پچ جديد IstarX99 ورژن 2.00 بتاريخ 12-1-2011

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

I

Istar-Korea

Guest
پچ جديد Istarx99 ورژن 2.00 بتاريخ 12-12-2011

قابليت ها:

- بازگشايي پكيج Orf AustriaSat در ماهواره Astra19.2.
- سازگاري بهتر با كارتهاي اورجينال.
- بهبود سرعت تعويض شبكه.
- فيكس باگهاي قسمت اينترنت.
- فيكس چند باگ.

قسمت اينترنت را تست كنيد.
پس از نصب پچ ريست فكتوري كنيد.

موفق و پيروز باشيد

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
سلام بر شما
تو توضيحات كه قبلا داده بوديد قرار بود اين پچ باعث بهبود سرعت شرينگ و كمتر شدن فريز شبكه هاي اسكاي ايتاليا بشه كه مثل اينكه اين گفته تون صحت نداره چون تو مزاياي اين دفعه كه گفتين هيچ نامي از اين قضيه نبردين.ما مصرف كننده هاي شركت اي استار از تون مي خوايم به عنوان نماينده ما به شركت اي استار گوش زد كنين كه به فكر بهبود شرينگ رسيورهاشون باشن، حداقل رو شبكه هاي اسكاي بيشتر كار كنن اخيرا كه حتي چند شب كلا شرينگ قعط بود گاهي به اين فكر ميوفتم كه دستگاه رو عوض كنم و در كنارش يه دانگل بگيرم حالا از هر شركتي حداقل شرينگش خيلي بهتر از شركت اي استار .فكر ميكرديم اين كم توجهي به خدمات پس از فروش فقط مختص توليد كننده هاي ايرانيست.حالا مي بينيم مثل اينكه شركت اي استار هم تفكرش مثل توليد كنندهاي ماست هيچ توجهي به راضي بودن مشتري از محصولشون ندارند فقط فكر فروش دستگاهاشون هستند.انشا للاه كه اين انتقادات رو به شركت اطلاع بدين و شركت هم به فكر بهبود شيرينگ بيفته با تشكر

I

Istar-Korea

Guest
سلام بر شما
تو توضيحات كه قبلا داده بوديد قرار بود اين پچ باعث بهبود سرعت شرينگ و كمتر شدن فريز شبكه هاي اسكاي ايتاليا بشه كه مثل اينكه اين گفته تون صحت نداره چون تو مزاياي اين دفعه كه گفتين هيچ نامي از اين قضيه نبردين.ما مصرف كننده هاي شركت اي استار از تون مي خوايم به عنوان نماينده ما به شركت اي استار گوش زد كنين كه به فكر بهبود شرينگ رسيورهاشون باشن، حداقل رو شبكه هاي اسكاي بيشتر كار كنن اخيرا كه حتي چند شب كلا شرينگ قعط بود گاهي به اين فكر ميوفتم كه دستگاه رو عوض كنم و در كنارش يه دانگل بگيرم حالا از هر شركتي حداقل شرينگش خيلي بهتر از شركت اي استار .فكر ميكرديم اين كم توجهي به خدمات پس از فروش فقط مختص توليد كننده هاي ايرانيست.حالا مي بينيم مثل اينكه شركت اي استار هم تفكرش مثل توليد كنندهاي ماست هيچ توجهي به راضي بودن مشتري از محصولشون ندارند فقط فكر فروش دستگاهاشون هستند.انشا للاه كه اين انتقادات رو به شركت اطلاع بدين و شركت هم به فكر بهبود شيرينگ بيفته با تشكر

جهت اطلاع شما
هر چيزي كه خريداري كنيد در اسكاي فريز داريد ..
مطلب بعدي اينكه istar نسبت به قيمتي كه شما خريداري كرديد مفت است
توقع نداشته باشيد با 100 هزار تومان هر چيزي كه شما ميخواي شود
تا همينجاش هم عالي بوده
البته هيچ منتي نيست
فقط لازم دانستم يادآوري كنيم و بداني چقدر پول دادي و داري با اين مبلغ كم چقدر از پكيج ها را تماشا ميكني كه اگر بخواهيد اكانت سيسيكم يكساله خريداري كنيد قيمتش از يك رسيور istar هم بيشتر ميشود .
پس بهتر است كمي منطقي باشيد و قدر اين دستگاه را بدانيد
بعضي چيزها لازم است كه يادآوري شود .
موفق و پيروز باشيد

آخرین ویرایش:

arash558

کاربر
2009-09-20
39
118
34
سلام بر شما

با درود

دوست عزیز من اصلا طرفدار شرکت خواصی نیستم ولی روی تجربه ای که دارم جواب شما رو میدم...
1 - شما هر کاری که انجام بدی حتی بهترین و گرون ترین اکانت CCam که بخری باز هم روی شبکه های SKy فریز داری دانگل ها هم که فریز دارند

2 - این دستگاهی که خریدی خودش پول یکسال اکانت ccam هست یعنی اکانت یکساله ccam میشه 116 هزار تومان

3 - من به شخصه دستگاه istar 98hdmi رو تست کردم واقعا قبل از خرید خیلی افراد شکایت میکردند ازش همش میگفتن سویچ مشکل داره نمیدونم فلانه از این حرفا ولی بعد از اینکه دستگاه به دستم رسید تنها مشکلی که دیدم فقط رمز گزاری بر روی شبکه ها بود و خیلی خوب موتور چرخش میداد با سویچ هیچ مشکلی نداشت شیرینگ اینترنتی هم مشکلی نداشت..........

goldman50

کاربر
2010-09-08
3
8
با تشکر از زحمات شما من ورژن جدید را دانلود نمودم ولی تا حالا داخل با دستگاه istarکار نکرده بودم میتوانید در مورد ریختن طریقه ورژن جدید به من راهنمائی کنید

goldman50

کاربر
2010-09-08
3
8
پچ جديد istarx99 ورژن 2.00 بتاريخ 12-12-2011​

قابليت ها:​

- بازگشايي پكيج orf austriasat در ماهواره astra19.2.
- سازگاري بهتر با كارتهاي اورجينال.
- بهبود سرعت تعويض شبكه.
- فيكس باگهاي قسمت اينترنت.
- فيكس چند باگ.​

قسمت اينترنت را تست كنيد.
پس از نصب پچ ريست فكتوري كنيد.​

موفق و پيروز باشيد​
با تشکر از زحمات شما لطفا در مورد نحوه ریختن ورژن جدید داخل دستگاه توضیح دهید

SADRA2000

کاربر
2011-01-03
6
9
با تشکر از زحمات شما لطفا در مورد نحوه ریختن ورژن جدید داخل دستگاه توضیح دهید
شما با لودری که داخل پوشه موجود است میتوانی پچ رو انتقال بدی.لودر رو بازمیکنی نرم افزار رو انتخاب میکنی و در حالی که دستگاه در حالت استند بای است دکمه استارت رو میزنی.

goldman50

کاربر
2010-09-08
3
8
شما با لودری که داخل پوشه موجود است میتوانی پچ رو انتقال بدی.لودر رو بازمیکنی نرم افزار رو انتخاب میکنی و در حالی که دستگاه در حالت استند بای است دکمه استارت رو میزنی.
ممنون از راهنمائی شما لطفا در مورد بکاب گیری از کانالها هم میتوانید مرا راهنمائی کنید

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
با تشکر از زحمات شما من ورژن جدید را دانلود نمودم ولی تا حالا داخل با دستگاه istarکار نکرده بودم میتوانید در مورد ریختن طریقه ورژن جدید به من راهنمائی کنید
با سلام من اين فايل رو به وسيله فلش از درگاه يو اس بي دستگاه ريختم كه خيلي راحت تر

بالا