پچ تبدیل سونی ست به استارست 550

kaj3352409

کاربر
2009-04-20
8
6
سلام
علي جان ( علي رسيور)
لطفاً پيچ 525 مربوط به استارست 550 كه با منوي سوني هستش رو در سايت قرار دهيد ممنون مي شيم .
*****************ویرایش شد تخلف
از خوزستان -اهواز

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352409

کاربر
2009-04-20
8
6
سلام
علي جان ( علي رسيور)
لطفاً پيچ 525 مربوط به استارست 550 كه با منوي سوني هستش رو در سايت قرار دهيد ممنون مي شيم .
***************ویرایش شد ادرس در پست خود قرار ندهید اخطار در ارسال بعدی خواهید داشت:busted_red:
از خوزستان -اهواز 88/2/22

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rzel55

کاربر
2006-10-22
38
118
دوستان رسیور من هیچ گونه پچ و سافتکمی رو قبول نمیکنه
حتی پچ تبدیل سونی ست به استارست550 هم قبول نکرد
از موقعی که نرم افزار مربوط به ساپورت دانگل مایکروباکس رو
ریختم این مشکل به وجود اومده
رسیورم استارست 550 الترا هست
لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
منم همین مشکل را داشتم از برنامه تبدیل سونی ست به استارست که علی آقا گذاشتند استفاده کنید برنامه را اجرا و رسیور را به برق بزنید اگر لود نشد کلید استندبای روی رسیور را خاموش و روشن کنید من با یان روش مشکلم حل شد
با تشکر از زحمات علی رسیور

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علي جان ( علي رسيور) ضمنا رسيور من هيچ مشكلي ندارد فقط مي خوام منوي استارست شبيه منوي سوني بشه
لطفاً پيچ 525 مربوط تبديل استارست 550 را به منوي سوني رو در سايت قرار دهيد ممنون مي شيم .
البته در حال حاضر من دارم از همان ورژن 369 استفاده مي كنم
اگر ورژن جديدتان (525) كامل و اماده شده اون رو در سايت قرار بدهيد.
ویرایش شد*****************
از خوزستان -اهواز 15/7/88

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علی آقا گل
سلام
متشکر می شویم
از خوزستان -اهواز 20/7/88

بی جواب ماندن این پستها هم نشانه.... لطف شما ست ؟! و تشکر ما از شما نشانه ارادت ماست؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام البته فکر می کنم آقای علی رسیور این روزها به سایت سر نمی زنند چرا که خواسته من در بخش دانگل تایمر ( ارائه یا ادیت پچی که 550 گزینه back up sistem و ... در منوی ان ادیت شده باشد)از ایشان را یکی از مدیران سایت به نام شهرام به جای ایشان پاسخ دادند و تاپیک مرا که فقط جواب فنی و قانع کننده ای می خواستم را ایشان بستند و در جایی از نوشته هایش هم به جای ایشان فکر کردند که آقای علی رسیور به موارد خاص فردی پاسخ نمی دهندو اعلام می کند هیچ گونه موردی نداشتیم که علی رسیور برای شخصی و کاربری برای مشکل فردیش حل مشکل نماید ( عنوان تاپیک من کمک از علی رسیور برای آخرین بار بود) که می خواستم یک یاداوری از حدود 2 تا 3 سال پیش بنمایم که برای خود من و دستگاه استارست 120 یک مگ، ایشان با خواسته های مکرر و بی اندازه من در همین سایت چندین و چند بار پچ باز کننده کانالهای tps و دیگر پچ های معروف ان موقع را برای سازگاری با سخت افزار این دستگاه ادیت نمودند و ایشان بسیار صبورانه با این مورد که فکر می کنم فقط خواسته من بود برخورد نمودند که شاید هنوز تاپیک های ان در بخش استارست 120 و 150 موجود باشد حال فرصت خوبی است که ان شاء الله ایشان با صبر و حوصله و سعه صدر حتی اگر جوابی منفی دارند را ارائه نمایند تا همگی دوستان با ارامش سایت را ترک کنند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام البته فکر می کنم آقای علی رسیور این روزها به سایت سر نمی زنند چرا که خواسته من در بخش دانگل تایمر ( ارائه یا ادیت پچی که 550 گزینه back up sistem و ... در منوی ان ادیت شده باشد)از ایشان را یکی از مدیران سایت به نام شهرام به جای ایشان پاسخ دادند و تاپیک مرا که فقط جواب فنی و قانع کننده ای می خواستم را ایشان بستند و در جایی از نوشته هایش هم به جای ایشان فکر کردند که آقای علی رسیور به موارد خاص فردی پاسخ نمی دهندو اعلام می کند هیچ گونه موردی نداشتیم که علی رسیور برای شخصی و کاربری برای مشکل فردیش حل مشکل نماید ( عنوان تاپیک من کمک از علی رسیور برای آخرین بار بود) که می خواستم یک یاداوری از حدود 2 تا 3 سال پیش بنمایم که برای خود من و دستگاه استارست 120 یک مگ، ایشان با خواسته های مکرر و بی اندازه من در همین سایت چندین و چند بار پچ باز کننده کانالهای tps و دیگر پچ های معروف ان موقع را برای سازگاری با سخت افزار این دستگاه ادیت نمودند و ایشان بسیار صبورانه با این مورد که فکر می کنم فقط خواسته من بود برخورد نمودند که شاید هنوز تاپیک های ان در بخش استارست 120 و 150 موجود باشد حال فرصت خوبی است که ان شاء الله ایشان با صبر و حوصله و سعه صدر حتی اگر جوابی منفی دارند را ارائه نمایند تا همگی دوستان با ارامش سایت را ترک کنند
با درود کاربران گرامی
این دوست ما مثل اینکه به حرف خودشان هم پایبند نیستند!
جهت اطلاع شما برای علی اقا هیچ جای این سایت تاپیک بسته وباز فرقی نمیکند ایشان اختیارات تام دارند وهر لحظه اراده کنند در ان تاپیک جواب شما را خواهند داد.
اینجا هم بخش دیگری هست وشما هنوز پست تکراری میزنید وتوجیه تان هم برای خودتان بسیار موجه ومناسب است.
من گفتم علاوه برخواست شخص سورس نرم افزارهم لازم است که ادیت کننده باید داشته باشد.
درمورد دستگاه 120-130-150-200 استارست وماجرای پکیجTPS هم اگر اطلاع ندارید بدانید تا اخرین روزها شرکت کندر که سخت افزار تولیداتش با این رسیورها یکی بود ومدل ایدی تفاوت میکرد ساپورت را ادامه داد.
در ضمن جهت اطلاع شما اشخاصی که در نام کاربری شان عبارت سرپرست وکنترل میبینید علاوه بر مدیر بودن وظیفه اصلی شان حفظ نظم وکنترل ارسالها وعملکرد کاربران است:busted_red:

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علی آقا گل
سلام
متشکر می شویم
از خوزستان -اهواز 25/7/88

بی جواب ماندن این پستها هم نشانه.... لطف شما ست ؟! و تشکر ما از شما نشانه ارادت ماست؟!

هنوز این پچ 525 کامل نشده؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علی آقا گل
سلام

متشکر می شویم
از خوزستان -اهواز 26/7/88

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علی آقا گل سلام - از اهواز
دلیل و اصرار بیش از حد این حقیر برای بدست آورد پچ 525 اینه که پچی سونی (371) که قبلا برای استارست 550طراحی شده بوده با عوض شدن سیستم کددهی جدید نمیتونه کانالهای را که با برنامه سافتکم جدید باز می شن باز کنه در واقع تنها مشکل برنامه قدیمی سونی ( همان ورژن 371 استارست عدم همخوانی با کددهی جدیده) چون با وارد کردن سافتکم به روزشده هیچ کانالی حتی برای یک لحظه هم باز نمی شه
تنها اصرار من برای درخواست پچ 525 انهم با منوی سونی فقط همین خواندن کدهای جدید و بازکردن کانالها است آیا می تونید با تغییر در همین برنامه 371 این ارتقاء نرم افزاری رو داشته باشیم یا خیر ( متابکس نمی خوام ؟؟؟؟>!!!!!!!!!)))) چون به حد مزایای پچ 371 منوی سوپر کارایی نداره
تنها خواسته همه ما دارندگان استارست 550 داشتن رسیوری با منوی 371 با قابلیت باز خواندن و بازکردن کانالهای جدید
متشکرم . 26/7/88

علی آقا گل سلام - از اهواز
دلیل و اصرار بیش از حد این حقیر برای بدست آورد پچ 525 اینه که پچی سونی (371) که قبلا برای استارست 550طراحی شده بوده با عوض شدن سیستم کددهی جدید نمیتونه کانالهای را که با برنامه سافتکم جدید باز می شن باز کنه در واقع تنها مشکل برنامه قدیمی سونی ( همان ورژن 371 استارست عدم همخوانی با کددهی جدیده) چون با وارد کردن سافتکم به روزشده هیچ کانالی حتی برای یک لحظه هم باز نمی شه
تنها اصرار من برای درخواست پچ 525 انهم با منوی سونی فقط همین خواندن کدهای جدید و بازکردن کانالها است آیا می تونید با تغییر در همین برنامه 371 این ارتقاء نرم افزاری رو داشته باشیم یا خیر ( متابکس نمی خوام ؟؟؟؟>!!!!!!!!!)))) چون به حد مزایای پچ 371 منوی سوپر کارایی نداره :sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:
تنها خواسته همه ما دارندگان استارست 550 داشتن رسیوری با منوی 371 با قابلیت خواندن و بازکردن کانالهای جدید
متشکرم . 26/7/88

از تمامی عزیزانی که توانی و بزرگواری دارند مرحمت کنند و این پچ 371 را به 525 تبدیل کنند
پچ 371 در واقع پچ رسیور سونی هست که همتی بعضی از دوستان بزرگوار در دستگاه استارست 550 بکار گیری شده علیرغم منوی بسیار جالبش ، اخیراً با تغییر در سیستم های کد دهی اکثر رسیورهای و قدیمی شدن سیستم دیکود این نرم افزار نمی شود سافتکم روی انها ریخت به همین دلیل توانا باز کردن کانالها را ندارد ولی 524 این قابلیت رو دارد
حال خواهش اکید ما از تمامی دوستان عزیز اینه که تنها این مشکل رو حل کنند فایل 371 رو برای دوستان UPگذاشتم اگر لطف کردید ممنون میشم . 26/7/88 از اهواز - خوزستان :sadwalk::sadwalk::sadwalk:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
من برنامه سونی ست را ریختم روی 550 خود ( برای استفاده کردن از دانگل تایمر)و با زحمت و رنج فراوان لیست کانالها را تنظیم کرده و چند روز وقت مرا گرفت.اما حالا می خواهم پچ سونی ست به استارست بریزم ولی می ترسم لیست کانالها از بین برود و با ریختن این برنامه خیلی می ترسم که لیست دیگری بیاید و با توجه که پچ سونی ست ذخیره ندارد نمی توان لیست کانالها را ذخیره کرد می خواستم راهنمایی کنید که ایا با ریختن این پچ لیست کانالهایم از بین می رود و چه کنم تا هم این پچ را بریزم و هم تنظیم کانالهایم از بین نرود. در ضمن یک سوال دیگر اینکه چون بعضی از کانالهایم با تایمر باز نمی شود می خواهم دوباره برنامه سونی ست را بریزم تا مشکلم حل شود.

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علی آقا سلام متشکریم از نرم افزارجدید 550 منوی سونی

سلام به هیچ کس
چون آقای هیچ کس زحمت کشیدند تا مشکل دارندگان 550 را حل نماید ما هم وظیفه خود دانسته و به رسم ادب از هیچ کس تشکر نموده 5/11/88
:busted_red::051::busted_red:
ویرایش شد%%%%%%%

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
با سلام
من برنامه سونی ست را ریختم روی 550 خود ( برای استفاده کردن از دانگل تایمر)و با زحمت و رنج فراوان لیست کانالها را تنظیم کرده و چند روز وقت مرا گرفت.اما حالا می خواهم پچ سونی ست به استارست بریزم ولی می ترسم لیست کانالها از بین برود و با ریختن این برنامه خیلی می ترسم که لیست دیگری بیاید و با توجه که پچ سونی ست ذخیره ندارد نمی توان لیست کانالها را ذخیره کرد می خواستم راهنمایی کنید که ایا با ریختن این پچ لیست کانالهایم از بین می رود و چه کنم تا هم این پچ را بریزم و هم تنظیم کانالهایم از بین نرود. در ضمن یک سوال دیگر اینکه چون بعضی از کانالهایم با تایمر باز نمی شود می خواهم دوباره برنامه سونی ست را بریزم تا مشکلم حل شود.

دوست عزیز سلام
برنامه ایدی ترومان را روی رسیورت نصب کن البته اون نرم افزاری که مخصوص پاک کردن نرم افزار متاباکس هست بعد مجداً برنامه زیبای سونی (ورژن 371) را نصب کن .
:dast:
:busted_red:اخطار:
چندبار بشماتذکر داده شود ایمیل در متن پست قرار ندهید خلاف قوانین است؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
سلام به دوستان عزیزی که از داشتن رسیور 550 ر نج می برند و نداشتن رسیور های یو اس بی دار باز هم رنج می برند
دوستان عزیز
مدت مدیدی است که این حقیر به عنوان یک کاربر در این سایت عضویت دارم قبلا شخصی بنام آقا علی فعالیت غیر قابل وصفی در ارائه پچ های جدید داشت به حدی که در عرض دو ماه توانستند برنامه 550 ر ا چندین ورژن ارتقاء بخشند تا اینکه دیگه رسیور 550 تقریبا از دور خارج شد
یک ر وز که به سایت مراجعه نمودم در یکی از پستهای خود علی آقا نوید این مطلب را دادند که بزودی پچ جدید 550 با منوی زیباتر از منوی سونی با امکانات بهتری و تحت ورژن 525 ارائه خواهند داد
ولی از آن زمان تاکنون که این حقیر پیگیر این احوالات بودم به این نتیجه رسیدم که همش ادعای بیش نبوده و همش در حد یک شوخی و سرکاری بوده تا بدان حد که من به این رسیدم انسان سخن را سنجیده گفتن بهتر از یک سخن ارزان گفتن است
علی آقا لطفا ما را سرکار نگذارید 8/11/88 شاه غلام از خوزستان -اهواز

khosrobomb

کاربر
2010-01-14
1
1
37
سلام من رسیور 3100 استارست اولترا دارم اشتباها پچ هایویژن رو روش ریختم حالا هر کاری می کنم برنامه قبول نمی کنه وبوت هم نمیشه لطفا کمکم کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من رسیور 3100 استارست اولترا دارم اشتباها پچ هایویژن رو روش ریختم حالا هر کاری می کنم برنامه قبول نمی کنه وبوت هم نمیشه لطفا کمکم کنید.
فلش دستگاه اگه بوت نمیشود بایست پروگرام بشه انهم توسط تعمیرکار ولی بعیده نرم افزار هایویون را قبول کنه!
پرسش شما هم باید در تاپیک پرسش وپاسخ مطرح کنید:eek:k:

آخرین ویرایش:

sargost

کاربر
2009-07-11
8
11
در موردpc editor روي سيستمم نصبش ميکنم ولي بالا نمياد.لطفا راهنماييم کنيد.

بالا