پچ جدید استارست 550 ورژن 524با قابلیت باز کردن شبکه3 سیما به تاریخ 10/11/2008

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز شما یا باید حق عضویت بپردازین و از امکانات سایت نظیر آپلود و بخشهای تخصصی استفاده نمایید و یا باید در سایتهای آپلود سنتر آپلود کنید و اینجا لینک قرار دهید

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
علی آقا باز هم سلام ..چندروز پیش دوستم میگفت .نرم افزاری اومده که با وارد کردن سریال ووصل به اینترنت .کانالهای الجزیره اسپورت و... باز میشه ..درسته ....به انتظار پچ 525 علی آقا ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
سلام علی آقا من امروز با سایت شما آشتا شدم و پچ 523 رو ریختم . بعد یک پچ که یکی از دوستان گذاشته بودن رو نصب کردم که حالا موقع روشن شدن به جای L523 مینویسه L301 و رنگ منو ها هم کرم شده اند ...
حالا میخوام پچ 524 رو بریزم مشکل دارم . وقتی استارت میکنم و بعد از پیغام Waiting boob هیچ تغییر خاصی مشاهده نمیشه و درصد بالا نمیره . روی صفحه نمایش دیجیتالی هم کلمه Load یا شماره درصد یا Save دیده نمیشه و مطابق معمول ساعت هستش !!!
حتی دستگاه رو روشن کردم و به تنظیمات کارخانه برگرداندم اما تغییری نکرد...
اگه میشه بگید چیکار کنم چون خیلی دوست دارم کانال 3 رو بدون محدودیت داشته باشم ... ( رسیور هم استارست 550 هستش ) با تشکر منتظرم ...

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز در اولا اتصالات و سیم خود را چک کنید به نظر میرسد سیم شما ایراد پیدا کرده باشد یا اتصالات شما درست برقرا نباشد. در عین حال اگر مطمئن شدید که در این مورد مشکلی ندارید و باز هم ارتقاء صورت نمیگیرد یکبار برنامه Truman را به دستگاه بدهید سپس برنامه ورژن 524

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
سلام دوست عزیزم . خیر سیم را تست کردم مشکلی نداشت . اروری منبی بر قطع اتصال دریافت نمیکنم ...
چشم امتحان میکنم و بهتون خبر میدم . بازم ممنون

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
ببخشید این برنامه Truman رو از کجا دانلود کنم ؟ در جستجو زدم چیز خاصی پیدا نشد ...

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
ببخشید این همه پست پشت سر هم میدم از کجا میتوان فهمید که ایراد از کابل هستش ؟ آخه ارور نمیده و وقتی استارت میکنم waitinfg boob میاد ...
ضمنا کابل رو امروز خریدم و 10 دقیقه قبل از این مشکل پج قبلی رو ریخته بودم ...
اگه میشه به تمامی سوالات این پست و پست گذشته ام جواب بدید . واقعا شرمنده ام . یک دنیا ممنون

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
علی جان عزیزم منظورت استفاده از پچ sonysat to starsat هستش ؟
این پچ رو لود کردم و زمان زیادی صبر کردم اما درصد روی 0 می ماند و صفحه دیجیتالی هم ساعت رو نشون میده و چیز خاصی نمیاد ( دستگاه رو با ریموت خاموش و بعد لود کردم )

میشه کمکم کنید ...

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
توضیحات دیگه :
علی جان من اول پچ 523 رو نصب کردم و 10 دقیقه بعد یک پچ از یک سایت دیگه نصب کردم که اسم فایلش DSAT_550D_SAT_SSP_080319_BB.BIN بود . بعد از نصب این پچ هنگام روشن شدن دستگاه به جای L523 کلمه L301 نوشته میشه و این تغییرات هم در سیستم 523 اعمال شد ( منوی زرد رنگ و منو های کمتر که در عکس مشخص هستن ) :
i47j150glay3c96a66ci.jpg

از این به بعد هیچ پچی رو نمیتونم نصب کنم ... موقع نصب پچ 524
وقتی استارت میکنم و بعد از پیغام Waiting boob هیچ تغییر خاصی مشاهده نمیشه و درصد بالا نمیره . روی صفحه نمایش دیجیتالی هم کلمه Load یا شماره درصد یا Save دیده نمیشه و مطابق معمول ساعت هستش !!!
حتی دستگاه رو روشن کردم و به تنظیمات کارخانه برگرداندم اما تغییری نکرد...

ولی مطمئنم کابل مشکل نداره و وصل هستش ... ( آیا نصب هم میخواد ؟ ) زیرا زمانی که برنامه keyeditor رو اجرا میکنم و upload میزنم به صورت wait در میاد و ایرادی از کابل نمیگیره

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز توجه کنید رسیور باید ابتدا خاموش باشد یعنی کلا از برق خارج کنید نه استندبای و کابل آپدیت هم وصل کنید لودر اجراء . کام پورت انتخاب کنید بعد از استارت لودر پیغام تائید کنید و سپس رسیور به برق وصل کنید خواهید دید حالت لود روی پنل ظاهر می شود موفق باشید

آخرین ویرایش:

siva

کاربر
2009-03-09
7
0
37
علی جان واقعا نمیدونم چطور ازت تشکر کنم . لود روی صفحه نمایشگر آمد و در حال ریختن پچ sonysat to starsat هستم . به احتمال زیاد مشکلم حل شد . با تشکر فراوان . دوستتون دارم

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
علي آقا سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به همت شما :
ما همچنان منتظر ارائه پچهاي جديد استارسات از شما هستيم ،بخصوص براي 550 ،
يك سوال "
اگر خواسته باشيم منوي دستگاهمان را تا آمدن پچهاي جديد تغيير بدهيم غير از برنامه هاي سوپر والترا از چه پچهاي ديگري ميتوانيم استفاده كنيم لطفا راهنمايي كنيد .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علي آقا سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به همت شما :
ما همچنان منتظر ارائه پچهاي جديد استارسات از شما هستيم ،بخصوص براي 550 ،
يك سوال "
اگر خواسته باشيم منوي دستگاهمان را تا آمدن پچهاي جديد تغيير بدهيم غير از برنامه هاي سوپر والترا از چه پچهاي ديگري ميتوانيم استفاده كنيم لطفا راهنمايي كنيد .

دوست عزیز همچنان در حال تلاش هستیم و بزودی اولین نرم افزارها ارائه می شود از نظر من منو اورجینال الترا و سو-پر هر دو نسبت به سایر پچ های مشابه بهتر موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sosk
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا