پرسش . پاسخ رسیورهای این بخش در این تایپیک

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
نرم افزار کارخانه ای از طریق لودر منتقل نمودم و ریست هم کردم.
اما نرم افزار دستگاه بعد از خارج کردن از زیپ چندین فایل دارداز طرق لودر قبلی فایل ها نمایش داده نمی شود.
آیا تنظیم خاصی دارد؟آموزش آن هم نتونستم پیدا کنم .
آیا بعد از ریست باید اسکن کرد و بعد نرم افزار جدید منتقل نمود یا نیازی نیست؟

وقتی میخواهید پروگرام نمایید در لودر بر روی گزینه ال فایل قرار دهید تا نمایش داده شود

KHARAD

کاربر
2009-03-04
104
279
34
وقتی میخواهید پروگرام نمایید در لودر بر روی گزینه ال فایل قرار دهید تا نمایش داده شود

از این لودر استفاده میکنم گزینه آل فایل ندارد
http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=67253&d=1343381998
لطفا لینک دیگری برام بذارید.
استاد[COLOR=#8000000]vahid 6630[/COLOR] عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
هر نرم افزاری در ارشیو خود داید به وسیله فلش به رسیور منتقل نمایید

فقط سافتکم برای باز کردن شبکه 3 فراموش نشود

لودر هم تست شد مشکلی ندارد

همان گونه که نرم افزار کارخا نه ای را منتقل کردید

پچ جدید را هم منتقل کنید

آخرین ویرایش:

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوستان من ایکلاس کا9وایفای دارم با وایمکس شیرینگش با اتصال کابل فعال شد اما یک مدل عقبتر کا9 بدون وای فای که تا بحال استارت شیرنگش نخورده فعال نمیشود راهنمای شما احتیاج دارم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
دوستان من ایکلاس کا9وایفای دارم با وایمکس شیرینگش با اتصال کابل فعال شد اما یک مدل عقبتر کا9 بدون وای فای که تا بحال استارت شیرنگش نخورده فعال نمیشود راهنمای شما احتیاج دارم

برای فعال کردن ان از سافتکم های سی قبل استفاده کنید

البته اول اخرین نرم افزار را منتقل و تنظیمات شبکه را انجام دهید

KHARAD

کاربر
2009-03-04
104
279
34
هر نرم افزاری در ارشیو خود داید به وسیله فلش به رسیور منتقل نمایید

فقط سافتکم برای باز کردن شبکه 3 فراموش نشود

لودر هم تست شد مشکلی ندارد

همان گونه که نرم افزار کارخا نه ای را منتقل کردید

پچ جدید را هم منتقل کنید

نرم افزار بوسیله فلش منتقل نمودم مشکل برطرف شد
از توجه شما سپاسگزارم.
آیا سافتکم مربوط به شبکه سه
برای تمامی رسیورها کاربرد دارد یا هر رسیوری مختص به خود دارد
یا اینکه برای هر برند یک سافتکم وجود دارد.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
نرم افزار بوسیله فلش منتقل نمودم مشکل برطرف شد
از توجه شما سپاسگزارم.
آیا سافتکم مربوط به شبکه سه
برای تمامی رسیورها کاربرد دارد یا هر رسیوری مختص به خود دارد
یا اینکه برای هر برند یک سافتکم وجود دارد.
سلام سافتکم یکی هست اگر باز نشد دستی بزنید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوستان من یک k9k9 hdmi را با اخرین نرم افزار پروگرام کردم و ریسیت فکتوری هم کردم و بعد از سافتکمهای ایکلاس برای باز کردن شبکه 3 نیز بدون مشکل استفاده کردم اما وقتی می خواهم برای دیدن قسمت کدهای biss این دستگاه وارد منوی این قسمت شوم رسیور ریبوت می شود و از منو خارج و روی کانالها بر می گردد در ضمن برای ورود به دیگر سیستمهای کدگذاری مثل viacces یا conax و دیگر سیسمتهای کدگذاری مشکلی ندارد و میشود ادیت کرد ولی مشکل اصلی برای قسمت بیس است که به محض ورود رسیور ریبوت میشود و اجازه نمی دهد این قسمت را ببینم یا ادیت کنم مشکل چیست؟ لطفا راهنمایی کنید.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
دوستان من یک k9k9 hdmi را با اخرین نرم افزار پروگرام کردم و ریسیت فکتوری هم کردم و بعد از سافتکمهای ایکلاس برای باز کردن شبکه 3 نیز بدون مشکل استفاده کردم اما وقتی می خواهم برای دیدن قسمت کدهای biss این دستگاه وارد منوی این قسمت شوم رسیور ریبوت می شود و از منو خارج و روی کانالها بر می گردد در ضمن برای ورود به دیگر سیستمهای کدگذاری مثل viacces یا conax و دیگر سیسمتهای کدگذاری مشکلی ندارد و میشود ادیت کرد ولی مشکل اصلی برای قسمت بیس است که به محض ورود رسیور ریبوت میشود و اجازه نمی دهد این قسمت را ببینم یا ادیت کنم مشکل چیست؟ لطفا راهنمایی کنید.
سلام
دوست عزیز این مشکل به احتمال زیاد از نرم افزار ارائه شده می باشد
که با ید توسط شرکت آیکلاس با پج جدید برطرف گردد
فعلا از سافتکم ئایکلاس استفاده کنید کدها ادیت شدند

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49

سلام

شما از کانالهای آماده استفاده نکن و شاید هم سافتکم خود دستگاه اچ دی رو نریختی
یه بار دیگه پچ بزن بعد ریست فکتوری کن و از کانالهای آماده هم استفاده نکن.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
با تشکر دوباره از توجه عالی دوستان ... من از نرم افزار تاریخ 20/12/2012 که در بخش ایکلاسهای hdmi است استفاده کردم و آرشیوی هم ندیدم که از نرم افزارهای قبل تر استفاده کنم ( جز نرم افزار کارخانه ای که نمیدونم پچ کدها فعال میشه؟)چون این رسیور مال خودم نیست مجبورم از لیست کانالهایش بک آپ بگیرم و بعد از پروگرام و ریست فکتوری آنها را برگردونم شاید مشکل از اینجاست ولی اگه دوستان لینک نرم افزاری قبل از این تاریخ سراغ دارند بزارند تا با آن نرم افزارهای قدیمی تر امتحان کنم بنظرم قبل از این تاریخ نرم افزارهای ورژنهای قبلی اینطور مشکلات نداشتند...

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
با تشکر دوباره از توجه عالی دوستان ... من از نرم افزار تاریخ 20/12/2012 که در بخش ایکلاسهای hdmi است استفاده کردم و آرشیوی هم ندیدم که از نرم افزارهای قبل تر استفاده کنم ( جز نرم افزار کارخانه ای که نمیدونم پچ کدها فعال میشه؟)چون این رسیور مال خودم نیست مجبورم از لیست کانالهایش بک آپ بگیرم و بعد از پروگرام و ریست فکتوری آنها را برگردونم شاید مشکل از اینجاست ولی اگه دوستان لینک نرم افزاری قبل از این تاریخ سراغ دارند بزارند تا با آن نرم افزارهای قدیمی تر امتحان کنم بنظرم قبل از این تاریخ نرم افزارهای ورژنهای قبلی اینطور مشکلات نداشتند...

خدمت شما

موفق باشید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوست گرامی
وحید شیرینگ اینتر نتی کا9فول اچدی را با سختی زیاد راه اندازی کردم با نرم افزار11352فعلا کار میکند
اما نرم افزار 12/5اخرین نرم افزار شرکت است که به او میدهم شیرینگ از کار می افتد
هر ور ژنی بالاتر میدهم کار نمیکند شیرینگش چه کنم عیب از کجا است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست گرامی
وحید شیرینگ اینتر نتی کا9فول اچدی را با سختی زیاد راه اندازی کردم با نرم افزار11352فعلا کار میکند
اما نرم افزار 12/5اخرین نرم افزار شرکت است که به او میدهم شیرینگ از کار می افتد
هر ور ژنی بالاتر میدهم کار نمیکند شیرینگش چه کنم عیب از کجا است
درود
دوست گرامی شیرینگ که فعال بشه دیگه نمیشود قطعش کرد
نرم افزارهای این مدل خاصیت مهمی نداره اگر شیرینگ فعال میشود از همان ورژن استفاده کنید
اگر هم نرم افزار جدید میزنید ریست فکتوری کرده کانال را برگردونده تنظیمات شبکه را انجام بدهید روی یک کانال کارتی بروید صبر کنید تا فعال بشود اگر نشد همانطور که دستگاه روشن هست کلید پاور پشت رسیور را خاموش وروشن کنید بالا بیاد باید شیرینگ فعال بشود

mostafa 1428

کاربر
2015-05-18
1
1
سلام ، لطفا راهنمایی کنید ...بنده k9k9 pvr hdmi دارم و بعد از مشاهده پیغام stb s/w damaged اقدام به پروگرام کردن دستگاه با فایلهای کارخانه ای و پچ جدید کردم و چون جواب نگرفتم باز با سایر فایلها مثل فایل دستگاههای مشابه مثل k9k9 pvr xvid امتحان کردم البته تنها فایل s2f4a126 به پیغام upgrade complete میرسید و در حال حاضر و پس از نصب کامل این فایل تنها چیزی که بعد از روشن کردن رسیور روی صفحه تلویزیون می بینم صفحه ای آبی رنگ میباشد و حتی دیگر پیغام stb را نمایش نمی دهد ...مشکل کجاست ؟ راه حل چیست ؟با تشکر از همه عزیزان

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام ، لطفا راهنمایی کنید ...بنده k9k9 pvr hdmi دارم و بعد از مشاهده پیغام stb s/w damaged اقدام به پروگرام کردن دستگاه با فایلهای کارخانه ای و پچ جدید کردم و چون جواب نگرفتم باز با سایر فایلها مثل فایل دستگاههای مشابه مثل k9k9 pvr xvid امتحان کردم البته تنها فایل s2f4a126 به پیغام upgrade complete میرسید و در حال حاضر و پس از نصب کامل این فایل تنها چیزی که بعد از روشن کردن رسیور روی صفحه تلویزیون می بینم صفحه ای آبی رنگ میباشد و حتی دیگر پیغام stb را نمایش نمی دهد ...مشکل کجاست ؟ راه حل چیست ؟با تشکر از همه عزیزان
درود
دوست من بعضی مواقع این پیغام به خاطر ایراد در منبع تغذیه بوجود میاید اول ولتاژهای تغذیه را چک کنید وبعد با همین نرنافزار پرگرام کنیدs2f4a126

بالا