذاشتم. ولی cccam که دارم فعلا باهاش مشکل دارم. پس نمیدونید تفاوت این ورژنها چیه؟

من شیرنگ هوایی استفاده میکنم و سی سی کم تست نکردم

اگر اطلاع جدیدی به دستم رسید حتما خدمت شما تقدیم میکنم

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام آقا وحید خسته نباشید
میخواستم بدونم بعد از زدن هر نرم افزار جدید باید این دستگاه ها هم مثل آی استار،ریست فکتوری بشن و دوباره کانال یابی کنیم یا نه؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام آقا وحید خسته نباشید
میخواستم بدونم بعد از زدن هر نرم افزار جدید باید این دستگاه ها هم مثل آی استار،ریست فکتوری بشن و دوباره کانال یابی کنیم یا نه؟

خیر دوست من

رسیورهای استاست نیازی نیست

شما می توانید از کانال های خود بک اپ بگیرید ریست نمایید سپس لیست کانال را مجددا منتقل نمایید

الا خود شرکت در پچ اعلام نماید ریست نمایید که ماشاله استارست دو روزی یک بار پچ میزند

اگر بخواهید هر سری ریست نمایید کار شما فقط میشود ریست کردن و کانال یابی

alireza shz

کاربر
2010-10-19
55
192
شما میگین منصفانه نیست پلیر رو با رسیور مقایسه کنیم بعد دوربین گوشی موبایل رو با دوربین دیجیتال حرفه ای مقایسه میکنید؟ :) البته رسیور و پلیر به نظر من قابل مقایسه هستند. برای چی بی انصافی باشه من متوجه نشدم؟

دوربین گوشی galaxys II و III در حد دوربین های 14 مگاپیکسلی کامپکت کیفیت داره!

البته من هم دنبال شرینگ رایگان نبودم چون الآنم cccam زدم. تو این رنج قیمتی هم همانطور که دوستان به من معرفی کردن بهترینش واقعا همین بود که دوستان محبت کردند و به من معرفی کردند. منظورم این نیست که رسیور دیگه میگرفتم بهتر بود. منظورم اینه همشون کیفیت پایین و گرون هستند.

من فکر میکنم تنها دلیلش خلاف بودن این دستگاه در ایرانه و چون هیچ رسیدگی نمیشه و هر قیمتی بگن مردم مجبورن بخرن قیمتهایی چند برابر قیمت واقعی براشون پرداخت میشه و بیکیفت ترین دستگاه ها وارد ایران میشه.. این دستگاه حتی گمرک هم نداره. ممکنه به خاطر ریسک منتقل کردنش و فروختنش تو ایران پول بیشتری میگیرن .....

با سلام میشه لطف کنین با پیغام خصوصی بگین چند گرفتین؟

alireza shz

کاربر
2010-10-19
55
192
سلام به اساتید محترم
میخوام رسیور 8800 را بخرم آیا به نظر اساتید محترم رسیور خوبی هست. هم اکنون کانالاش با شیرینگ هوایی و اینترنتی باز میشن؟
آیا مکل هنگ نداره؟ کیفیت تصویر رو کانالهاش چطوره؟ sd و hd ؟
قیمتش تو چه رنجیه چون فروشنده ها هر کدوم یه قیمت میگناگه نمیشه قمتو بگین برام پیغام خصوصی کنین منتظرتون هستم فوری با تشکر

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام به اساتید محترم
میخوام رسیور 8800 را بخرم آیا به نظر اساتید محترم رسیور خوبی هست. هم اکنون کانالاش با شیرینگ هوایی و اینترنتی باز میشن؟
آیا مکل هنگ نداره؟ کیفیت تصویر رو کانالهاش چطوره؟ sd و hd ؟
قیمتش تو چه رنجیه چون فروشنده ها هر کدوم یه قیمت میگناگه نمیشه قمتو بگین برام پیغام خصوصی کنین منتظرتون هستم فوری با تشکر

بد رسیوری نیست

ولی از استارست بهتره خرید نکنید

اره بازه

کیفیتش هم بد نیست

قیمت ها رو به بنده پیام خصوصی کنید

البته بستگی داره کجای ایران باشین

alireza shz

کاربر
2010-10-19
55
192
با سلام مجدد چه فرقی بین رسیورهای 8800 و 9000 اچ دی هستش؟؟ آیا برای برقراری شیرینگ هوای رایگان حتما باید یه دیش جداگانه داشت یا میشه قیچی زد و به سویچ وصل کرد و با یک سیم هم مسیر شیر شده را گرفت و هم بقیه جهت ها؟؟؟ منظورم اینکه برا مسیر دیتا حتما اید سیم جدا وصل کرد یا میشه با یک سیم هم مسیر دیتا رو گرفت هم بقیه مسیرها؟؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با سلام مجدد چه فرقی بین رسیورهای 8800 و 9000 اچ دی هستش؟؟ آیا برای برقراری شیرینگ هوای رایگان حتما باید یه دیش جداگانه داشت یا میشه قیچی زد و به سویچ وصل کرد و با یک سیم هم مسیر شیر شده را گرفت و هم بقیه جهت ها؟؟؟ منظورم اینکه برا مسیر دیتا حتما اید سیم جدا وصل کرد یا میشه با یک سیم هم مسیر دیتا رو گرفت هم بقیه مسیرها؟؟

فقط از لحاظ شکل ظاهری تفاوت دارند
قیچی هم کار می دهد
حتما باید سیم جدا استفاده کنید

rroohak

کاربر
2010-01-12
10
10
28
شرینگ اینترنتی من تموم شده ولی با شرینگ هوایی کانالها رو باز میکنه شرینگ اینترنتی رو چه جور راهش بندازم نرم افزارم هم 1.37 هستش

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
شرینگ اینترنتی من تموم شده ولی با شرینگ هوایی کانالها رو باز میکنه شرینگ اینترنتی رو چه جور راهش بندازم نرم افزارم هم 1.37 هستش

سلام دوست من

شما میگید شیرنگ اینترنتی من تمام شده

بعد میگید شیرنگ اینترنتی رو چگونه راش بندازم

شما اون رو داشتید دوست من

احتمالا به دنبال فعال کردن شیرنگ هوایی هستید

بالا