پرسش . پاسخ رسیورهای استارستSR-2000ace/2100/2200/1010hd

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
دوستان عزیزدررسیوراستارست2000هایپرباوروژن 1.51اکثرا لیست کانالها میپره.وروژن کارخانه خود رسیور1.48بوده.درچندنمونه امتحان کردم.بایدمنتظرماندودیدشرکت. برای رفع این مشکل چه چاره ای می اندیشه.خداروشکرتاالان مشکل سخت افزاری مثل2000ace نداشتم.

آخرین ویرایش:

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
من با کابل هم زدم ولی باز هم اسم کانال روی پنل نمایش نمییشه نمیدونم مشکل از کجاست

سلام

دوست عزیز برا من هم همین مشکل پیش اومد که با فلاش کردن رسیور درست شد

اما دیگه پچ جدید رو بش ندادم

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
سلام خسته نباشید امروز رسیور استارست 2000 ایس رو روشن کردم دیدم روی boot مونده.پچ کارخانه ای با لودر زدم درست نشد همش رو boot مونده چیکار باید بکنم ممنون

top2002

کاربر
2007-04-02
21
118
ولتاز تغذیه و ولتاز روی برد اصلی رو چک کردی که درست باشن اگه درست بود ای سی فلش رو در بیار و با پورگرمر دوباره فلش کن اگه درست نشد روی سی پی یو و رم وایسی فلش هیتر بگیر

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
باسلام من یک ریسیور دست 2000 خریدم شرینگش وصله فقط عیبی که ازش فهمیدم اینکه وقتی مدمو روشن می
کنم چراقهای پشت سبزو زرد اول روشن بعد فقط چراقه سبز روشن میمونه باید یکبار ازپشت خاموش وروشن کنم تا دوتاش روشن بشه مشکل چیه با تشکر ازریاست محترم

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
سلام خسته نباشید امروز رسیور استارست 2000 ایس رو روشن کردم دیدم روی boot مونده.پچ کارخانه ای با لودر زدم درست نشد همش رو boot مونده چیکار باید بکنم ممنون

با درود
دوست عزیز ایسی مبدل 8 پایه برق که قبل از cpu هستش رو قلع کشی کن البته یه عکس قرار میدم اول ایسی شماره 1 در صورت بالا نیومدن ایسی شماره 2 بعد از این در صورت درست نشدن فلش کن. موفق باشی
2000 ace (7).JPG

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود:
دوستان گرامي رسيورsr-2100hd برام اومده از طريق يواسبي آپلود شده و روي on مونده ، از نرم افزار كارخانه اي اين رسيور بگير تا آخرين ورژن امتحان كردم نميگره و همچنين فايل فلش مربوطه رو هم امتحان كردم باز جواب نداد ولي فايل بوت رو با لودر مخصوص بخود رسيور تزريق دادم شد اما بعد موفقيت آميز كار حرف h چشمك زن ظاهر شده روي پانل بجاي حرف on و باز همون تست قبلي بقول معروف از سير تا پياز دوباره پياده كردم اما باز نتيجه ايي نگرفتم لطفاً راهنمايي كنيد

mamadi74

کاربر
2014-01-18
10
33
سلام و خدا قوت/ریسیور 2000hd ace دارم و کانالهای اچ دی فقط صدا دارد و تصویر ندارد لازم به توضیح است که نرم افزارهای مختلف را نیز تست کرده ام/خواهشمند است راهنمایی بفرمایید

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود:
دوستان گرامي رسيورsr-2100hd برام اومده از طريق يواسبي آپلود شده و روي on مونده ، از نرم افزار كارخانه اي اين رسيور بگير تا آخرين ورژن امتحان كردم نميگره و همچنين فايل فلش مربوطه رو هم امتحان كردم باز جواب نداد ولي فايل بوت رو با لودر مخصوص بخود رسيور تزريق دادم شد اما بعد موفقيت آميز كار حرف h چشمك زن ظاهر شده روي پانل بجاي حرف on و باز همون تست قبلي بقول معروف از سير تا پياز دوباره پياده كردم اما باز نتيجه ايي نگرفتم لطفاً راهنمايي كنيد

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
درود:

با درود
دوست عزیز سری جدید فقط از آخرین ورژن استفاده کن 1.50 در سایت نیز موجود میباشد.

تاپیک نرم افزارهای استارست سری 2100

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542

با درود
دوست عزیز سری جدید فقط از آخرین ورژن استفاده کن 1.50 در سایت نیز موجود میباشد.

تاپیک نرم افزارهای استارست سری 2100

درود استاد بزرگوار

تمام نرم افزارهاي مربوطه رو ريختم در ثاني آخرين ورژن 1.50 در سایت نیز به خودي خود اين ورژن مورد داره چه برسه مشكل منو كل كنه سپاس گذارم.

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
اخرین برنامه 1.54را روش ریختم چراقه پشت پرت لن فقط سبزش روشن میماند تازه عیبه جدید اضافه شده صذای کانالهایی که شیرینگ بازمیکنه قطع شدازپشت خاموش روشن کردم درست شد بعد اتفاقی حدوده 1ساعت کاناله تراول داشیم میدیدیم که تصویرشروع به پرش کرد وصدا قطع وصل میشد کانال عوض میکردی همه خوب غیر کاناله تراول خلاصه اینو ازبخشه استارست میخوام بپرسم شما چرا نمتونید فقط نرم افزارهای رسمی درسایت بگذارید ببینیدمن ایکس کروزر400ناند داشتم به دلیله نداشتن اکانت باید میرفتم شش ماه 140هزارمیدادم ایکس کروزر کره ای هست نرم افزارهاش هم خوده شرکت تو ارشیو میگذاشت حالااستارست که خیلی وقته چینی شده بایددقت بیشتری بشه برنامه غیره رسمی براش میزنند فکرکنم این پانزدهومین ریسیوری باشه که عوض کرده باشم استارست7000استارست5000وخیلی ریسیورهای دیگه رومن تجربه کردم همین 5000هزارمنوکلن رفت بابرنامه درستش کردم حرف آخر1.48 راروش بریزم درست میشه نمیدونم بعضی ازکاربرانتون میگن شرینگو قطع میکنه نمیدونم چیکارکنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود:
درود
در این حالت با لودر وکابل نرم افزار بهش ارسال کنید باید قبول کنه ودر اتمام کار بیاد بالا

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود :

متاسفانه من همين كار رو چندين بار دارم انجام ميدم خواستم بپرسم فايل كلين مربوطه هست و اگر باشه و بريزم ميتونه فلش بشه ... رسيور خدا بيامور وقتي روي پانل اون عبارت H چشمك زن بياد يعني ديگه تو كما رفته كارش از tv و usb گذشته

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
درود:

سلام

دوست عزیز باید با پروگرامر رسیورت را فلاش بزنی درست میشه

یا حق

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
اخرین برنامه 1.54را روش ریختم چراقه پشت پرت لن فقط سبزش روشن میماند تازه عیبه جدید اضافه شده صذای کانالهایی که شیرینگ بازمیکنه قطع شدازپشت خاموش روشن کردم درست شد بعد اتفاقی حدوده 1ساعت کاناله تراول داشیم میدیدیم که تصویرشروع به پرش کرد وصدا قطع وصل میشد کانال عوض میکردی همه خوب غیر کاناله تراول خلاصه اینو ازبخشه استارست میخوام بپرسم شما چرا نمتونید فقط نرم افزارهای رسمی درسایت بگذارید ببینیدمن ایکس کروزر400ناند داشتم به دلیله نداشتن اکانت باید میرفتم شش ماه 140هزارمیدادم ایکس کروزر کره ای هست نرم افزارهاش هم خوده شرکت تو ارشیو میگذاشت حالااستارست که خیلی وقته چینی شده بایددقت بیشتری بشه برنامه غیره رسمی براش میزنند فکرکنم این پانزدهومین ریسیوری باشه که عوض کرده باشم استارست7000استارست5000وخیلی ریسیورهای دیگه رومن تجربه کردم همین 5000هزارمنوکلن رفت بابرنامه درستش کردم حرف آخر1.48 راروش بریزم درست میشه نمیدونم بعضی ازکاربرانتون میگن شرینگو قطع میکنه نمیدونم چیکارکنم

سلام

دوست عزیز اسم رسیورتون را ذکر نکردین که چی هست؟؟؟؟

در ضمن با ریختن یه پچ قدیمی تر درست میشه اگر این پچ جدید موجب بروز مشکل براش کرده

یا حق

بالا