hadi kabi
کاربر افتخاری
- 2009-07-05
- 632
- 2,134
- 25
وحید جان خیلی ممنونم بنده 2مگ دارم دریافت150 تا 230 -ادرس داری امتحان کنمای پی تی وی نیازبه اینترنت پرسرعت داردحدود یک مگ
و فکر نمیکنم کاناهای کارتی مانند osn ساپورت شوند
وحید جان خیلی ممنونم بنده 2مگ دارم دریافت150 تا 230 -ادرس داری امتحان کنمای پی تی وی نیازبه اینترنت پرسرعت داردحدود یک مگ
و فکر نمیکنم کاناهای کارتی مانند osn ساپورت شوند
وحید جان خیلی ممنونم بنده 2مگ دارم دریافت150 تا 230 -ادرس داری امتحان کنم
تمام روشها انجام شده نوع جدیدی از 2000 هستش ورژن کارخانه ایش 1.30 هست اگه دوست دارین بیشتر بدونین اینم آیدی سخت افزاریشه ali3606-al امیدوارم کسی نرم افزارشو بذاره یا حد اقل فعلا این گونه رو نرم افزار نزنید از ما گفتن
یعنی فرکانس11727در سری جدید باز میشن
سلام من نرم افزار 1.35 رو ریختم منوهاش خیلی خوب شده با سرعت عوض کردن کانالاش . ولی با وجود کانکت شدن 31 سرور هیچ کانال کارتی رو باز نمیکنه ، گفتم با هموم نرم افزار های قبلی تست کنم دیدم دیگه قبول نمیکنه ورژنهای قبلی رو بریزم !!!!
حالا چیکار باید بکنم تا بتونم دوباره ورژن 1.10 رو بریزم ؟
چجوری میتونم رسیور sr-2000hd ace رو رست کنم ؟ یه آپدیت اشتباه ریختم دیگه دستگاه بالا نمیاد فقط یه ارور هست که میگه
short to occurred to LNB[2] connection
make LNB[2] connections correct then restart the mechine
کمک کنید چیکار باید بکنم ؟
متاسفانه برای منم این مشکل پیش اومد ولی یکم سعی کنید میشه به برنامه 1.10 برگشت حداقل برای من که شد حالا اگر برنامه 1.35 رو به دستگاه دادین و میخواین به 1.10 برگردین اول برنامه 1.32 رو بریزید و بعدش میتونید برنامه 1.10 رو انتقال بدید من با این روش تونستم به برنامه قبلی برگردونم البته بازم تو باز کردن کانالها تاثیری نمیکنه چون مشکل از اینترنت محترم کشوری میباشد.