پول و اینترنت ماهواره ای؟

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام
ما هیچ گونه اطلاعی از شرایط داشتن و استفاده از اینترنت ماهواره ای نداریم یعنی نمی دانیم چه بکنیم آیا با داشتن دیشی که به سمت ترکست است و یک dvb می شود ( البته وصل از طریق تلفن ) می شود به راحتی و تقریبا مجانی با سرعت بالا هرچه که خواستیم دانلود کنیم؟ و آیا درست است که در دانلود افلاین هیچ گونه اختیاری برای دانلود هرچه خود می خواهیم نداریم البته مهمترین مسئله برای ما هزینه کردن و پول دادن به شرکتهای مربوط به این کار است یعنی خلاصه اینکه می شود آیا بدون دردسر و با همین امکانات (دیش و کارت dvb)صاحب اینترنت از طریق ماهواره ها شد و به خصوص دانلود با میل خود داشت؟و با هیچ شرکتی هم روبرو نشد؟

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
در جواب سئوال شما باید بگویم - خیر
در دانلود آفلاین شما هیچگونه اختیاری برای دانلود ندارید.
فقط برنامه دانلود آفلاین که معروف ترین آنها Skynet میباشد را اجرا میکنید و شرایط دریافت نوع فرمت فایل و محدوده رنج حجمی آن را مشخص میکنید و کامپیوتر خود را روشن میگذارید و پس از سپری شدن زمانی فایلهایی که شما در برنامه Skynet خواستید در هارد دیسک رایانه شما دانلود شده است/
حالا چرا همه ماهواره Eutelsat w3 را برای دانلود آفلاین انتخاب میکنند؟
چون تمام شرکتها و فروشندگان اکانت های ماهواره ایی با توجه به نرخ قیمت و سرعت و سرویس خوب شرکت Opensky بیشتر متقاضیان خود را به خرید از اشتراکهای این ماهواره ترغیب میکنند. (ما خودمان 197 کاربر ثابت داریم)
howitworks.jpg

abod

کاربر
2006-10-21
90
529
هرگونه سئوالی در خصوص اینترنت ماهواره ایی داشتید از من بپرسید
من متخصص این کار هستم و تجربه 5 ساله در این امر دارم

این لینک را مشاهده کنید

دوست عزيز گذاشتن آدرس ايميل يا شماره تلفن و تبليغات در سايت خلاف مقررات سايت مي باشد .

براي انجام تبليغات با مدير کل هماهنگ بفرماييد .

موفق باشيد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

keihancpu

کاربر
2008-06-19
1
0
دوست عزیز من میخوام یه اینترنت آفلاین واسه خودم راه بندازم
باید چیکار کنم؟
لطفا به طور کامل منو راهنمایی کنید.

vpic

کاربر
2008-09-10
4
3
من اینترنت وایرلس 512 دیدیکیت دارم با 50 کیلو در ثانیه دان می کنم.اگه یه اکانت واسه آنلاین بگیرم چه قدر هزینه داره.لطفا سایت خرید اکانت رو هم معرفی کنید.راستی یکی از دوستام که تو مخابراته می گفت اگه سند داته باشم راحت می تونن پیدام کنن و ...
یه سوال میپرسم ولی خدا رو وکیل بگو راست جوابمو بده:
اگه این اینترنت رو نصب کنم با چند کیلو در ثانیه می تونم دان کنم؟و قابلیت ادامه دان بعد stop رو داره(resume) چون رفتم وایرلس بگیرم گفت با 200 دان میکنی 130 تومن هزینه کردم و ساعتی 1600 تومان ولی این نتیجه هاست.
اگه این میتونه کارمو راه بندازه راهنمایی کنید.
من کارم هک سیستم عامل های گوشی هست و اگه هک نا موفق باشه باید یه فایل داگه رو با حجم 130 مگ بریزم رو گوشی تا بالا بیاد و این خیلی طول میکشه.راستی فیلم هم زیاد دان میکنم.
منتظر یاری سبزتان هستم
vpic

بالا