ورژن هادرود
دوست من شما چه نرمافزاری زدید که این ارور ظاهر شد ؟
1.83
1.09
1.75
1.59
1.86
1.68
ورژن هادرود
دوست من شما چه نرمافزاری زدید که این ارور ظاهر شد ؟
ورژن ها
1.83
1.09
1.75
1.59
1.86
1.68
مگه با کابل rs 232 نمیشه فلش کرد ؟؟؟درود
اگر برنامه قبول نمیکنه راهی به جز فلش کردن ندارید اگر پرگرامر دارید که هیچی اگر ندارید باید بدهید تعمیرکار برایتان اینکار راانجام دهد
مگه با کابل rs 232 نمیشه فلش کرد ؟؟؟
پرگرامر همون پروگرام هست؟؟؟؟باید ایسی فلش دراورده شود وبا پرگرامر برنامه داد
پرگرامر همون پروگرام هست؟؟؟؟
کدام ورژن اورجینال 2000ace هستنه دوست من پرگرامر یک دستگاهی میباشد که بوسیله ان ایسی را برنامه میدهند شما سعی کن با لودر هرطور شده برنامه را بدهید اگر موفق نشدید باید بدهید تعمیر کار
کدام ورژن اورجینال 2000ace هست
؟؟؟
چرا توی سایت satdwواسه 2000 aceبرنامه نیست؟؟
کدام ورژن اورجینال 2000ace هست
؟؟؟
چرا توی سایت satdwواسه 2000 aceبرنامه نیست؟؟
دوست عزیز چرا میخوای به عقب برگردونی؟؟؟ سعی کن آخرین ورژن رو بریز نه اینکه ورژن قدیمیتر.
سلام دوستان،راهی هست بشه استارست سریsr را به نرم افزار های پایین تر تنزل داد،بدون آنکه ارور sw is wrong بیاد؟
چند مدل را تست کردم،اما بی نتیجه بود،و تا وقتی ورژن های بالاتر را وارد نکنیم این خطا از بین نمیره...
درود :
اروری که شما عارض آن بودید معروف به sw یعنی امنیتی هست و تا جایی که میدونیم با فایل دامپ فلش ورژن بایینتری که خودت لازم داری رسیور به عقب برگردون و این ارور ههم ظاهر نمیشه احیاناً اگر هم ظاهر شد کافیه یک فایل آبدیت ورژن بالاتر از همون فایل دامپی که به رسیور تزریق کرده بودید رو حالا به رسیور از طریق کولدیسک بدید برطرف میشه
ممنون از شما:
منظور شما پروگرم کردن آی سی فلش خودش هست یا آی سی نو؟
چون آی سی خودش را فلش کردم،اما بازم رو ورژن های پایین ارور ظاهر میشه
در ضمن وقتی ورژن جدید را تزریق کنیم دوباره همون مشکل هنگ وجود داره!
درودی دیگر :
خیر کافیه فقط اول کلین کیند تراسه رو و بعد نرم افزار دامپ رو داخل همان تراشه اصلی بریزید و نیازی به عوض کردن آیسی جدید نیست به هیچ وجه مگر در مواقعی که تراشه بد یکتور ویا سوخته شده باشد آنوقت ....
ممنون
فایل کلین و دامپ تو سایت موجود هست؟
کلین با لودر انجام میشه؟
ممنونتوضیحاتی که داده شده مربوط باکس پرگریمر هست نرم افزار هیچ وقت قادر نیست ورژن رسیورهای که با ارور sw رو برو میشوند رو به عقب برگردونه یعنی تا حالا نیست و یا خود من اطلاع نداشتم.