پچ جدید استارست 550 سوپر ورژن 372 با قابلیت های ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا با سلام مجدد . وقتی پچ 372 را می ریزم کانالها باز هستند ولی چون من ترک را هم دارم وقتی ترکست را اسکن می کنم دیگر پچ 372 کانالها را باز نمی کند . لطفا راهنمایی بفرمایید .

دوست عزیز من هم چند جهت را وصل کردم ترکست اینتلست وعربست و باهمین پچ 372 براحتی کار می کند شما اول ریسیور راتنظیم کارخانه کنید واز بکاپ استفاده نکنید کانالها راسرچ کنید برای هردو مسیر وموقع روشن کردن ریسیور را روی ماهواره هاتبرد روشن کنید زیرا این پچ فقط از طریق ماهواره هاتبرد آبدیت می شود اگر روی ماهواره ترکست یا هرماهواره دیگرغیراز هاتبرد ریسیور روشن شود کانالها باز نمی شوندموفق باشید

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
ای دوست سلام
شده ام دغ مرگ ؟؟
از دست 372 ؟؟؟؟؟
از بس نموده ام آن را دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کنم که با winrar نمی شود اکستر؟؟؟
لطفی نما چون پیش آپلود گردد به آدرس این خویش ؟
از دستت چه بگویم چه بنالم .... که من هم شیفته و عاشق تو علی جان
پس در خاطر یک دوست هرگز نباشد بی لطفی
متشکرم شاه غلام از خوزستون kaj3352@yahoo.com

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ای دوست سلام
شده ام دغ مرگ ؟؟
از دست 372 ؟؟؟؟؟
از بس نموده ام آن را دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کنم که با winrar نمی شود اکستر؟؟؟
لطفی نما چون پیش آپلود گردد به آدرس این خویش ؟
از دستت چه بگویم چه بنالم .... که من هم شیفته و عاشق تو علی جان
پس در خاطر یک دوست هرگز نباشد بی لطفی
متشکرم شاه غلام از خوزستون kaj3352@yahoo.com

دوست عزیز الان به آدرس ایمیاتان فرستادم امیدوارم مشکلی نداشته باشید دوباره در آنزیپ کردن موفق باشید

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
متشکرم از زحمتتان تا این موقع از شب
اما باز هم مشکل قبل (توسط winrar اکسترا نشد)
یک زحمت دیگر اگر امکان دارد فایل باز شده آن(372) را برایم بفرستید
باز هم تشکر می کنم
kaj3352@yahoo.com
مثل کاج سرسبز باشید

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
سلام
آقا علی
برنامه ات عالیه اما ای کاش با یکی از منوی های سوپر 371 و یا اوالترا 371 با منوی ظریفتر طراحی می کردید
:):(:ُّـ;) شاه غلام از خوزستون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
آقا علی سلام
خواهشا لطف نمائید البته اگر به زحمت نمی افتید
این پیج 372 را بصورت اکسترا شده برام بفرستید چون فایل زیپ شده آن را تحت هیچ شرایطی نمی توانم اکسترا کنم (حتی با winrar) البته ظاهرا برای فایل های zip شده مشکلی ندارد فقط برای فایل های rar مشکل دارد.
kaj3352@yahoo.com:}::ُّـ
دوست عریز بدون زیپ کردن حجم فایل بالا می رود تقریبا 3 برابر می شود فعلا نمی توانم بفرستم سرعت پایین هست اگر یک نرم افزار winrar نصب کنی مشکلت حل می شود موفق باشی

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
باز سلام
باروی شرم ساری دو چندان از اقا علی گل
بله پیج 372 یا به عبارتی 505 یکی از بهترین پیچ های حال حاضر و برترین پیج رسیور 550 است خدا پدر و مادرت و بیامرزه
مشکل من حل شد البته توسط نرم افزار winrar خودتان
حال یک خواسته :من می خواهم این پیج 372 را با یکی از دو منوی 371 سوپر و یا الترا راه اندازی کنم متاسفانه شکل منوی 372 به ظرافت دو منوی قبلی نیست می تونید راهنمایی نمائید
البته جای فایل های rom.bin با تغییر دادن نام انها و کپی گرفتن و انتقال این فایل به محل مورد نظر انجام داده ام ولی باز پیج سوپر 505 یا همان 372 ظاهر می شود چه کار کنم
(( در کل پیج جدید 8/5/2007 را با منوی الترا می خواهم )
با کمال تشکر از زحمات بی دریغ برادر عزیزم آقا علی
شاه غلام از خوزستون kaj3352@yahoo.com مثل کاج سر سبز باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باز سلام
باروی شرم ساری دو چندان از اقا علی گل
بله پیج 372 یا به عبارتی 505 یکی از بهترین پیچ های حال حاضر و برترین پیج رسیور 550 است خدا پدر و مادرت و بیامرزه
مشکل من حل شد البته توسط نرم افزار winrar خودتان
حال یک خواسته :من می خواهم این پیج 372 را با یکی از دو منوی 371 سوپر و یا الترا راه اندازی کنم متاسفانه شکل منوی 372 به ظرافت دو منوی قبلی نیست می تونید راهنمایی نمائید
البته جای فایل های rom.bin با تغییر دادن نام انها و کپی گرفتن و انتقال این فایل به محل مورد نظر انجام داده ام ولی باز پیج سوپر 505 یا همان 372 ظاهر می شود چه کار کنم
(( در کل پیج جدید 8/5/2007 را با منوی الترا می خواهم )
با کمال تشکر از زحمات بی دریغ برادر عزیزم آقا علی
شاه غلام از خوزستون kaj3352@yahoo.com مثل کاج سر سبز باشید

دوست عزیز همان اول متذکر شدم که نرم افزار winrar جدید نصب کنید پچ برای منو الترا هم قبلا درسایت گذاشتم ولی از کار افتاده پکیج راباز نمی کند شما از همان پچ سوپر استفاده کنید موفق باشید

OMID615

کاربر
2006-10-19
1
0
با سلام
قرار بود نرم افزار جهت 3500 سوپر قراربديد با تشكر

E_BOY1993

کاربر
2006-10-21
2
0
دوستان سلام
در رسیور من (550) از ساعت 9 شب به بعد tps ها قطع می شود . لطفا راهنمایی کنیید.

rock2000

کاربر
2007-05-25
5
3
سلام ali آقا من ورژن 372 رو ریختم ولی tps ها آتو نیستد . بعد از گذشت یک روز زمانی که رو tps ها می رم .دستگاه ریستارت می شه این عمل تا زمانی که کانال رو عوض نکنی ادامه داره .در ضمن بعضی صبح ها tps باز می شه ولی بعد از ظهر دوباره tps ها قطع می شه. رو کانال france 4 هم خاموش و روشن کردم ولی تاثیر نداشت.پچ رو دوباره ریختم دیگه tps ها ریستارت هم نمی شه.در ضمن بدون اینکه back up برگردم امتحان کردم باز هم نشد.لطفا کمکم کنید. در ضمن از نوشتن پچ شما واقعا خوشحال شدم. مایه افتخارین.
با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام ali آقا من ورژن 372 رو ریختم ولی tps ها آتو نیستد . بعد از گذشت یک روز زمانی که رو tps ها می رم .دستگاه ریستارت می شه این عمل تا زمانی که کانال رو عوض نکنی ادامه داره .در ضمن بعضی صبح ها tps باز می شه ولی بعد از ظهر دوباره tps ها قطع می شه. رو کانال france 4 هم خاموش و روشن کردم ولی تاثیر نداشت.پچ رو دوباره ریختم دیگه tps ها ریستارت هم نمی شه.در ضمن بدون اینکه back up برگردم امتحان کردم باز هم نشد.لطفا کمکم کنید. در ضمن از نوشتن پچ شما واقعا خوشحال شدم. مایه افتخارین.
با تشکر

دوست عزیز اگر ازسوئیچ استفاده می کنید سوئیچ را وصل نکنید ودیش هاتبرد را مستقیم وصل کنید وهمچنین موقع روشن کردن ریسیوررا روی ماهواره هاتبرد روشن کنید تا پچ آبدیت شود اگر از یک دیش برای دو ریسیور هم استفاده شود همین مشکل را داریدسیگنال کم هم باعث می شود اتو آبدیت کار نکند اگر بازهم مشکل داشتید اعلام کنید تا پچ دیگری بگذارم موفق باشید

rock2000

کاربر
2007-05-25
5
3
سلام ali آقا این روش رو امتحان کردم نشد اگه می شه پچ دیگه برام بذارید.کمکم کنید.
تشکر از زحمات شما

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام ali آقا این روش رو امتحان کردم نشد اگه می شه پچ دیگه برام بذارید.کمکم کنید.
تشکر از زحمات شما

دوست عزیز با این پچ اگر ریسیور مشکل نرم افزار داشته باشد یعنی از فلش باشد 100% درست می شود این پچ را دانلود کنید پچ قابلیت باز کردن tps را دارد و با شبکه می باشد من پیشنهاد می کنم از بکاپ استفاده نکنید اگر این پچ هم جواب نداد بلافاصله پچ 372 را بریزید با این روش که خودم تست کردم ریسیوهای که با الگوریتم tps هماهنگی از نظر نرم افزار نداشته باشند درست می شوند اگر بازهم نشد مطمئن باشید ریسیور شما مشکل سخت افزار دارد موفق باشید

rock2000

کاربر
2007-05-25
5
3
سلام ali اقا کانال RTL9 و ACTION باز می شه ولی TPS ها فقط قطع می شه علت چی ؟
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا