پچ تبدیل سونی ست به استارست 550

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
پچ جدید و آخرین پچ سونی ست که برای رسیورهای سونی ست 9000و9500 چندی پیش ارائه شد باعث بروز مشکلاتی برای دارندگان 550 شد اکثرا رسیورهای خود را با این پچ آپدیت کردند و بعد از استفاده از این نرم افزار رسیور هیچ نرم افزاری قبول نمی کند در اصل این نرم افزار برای برقراری شیرینگ ماهواره ای ارائه شد سونی ست رسیور جدیدی در سال 2007 تولید کرد این رسیور دقیقا مشابه به مدلهای هایتک و دو تیونره می باشد که پچ مستر برای تیونرa وپچ و اسلاو برای تیونر B کاربرد دارد توجه این پچ ها برای رسیورهای سری 550کارایی ندارند و هیچ کانالی را باز نمی کنند برای حل این مشکل پچ مربوطه برای تبدیل به استارست اماده کردم و نیاز به جیتک نیست بعد از استفاده از این نرم افزار می توانید از پچ های مربوط به استارست 550 استفاده کنید بعد از دانلود نرم افزار لودر برنامه را اجرا کنید و استارست را بزنید و پیغام را تائید کنید و سپس رسیور را به برق بزنید اگر اتطالات مشکل نداشته باشد و کام پورت نصب باشد رسیور روی حالت Load می رود و نرم افزار را قبول می کند بنابراین اگر رسیور خود را با پچ جدید سونی ست آپدیت کردید نگران نباشید از این نرم افزار استفاده کنید و نیاز به جیتک نیست این نرم افزار برای اولبن بار و طریقه رفع مشکل برای رسیورهای 550 توسط بنده عنوان شد هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد موفق باشید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

به علت مشکل داشتن لینک دانلود درپست اول نرم افزار مجدد آپلود شد از لینک زیر دریافت کنید طریقه دانلود بعد از کلیک روی لینک زیر صفحه دیگری باز می شود اواسط صفحه گزینه Download کلیک کنید فایل دانلود می شود

mani_badb0y

کاربر
2009-03-07
5
10
سلام
من یه ریسیور استارست 550 اولترا دارم من دو روز پیش با نرم افزار idtruman پروگرامش کردم بعد برنامه sonysat رو روش ریختم ولی وقتی دیدم که نمی تونم روش سافتکم بریزم از دوباره که خواستم برنامه idtruman رو روش بریزم دیگه برنامه نمی گرفت من بعد از جستجو در سایت با برنامه که در سایت ------ بود به نام sonysat to starsat انو پروگرام کردم و بعد برنامه اصلی شرکت استارست ورژن 301 را روش ریختم ولی الان موقعی که می خوام کانال عوض کنم هنگ می کنه بعدشم ریستارت میشه اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من یه ریسیور استارست 550 اولترا دارم من دو روز پیش با نرم افزار idtruman پروگرامش کردم بعد برنامه sonysat رو روش ریختم ولی وقتی دیدم که نمی تونم روش سافتکم بریزم از دوباره که خواستم برنامه idtruman رو روش بریزم دیگه برنامه نمی گرفت من بعد از جستجو در سایت با برنامه که در سایت ------ بود به نام sonysat to starsat انو پروگرام کردم و بعد برنامه اصلی شرکت استارست ورژن 301 را روش ریختم ولی الان موقعی که می خوام کانال عوض کنم هنگ می کنه بعدشم ریستارت میشه اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم؟

دوست عزیز این مشکل بیشتر مربوط به سخت افزار و برای اطمینان از نرم افزار ورژن های دیگری استفاده کنید نیازبه جیتک هم نیست موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار تبدیل به علت مشکل داشتن لینک های فوق جهت دانلود مجدد در سایت آپلود شد

طریقه تبدیل

بعد از دانلود نرم افزار لودر برنامه را اجرا کنید و استارت را بزنید و پیغام را تائید کنید و سپس رسیور را به برق بزنید اگر اتطالات مشکل نداشته باشد و کام پورت نصب باشد رسیور روی حالت Load می رود و نرم افزار را قبول می کند بنابراین اگر رسیور خود را با پچ جدید سونی ست آپدیت کردید نگران نباشید از این نرم افزار استفاده کنید و نیاز به جیتک نیست تنها تفاوت با پروگرام معمولی این است که شما هنگام آپدیت همیشه رسیور را روشن می کنید و بعد لودر استارست می زنید اما برای تبدیل برعکس ابتدا استارت لودر سپس رسیور روشن البته در صورتی تبدیل انجام می شود که پچ رسیور سونی ست استفاده شده باشد

پیوست‌ها

baran_11

کاربر
2009-03-26
4
11
نرم افزار تبدیل به علت مشکل داشتن لینک های فوق جهت دانلود مجدد در سایت آپلود شد

طریقه تبدیل

بعد از دانلود نرم افزار لودر برنامه را اجرا کنید و استارت را بزنید و پیغام را تائید کنید و سپس رسیور را به برق بزنید اگر اتطالات مشکل نداشته باشد و کام پورت نصب باشد رسیور روی حالت load می رود و نرم افزار را قبول می کند بنابراین اگر رسیور خود را با پچ جدید سونی ست آپدیت کردید نگران نباشید از این نرم افزار استفاده کنید و نیاز به جیتک نیست تنها تفاوت با پروگرام معمولی این است که شما هنگام آپدیت همیشه رسیور را روشن می کنید و بعد لودر استارست می زنید اما برای تبدیل برعکس ابتدا استارت لودر سپس رسیور روشن البته در صورتی تبدیل انجام می شود که پچ رسیور سونی ست استفاده شده باشد

سلام علی آقا. دست شما درد نکند. من با یک پچ قدیمی دستگاهم را دوباره برنامه دادم و درست شد. اگر با یک پچ قدیمی سیستم آپگرید شود، نیازی به این فایل نیست. برای من که جواب داد.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا. دست شما درد نکند. من با یک پچ قدیمی دستگاهم را دوباره برنامه دادم و درست شد. اگر با یک پچ قدیمی سیستم آپگرید شود، نیازی به این فایل نیست. برای من که جواب داد.

دوست عزیز توسط پچ های قدیمی مربوط به استارست مشکل رفع نمی شود احتمالا رسیور شما با پچ سونی ست که مربوط به شیرینگ پروگرام نبوده زیرا این پچ دارایprotocol متفاوت و توسط پچ های معمولی تبدیل انجام نمی شود

آخرین ویرایش:

baran_11

کاربر
2009-03-26
4
11
دوست عزیز توسط پچ های قدیمی مربوط به استارست مشکل رفع نمی شود احتمالا رسیور شما با پچ سونی ست که مربوط به شیرینگ پروگرام نبوده زیرا این پچ دارایprotocol متفاوت و توسط پچ های معمولی تبدیل انجام نمی شود

بله، ممکن است.

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
من این کار رو کردم ولی این نرم افزار رو هم قبول نکرد

دوستان رسیور من هیچ گونه پچ و سافتکمی رو قبول نمیکنه
حتی پچ تبدیل سونی ست به استارست550 هم قبول نکرد
از موقعی که نرم افزار مربوط به ساپورت دانگل مایکروباکس رو
ریختم این مشکل به وجود اومده
رسیورم استارست 550 الترا هست
لطفا راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان رسیور من هیچ گونه پچ و سافتکمی رو قبول نمیکنه
حتی پچ تبدیل سونی ست به استارست550 هم قبول نکرد
از موقعی که نرم افزار مربوط به ساپورت دانگل مایکروباکس رو
ریختم این مشکل به وجود اومده
رسیورم استارست 550 الترا هست
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز برای تبدیل به استارست ابتدا رسیور خاموش کنید کلا برق داخل رسیور نباشد (استندبای نکنید )سپس لودر اجراء و کام پورت مورد نظر انتخاب کنید بعد از استارت لودر رسیور روشن کنید ممکن است رسیور روی حالت لود نرود بنابراین چندین بار تکرار کنید تا در پنل رسیور گزینه لود نمایان شود موفق باشید

kaj3352409

کاربر
2009-04-20
8
6
سلام بعد از مدتها وعده و وعيد ......
علي اقاي گل
لطف نمائيد اون برنامه اي استارست 550 كه به شكل منوي سوني درستش كردي توي سايت بگذاريش ممنون ميشم
( البته نه برنامه سوني )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352409

کاربر
2009-04-20
8
6
سلام
علي جان ( علي رسيور)
لطفاً پيچ 525 مربوط به استارست 550 با منوي سوني رو در سايت قرار دهيد ممنون مي شيم .

از خوزستان -اهواز

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352409

کاربر
2009-04-20
8
6
سلام
علي جان ( علي رسيور)
لطفاً پيچ 525 مربوط به استارست 550 كه با منوي سوني هستش رو در سايت قرار دهيد ممنون مي شيم .

از خوزستان -اهواز

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا