vahid 6630
معاونت انجمن
- 2010-07-29
- 4,406
- 17,779
- 40
پرسش . پاسخ رسیورهای این بخش در این تایپیک
دوستان لطفا مدل دستگاه خود را اعلام فرمایید
دوستان لطفا مدل دستگاه خود را اعلام فرمایید
سلام.دستگاه ایکلاس 9595 دارم. مشکلی که این دستگاه داره اینه که بعد از مدتی کار کردن روی کانال دستگاه خود به خود قطع شده و یک عدد صفر روی پنل دستگاه میاد و باید از پشت دستگاه را با کلید خاموش و روشن کنیم تا تصویر کانال دوباره بیاد.و بعد از چند دقیقه دوباره این اتفاق تکرار می شود.با اپگرید و فلش هم مشکل برطرف نشد .
در ضمن بشقاب و سیم و سوییچر مشکلی ندارند .لطفا"راهنمایی کنید.
رمز مادر ایکلاس k9k9 pvr2 چیست؟
سلام.دستگاه ایکلاس 9595 دارم. مشکلی که این دستگاه داره اینه که بعد از مدتی کار کردن روی کانال دستگاه خود به خود قطع شده و یک عدد صفر روی پنل دستگاه میاد و باید از پشت دستگاه را با کلید خاموش و روشن کنیم تا تصویر کانال دوباره بیاد.و بعد از چند دقیقه دوباره این اتفاق تکرار می شود.با اپگرید و فلش هم مشکل برطرف نشد .
در ضمن بشقاب و سیم و سوییچر مشکلی ندارند .لطفا"راهنمایی کنید.
درود :
با چند بار ( تزريغ آخرين ورژن و رسيت ) رسيور درست شد .
با سلام . دوستان لطفا روش باز کردن شبکه 3 و ورزش را در رسیور پریمیوم 10500 فول را تو ضیج دهید با تشکر .
دوست عزیز بیشتر توضیح دهید رسیور بالا می اید یا همان چراغ قرمز . اگر همان چراغ ابی میماند اول تغذیه را تست کنید .و اگر نشد اسی فلش را برو گرام کنید.سلام یک دستگاه 9898 xs pvr2 دارم وقتی به برق میزنم دکمه ابی جلو روشن میشه و همین جوری میمونه و نرم افزار نمیشه انتقال داد کمک کنید