اقایون من که از ورژن 1.46 استفاده کردم منو دستگاه دیگه دیده نمیشد و کنترل هم از کار افتاد و usb را نمیشناخت تا مجبور شدم دوباره باورژن 1.40 و با استفاده از کاپیوتر و لودر بهش تزریق کردم و به حالت اولیه برگشت لطفا راهنمایی کنید
اقا من تازه گرفتم رسیور رو سری جدید experience. کد بیس رو وارد میکنم کانال باز میشه بعد میرم روی یه کانال دیگه و برمیگردم میبینم باز کد هستش یعنی save نمیشه چیکار کنم ممنون.پچ 1.42 روشه
دوست عزیز لحن بهتر هم میتونی بگی؟؟!!واقعا مسخرس اگه بگید نمیشه کانالهای فاوریت رو جا به جا کرد؟!
درودسلام ..ایا بعد از تمام شدن یکسال شیرینگ رایگان استارست 2000 میشه رایگان تمدیدش کرد ...من از ورزن 1/10 استفاده میکردم ولی دیشب تاریخ شیرینگ تموم شد ..لطفا من رو راهنمایی کنید
دوست عزیز لحن بهتر هم میتونی بگی؟؟!!
بله میشه مدل رسیور چیست؟؟؟رسیورهای قدیمی میشه
الان که همه رسیورها دارن
سلامبا سلام . دوستان کسی نرم افزار ( 1.47 ) را ریخته ؟ ایا دستگاه به مشکلی بر نخورده ؟ ایا کانالهای کارتی به خوبی باز هستن ؟ ایا برای باز شدن کانالهای کارتی بعد از تزریق ورژن ( 1.47 ) لازم هست تغییراتی در تنضیمات دستگاه مثل تغییر در سرور ( 1 تا 40 ) انجام داد ؟ لطفا به همه سوالها پاسخ دهید و من را راهنمایی کنید با تشکر . ( 30 / 09 / 2013 ) ( 08 / 07 / 1392 ) .
سلامبا سلام مديريت محترم
لطفا اطلاعاتي رادرارتباط با ريسيور استار 2000hd ace از مدلها وساخت كدام كشور بودن وايا براي خريد مشخصه خاصي دارد دررابطه با شيرينگ اينترنتي ودر مجموع مشخصات اين نوع دستگاه مزايا ومعايب اصلي وتقلبي بودن آن باكمال تشكر
ازاين زحمت مي كشيد ووقت صرف مي كنيد منتظر پاسخ شما مي باشم.
منم همين سوالو دارم؟؟؟؟نگفتید دوستان! میشه کانال ها رو تو یست فاوریت جا به جا کرد یا نه؟ مدل hd 2000 ace
ممنون