پچ جدید استارست 550 ورژن 524با قابلیت باز کردن شبکه3 سیما به تاریخ 10/11/2008

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اقا علی امروز ماهواره یکی از دوستانم راکه جفت خانه ما است رابا پچ524 شما پروگرام کردم وهمان مقع که فوتبال پخش زنده گذاشته بود دستگاه بدون هیچ مشکلی باز کرد ولی بعد که دستگاه را ریستور کردیم وکانالهای استانی راسرچ کردیم شبکه3 دیگر بازنشد ایا اگر ازکانالها یک بکاپ بگیرم ودستگاه را دوباره پروگرام کرده ومجددا ریستور سیستم کنم شبکه 3 باز میشود یا نه . اقاعلی نمیشود همان طور که زحمتت راکشیدی وتوانستی برای اولین بار کانال3 رادر550 بازکنی کمی بشتر تلاش کنی که بتوانی کاری کنی که حتی در صورت پاک شدن شبکه3 واوردن مجدد ان شبکه قطع نشود وخلاصه ثابت بماند .از زحمات شما متشکریم:eek:k::bs_iloveyou::eek:ky:
دوست عزیز شما نباید کانال 3 را به هیچ عنوان از لیست کانالها پاک کنید زیرا pid service ,cid کانال هم پاک می شودو با سرچ مجدد این اطلاعات دریافت نخواهد شد بنابراین کانال باز نمی شود متاسفانه این مشکل هنوز قابل رفع نیست سعی می کنم در پچ 525 حتما این مشکل رفع کنم که حتی با سرچ مجدد کانال باز شود ممنون از اطلاع رسانی شما موفق باشید

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
سلام
نمي دونم مشكل از كجاست؟
من يك ديش استاني دارم و ال ان بي دو سوزنه(براي 2 طبقه از يك ديش استفاده مي كنيم)
من استاني ها را روي اينتل ست گذاشتم و طبقه بالا استاني ها را روي پاناماست دارد
استاني ها روي فركانس 1155 2700 hor سرچ كرده ايم
وقتي طبقه بالا كانال هاي استاني را نگاه مي كند ديگر شبكه هاي اسناني من سيگنال نمي دهد و براي اين كار من سرچ ديگري انجام دادم11555 27500 ver در زماني كه طبقه بالا شبكه هاي استاني را تماشا مي كند من مجبورم در فركانس ديگر شبكه ها را نگاه كنم و فقط 1 تا 5 را مي گيرد و شبكه هايي مثل فارس اصفهان و ... را نمي گيرد فقط دولتي هاي 1 تا 5
پج جديد را منتقل كردم درست نشد و سوئيچ من روي aهست و در پچ bهست
وقتي به قسمت تنضيمات مي روم اينتل ست بر روي سوئيچ هاي b&cهر دو سيگنال 60 را مي دهد در حالي كه برايسوئچ aسيگنال نميدهد
كسي اگر مي تونه به من كمك كنه :bs_iloveyou:

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
قابل توجه همه دوستانی که شبکه 3 را نمیتوانند باز کنند!!!!!

در منوی Installation به گزینه sattelite setup رفته و ال ان بی پاور را روی 18 ولت قرار دهید بعد به گزینه SAT/TP edit رفته و پلاریتی اینتل ست را روی HOR. تنظیم کنیم بعد منو را زده تا تنظیمات ذخیره شود.

alireza2000

کاربر
2006-10-08
6
4
درخواست کمک ازعلی ریسیور

:s13:لطفا برای هایتک زدوان کاری کنیدکه شبکه 3سیما باز بشه با تشکراز علی ریسیور

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
نمي دونم مشكل از كجاست؟
من يك ديش استاني دارم و ال ان بي دو سوزنه(براي 2 طبقه از يك ديش استفاده مي كنيم)
من استاني ها را روي اينتل ست گذاشتم و طبقه بالا استاني ها را روي پاناماست دارد
استاني ها روي فركانس 1155 2700 hor سرچ كرده ايم
وقتي طبقه بالا كانال هاي استاني را نگاه مي كند ديگر شبكه هاي اسناني من سيگنال نمي دهد و براي اين كار من سرچ ديگري انجام دادم11555 27500 ver در زماني كه طبقه بالا شبكه هاي استاني را تماشا مي كند من مجبورم در فركانس ديگر شبكه ها را نگاه كنم و فقط 1 تا 5 را مي گيرد و شبكه هايي مثل فارس اصفهان و ... را نمي گيرد فقط دولتي هاي 1 تا 5
پج جديد را منتقل كردم درست نشد و سوئيچ من روي aهست و در پچ bهست
وقتي به قسمت تنضيمات مي روم اينتل ست بر روي سوئيچ هاي b&cهر دو سيگنال 60 را مي دهد در حالي كه برايسوئچ aسيگنال نميدهد
كسي اگر مي تونه به من كمك كنه :bs_iloveyou:

دوست عزیز این مشکل یا بدلیل تنظیم نبودن ساعت ال انبی یا ال انبی خراب شده مربوط به نرم افزار رسیورها نیست شما باید فرکانس 11555 برای هر دو رسیور با پلاریت v سرچ کنید موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sn!p3R

abdolah a

کاربر
2008-10-11
2
0
قبل از هرچیز از علی اقا تشکر میکنم
بعد منم مشکلی دارم اونم اینه که من با این پچ شبکه 3رو تو لیستم ندارم

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
شبكه 3 هست عزيزم آخر اش هست
توضيحات علي ريسيور مفيد بود
يه سوال دارم كه چرا تا به حال علي آقا سايت نزده

abdolah a

کاربر
2008-10-11
2
0
چرا بعضی مواقع وقتی روی شبکه های اخری میرم یک دفه میره روی شبکه شماره 667

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31
دوست عزیز شما نباید کانال 3 را به هیچ عنوان از لیست کانالها پاک کنید زیرا pid service ,cid کانال هم پاک می شودو با سرچ مجدد این اطلاعات دریافت نخواهد شد بنابراین کانال باز نمی شود متاسفانه این مشکل هنوز قابل رفع نیست سعی می کنم در پچ 525 حتما این مشکل رفع کنم که حتی با سرچ مجدد کانال باز شود ممنون از اطلاع رسانی شما موفق باشید

اقا علی مشکل اینجاست که تا موقعی که کانالهایی که با پچ می ایند شبکه 3 باز است ولی چون انها در لیست قبلی کانالهای نیل سات واروپا رابه سلیقه خودشان مرتب چیده اند وهمچنین در این لیست خبری از کانالهای نیل سات نیست وزمان زیادی می برد که بخواهند دوباره کانالها را مرتب کنند.اقاعلی میشود همین لیستی که شما با پچ داده اید رامرتب کرد وهمچنین نیل راهم با ان اضافه کرد وبعد یک بکاب در کامپیوتراز ان گرفت به نظرشما اگر این لیست را به پچی که شما ساخته ایدبه دستگاه منتقل کنم بازهم شبکه 3 باز میشود یا ممکن است قطع شود چون من مدت زیادی است که با این کار سرکار دارم دیده ام که موقع انتقال کانالها به کامپیوتر حتی تنظیمات وعکسها وکدهاو...هم ذخیره میشوند ایا این کار امکان پذیر است یا نه . باتشکر از زحماتتان منتظرکارهای جدیدتری ازشما هستیم:bs_iloveyou::eek:k::eek:ky::dast:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
اقا علی مشکل اینجاست که تا موقعی که کانالهایی که با پچ می ایند شبکه 3 باز است ولی چون انها در لیست قبلی کانالهای نیل سات واروپا رابه سلیقه خودشان مرتب چیده اند وهمچنین در این لیست خبری از کانالهای نیل سات نیست وزمان زیادی می برد که بخواهند دوباره کانالها را مرتب کنند.اقاعلی میشود همین لیستی که شما با پچ داده اید رامرتب کرد وهمچنین نیل راهم با ان اضافه کرد وبعد یک بکاب در کامپیوتراز ان گرفت به نظرشما اگر این لیست را به پچی که شما ساخته ایدبه دستگاه منتقل کنم بازهم شبکه 3 باز میشود یا ممکن است قطع شود چون من مدت زیادی است که با این کار سرکار دارم دیده ام که موقع انتقال کانالها به کامپیوتر حتی تنظیمات وعکسها وکدهاو...هم ذخیره میشوند ایا این کار امکان پذیر است یا نه . باتشکر از زحماتتان منتظرکارهای جدیدتری ازشما هستیم:bs_iloveyou::eek:k::eek:ky::dast:

دوست عزیز مشکلی نیست شما لیست کانالها مرتب کنید و در کامپیوتر ذخیره کنید بعد از انتقال نرم افزار جدید فایل بکاپ را روی رسیور رایت کنید موفق باشید

ali1975

کاربر
2006-10-08
3
9
cid & pid

با عرض سلام خدمت همه اعضاء سایت
یک سوال از جناب ali.risiver عزیز داشتم . می خواستم اگه ممکنه cid و pid مربوط به این کانال رو واسه ما اعلام کنید تا اگه امکانش باشه بتونیم با سافتکم این کانال رو باز کنیم
خیلی ممنونم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
يه سوال دارم كه چرا تا به حال علي آقا سايت نزده

دوست عزیز خدا را شکر از نظر مالی مشکلی ندارم و توان پرداخت هزینه های یک سایت دارم اما به دلیل مشغله کاری زیاد نمی توانم با تشکر از توجه شما

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام خدمت همه اعضاء سایت
یک سوال از جناب ali.risiver عزیز داشتم . می خواستم اگه ممکنه cid و pid مربوط به این کانال رو واسه ما اعلام کنید تا اگه امکانش باشه بتونیم با سافتکم این کانال رو باز کنیم
خیلی ممنونم

دوست عزیز cid کانال در صورتی که کانال ecm ارسالی داشته باشد در سافتکم و آیدینت قابل تعریف که متاسفانه این طور نیست و باید هم pid service,cid,pcr در نرم افزار تعریف شود شما برای چه رسیوری می خواهید این کانال باز کنید؟ تا نرم افزار مربوطه در صورتی که امکان داشته باشد ارائه گردد موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali1975

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31
اقا علی یکی از دوستانم دستگاه هایتک دارد ودوست دارد بداند امیدی هست که برای این دستگاه هم کاری بکنی .باسپاس از زحماتت:dast::bs_iloveyou::eek:k:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
اقا علی یکی از دوستانم دستگاه هایتک دارد ودوست دارد بداند امیدی هست که برای این دستگاه هم کاری بکنی .باسپاس از زحماتت:dast::bs_iloveyou::eek:k:
دوست عزیز نرم افزار این مدل و سایر مدلها مشابه آماده و بزودی ارائه خواهد شد

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
سلام علي آقا
يه سوال
انگار شما ديگه به آي ديتون سر نمي زنيت؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: majid2010

hk4894

کاربر
2008-06-18
3
3
درود برعلي آقا ستاره بي چون وچراي ماهواره درايران خداخيرت بده چندروزه از 524 استفاده ميكنم حرف نداره دمتون گرم خداقوت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: majid2010
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا