Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,903
دقیقا یادم نیست فوریت کجا بود
اما باید داشته باشه
اما باید داشته باشه
سلامسلام استاد
من تازه ریسیور 2000hd ace خریدم میخوام شیرینگ فعال کنم مودم تا به کامپیوتر وصل فعال میباشد ولی به دستگاه وصل مشه ارتباط قطع است لطفا آموزش کامل رابرای این مبتدی بگذار دوستت دارم با تشکر ورژن ا/42 دارم
منتظر میمانم
درودسلام استاد
من تازه ریسیور 2000hd ace خریدم میخوام شیرینگ فعال کنم مودم تا به کامپیوتر وصل فعال میباشد ولی به دستگاه وصل مشه ارتباط قطع است لطفا آموزش کامل رابرای این مبتدی بگذار دوستت دارم با تشکر ورژن ا/42 دارم
منتظر میمانم
دقیقا یادم نیست فوریت کجا بود
اما باید داشته باشه
با سلام دوست عزيز استاد اگه لطف كني لودر انتقال از طريق كابل را براي مدل 2000hd ace بگذار . با تشكر
سلام دوستان
كمك فوري از ورژن1.47 استفاده ميكنم ولي هيچ سروري وصل نميشه و عدد 0 زو نشون ميده و هچ كانالي باز نميشه اينترنتم هم مشكلي نداره و فعاله؟؟؟
سلام
دوست عزیز یکبار ریست باید می کردید و از لیست جدید کانال استفاده کن
باز هم نشد تنظیمات شرینگ را یکبار ریست کن
درود
منم مشکل همین دوستمون رو دارم همه کارکردم،دستگاه نظیمات هم مثل قبله و دستکاری نکردم اما سروری کانکت نمیشه
تنظیمات سرورها رو دیفالت کردم ورسیور رو ریست فکتوری کردم و از اول کانال یابی کردم اما هیچ فررقی نکرد و اینم بگه که از مدت زمان شیرینگ هنوز حداقل 6 ماه باقی مونده
با سلام
می خواستم بدانم آیا نرم افزاز ali_pc_tool در ویندوز سون کار می دهد و اگر امکان دارد نحویه کار با این نرم افزار را توضیح بدهید. با شکر
دستگاه من سری 2000 ace exprience هستش و ورژن 1.42 روش بود با فلش اپگرید کردم به 1.47 حالا کنترل از کار افتاده...فلش رو نمیخونه...با لودر هم نمیشه بهش نرم افزار داد پیغام error 10 میده میگه حجم فایل شما زیاده و حافظه دستگاه کمه...نرم افزار کار خانه و ریکاوری هم ارور میده با لودر...در کل بدبخت شدم کسی راه حلی به فکرش میرسه؟فایل فلشی ...فایل کلینی...واسه خالی کردن حافظش.ممنون میشم
دمتگرم داداش من قبل از این اینکه الان بیام جواب شما رو ببینم همه ورژنها رو دادم ولی فقط با 1.32 درست شد الان فهمیدم شما خدای این کاری دمتگرم داداش زدی تو خال.اگه امکان داره شمارتو برام پخ کن دمتگرم
پس تو لیست فاوریت نمیشه جابه جا کرد ماهواره های عهد عتیق هم این امکانو باید داشته باشن