پروگرام (جیتگ) فلش ها spi 8 پایه که در رسیور های جدد بکار رفته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
آموزش پروگرام کردن ای سی های SPIهشت پایه که در رسیور های مکروباکس و استارستهای 7100\7300\5300\6300 usb و همچنین DVD هایی که ایم مدل ایسی بکار رفته استفاده دارد
به دلیل جا افتادن کلمه جتگ برای پروگرم کردن ای سی ها فلش رسیور بدون نیاز به پروگرامر اسم تاپیک را گذاشتم جتگ
دوستانی که کابل جیتگ رسیور های4000 دارند دیگر لازم نست کابلی بسازند
و با همان کابل میتواند فلش را پروگرام کنید
ابتدا فلش را از مدار جدا کرده و طبق شکل به مدار وصل کنید
و برنامه ای که برای پروگرام کردن قرار دادم را اجرا و detect را فشار دهید
در صفحه ای مشخصات فلش را نمایش میدهد و بعد روی اریز کلیک کنید و ای سی را پاک و با یک فایل مطمئن و تست شده ای سی را پروگرام کنید

توضیح: در شکل جایی را میبینید که باید برق 3.3 ولت برای تغذیه ای سی وصل بشه که شما میتوانید این برق را از تغذه یک رسیور بگیرید و گراند تغذیه هم به گراند مدار وصل کنید
در پوشه نرم افزار چند شکل هم از چگونگی پروگرام کردن میبینید که توسط دوستان سایت فنان ست تهیه شده

پیوست‌ها

• 19.5 کیلوبایت بازدیدها: 722
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
فقط دوستان توجه داشته باشید تامین ولتاژ 3.3 ولت ضروری که مستقیم باید وارد ای سی شود و سعی کنید از منبع تغذیه مناسب استفاده شود البته تامین این ولتاژ براحتی از خروجی usb سیستم توسط یگ رگلاتور 3/3 ولت ممکن موفق باشید

gadogaresabz

Banned
2009-10-26
10
15
46
با سلام به همه ی دوستان
من به اشتباه پچ hi-teachرو روی استارست 550 ریختم وحالا هم پچ قبول نمیکنه و جلوی پتل هم 8888 نوشته ویه 8 به اینطرف و اونطرف میره میخواستم کمکم کنید که باید چیکار کنم تا درست بشه
آیا باید فلش کنم
با چه نرم افزاری
لطفا کمکم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوستان عزيزايا اين روش براي جي تگ ميكرو باكس جواب داده يا خير ؟
ايا روش جديدي براي جي تگ اين دانگل نيومده؟

با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
این روش مناسب نیست

با درود کاربران گرامی
همانطور که علی اقا هم گفتند این روش اصلا برای فلش میکروباکس وایکلاس مناسب نیست واحتمال صدمه زدن به ایسی ها زیاده پس روش عملی ومناسب همان پروگرام کردن فلش با پروگرامر است.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا