masoud1354
کاربر افتخاری
- 2010-02-28
- 1,480
- 5,010
- 49
درود
نرم افزار جدید رو بالودر انتقال بدید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
دوست خوبم ممنون از پاسخ گوئی سریع جنابعالی
میشه لطف کنید و نرم افزار جدید را هم بگذارید . متشکرم
درود
نرم افزار جدید رو بالودر انتقال بدید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
دوست خوبم ممنون از پاسخ گوئی سریع جنابعالی
میشه لطف کنید و نرم افزار جدید را هم بگذارید . متشکرم
سلامدوستان ایا نرم افزار جدید اگر برای یک دستگاه ایکلاس نیاید به معنی این است که دیگر شیرینگ ساپورت نخواهد شد همین طور است یا من اشتباه فکر میکنم مثلا برای کا9 فول اچدی بدون وای فای از اخر دوهزارو دوازده 12/12/دیگر نرم افزار منتشر نشد به این دلیل میگویم
سلامبا سلام خدمت دوستان ...یک دستگاه های ویز مدل 9696x pvr هست که وقتی که روشن میشه عدد داخل پنل فقط میچرخد وهیچ عملی انجام نمیدهد لطفا اگرکه فلش میخواد ......اگر که فلش می خواهد لطفا روش فلش کردن راهم ذکرکنید ممنون می شوم
درودسلام یه دستگاه 9696 دارم شبکه 3 سیما را میخواهم باز کنم باید چیکار کنم باتشکر
با سلام...ببخشید که میپرسم آخه خیلی گشتم ولی نتونستم موردی که میخوام رو پیدا کنم...یکی از آشناها دستگاهشو واسه باز نکردن شبکه سه پیش من آورده و قسمت کد دهی تو رسیورش غیر فعاله میخواستم آخرین برنامه این رسیور رو درخواست کنم تا اون قسمت فعال بشه و چون هیچ جا تو سایت نبود خواستم اینجا مطرح کنم...مدل رسیورش 9898xs pvr hdmi هستش...ممنون میشم کمک کنید.
بادرود-دوست گرامی اول ببین ولتاژ 3.3 را روی آیسی فلش داری ؟ چک کن سیپیو چقدر داغ میشه نرماله یا نه ؟ بعد خازنهای لاین 3.3 و 5 را نو بزار . انجام بده و نتیجه را اعلام کن . پیروز باشیبعضی موقه هم رو بنل دستگاه شماره;8 به اینصورت میات ثابت میمونه با سباس دوستان
امدن پیغام securitychip fallure روی تصویر ایکلاس 9696xpvrدرود به همه عزیزان این دستگاه رو اوردن و پیغام securitychip fallure میدهد با usb و لودر برنامه میزنم ولی تعقیری نمیکند ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز یه 9797xn pvrهست که پیغام چیپ امنیتی میده چند بار برنامه های مختلف زدم جواب نداد الان با پروگرامر فلششم کردم اما جواب نداد پیغام رو نمیده دیگه اما خود بخود کانال عوض میکنه ممنون راهنمای کنید