دروددوستان سلام.رسیور 9000 دارم که ورژن 1.81 بهش زدم و حالا میخوام ورژن پایین تری بهش بزنم که قبول نمیکنه.اگر کسی از بزرگواران لودر و برنامه مخصوص داره که بتونم ورژن پایینی بهش منتقل کنم لطف میکنه کمکم کنه
دوستان سلام.رسیور 9000 دارم که ورژن 1.81 بهش زدم و حالا میخوام ورژن پایین تری بهش بزنم که قبول نمیکنه.اگر کسی از بزرگواران لودر و برنامه مخصوص داره که بتونم ورژن پایینی بهش منتقل کنم لطف میکنه کمکم کنه
بادروود خدمت اساتید ومدیران بخش
جناب فرهادی ، راجب اون رسیوری (استارست 8800 ) که مشکل usb wifi داشت خدمتتون عرض کردم براش کابل lanشبکه گرفتم تاراحتر به اینترنت متصل باشه ولی حالا مشکل دیگه ای هست لطف کنید ببینید مراحلی که انجام دادم درست است یانه چون شیرینگ وصل نمیشه ، دکمهای f1+111 میزنم وگزینه آخر یعنی اینترنت فعال رو ok میکنم بعد درمنو ،گزینه شبکه روی سرور میرم طبق اطلاعاتی که داشتم سرور 1 رو به سرور 40تغییر دادم درپایین صفحه قطع ارتباط و صفر میزنه ( ولی برای تست روی گزینه هواشناسی رفتم اینترنت وصل بود و هواشناسی شهرها رو گرفتم ) نرم افزار هم باآخرین پچ موجود درسایت آپگرید کردم
چکار باید کنم منتظر راهنمایی شما هستم
بادروود باکمی جستجو شیرینگ وصل شد ولی یک مورد هست واون اینکه درقسمت تاریخ اعتبار پایین صفحه فقط اتصال سرور 1 رو نشون میده (سرور 40 رو فعال کردم )
درسته یا باید سرورهای بیشتر را نشون بده ؟
برای آنتن وای فای میشه ازبازار برای این دستگاه یاهردستگاه دیگه ای ک مشکل آنتن دارند ، خریداری کرد وباهاش کارکرد ؟
بادرود - یک دستگاه رسیور 8800 استارست هست که روی بوت مونده چند نمونه فلش زدم بازم نشد. وفقط یه پیام میده که عکسشو میفرستم لطفا راهنمایی بفرمایید.مشاهده فایلپیوست 100173
سلام دوستان
یک دستگاه استارست 8800 دارم که روی بوت مونده یعنی به محض روشن شدن رو پنل رسیور مینویسه بوت و بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید
دروددرود
دوستان من باید دستگاهمو فلش کنم،اما با لودر و فایلهایی که توی بخش هست زدم ولی خطا میده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
درود
دوست من اگر قرار فلش کنی که با لودر نمیشود باید فلش را از برد جدا کنید و به پروگرامر این کار را انجام دهید