پچ جدید استارست x97usb بتاريخ 14/01/2010

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saeed.dll

کاربر
2010-01-17
5
3
اقا میبخشید دوباره سوال میکنم
با توجه به این تاپیک

http://1.irantks.biz/showpost.php?p=124994&postcount=1

نرم افزار رسمی استارست که در سایت satdw برای این مدل معرفی شده برای این نوع استفاده کنید رسیور با مشکل مواجه خواهد شد و روی حالت boot می ماند

فعلا از آپدیت کردن نوع دوم توسط نرم افزارهای فعلی خود دارای کنید تا نرم افزار این مدل ارائه شود
preview.jpg

رسیو ر من usb از پشت میخوره حالا کسی این پچ روی این نوع رسیور ( usb پشت ) تست کرده ؟؟؟؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مهم در مورد نرم افزار جدید استارست x97usb[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]نرم افزار آپلود شده در سایت رسمی به تاریخ 2010/1/14 مربوط به رسیور x97 هیچ تفاوتی با نرم افزار قبلی ندارد که در تاریخ 1/4 ارسال شد هدف از ارائه نرم افزارهای جدید رفع مشکلات دانگل usb متاسفانه تا با الان این دانگل به خوبی قابلیت برقراری شرینگ از طریق سرورهای gbox نداشته و همچنان شرینگ مشکل دارد و طبق اعلام پچ نویس سیستم new camd جایگزین خواهد شد و مجدد نرم افزار ارسال می شود[/FONT]

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با توجه به این تاپیک

رسیو ر من usb از پشت میخوره حالا کسی این پچ روی این نوع رسیور ( usb پشت ) تست کرده ؟؟؟؟

دوست عزیز این مشکل توسط ورژن های جدید رفع شده می توانید نرم افزار برای این مدل استفاده کنید

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با توجه به این تاپیک

آره همين دستگاه است منتها مال شما از پشت usbميخوره .
دوست عزيز پچ مشكلي نداره شما رو دستگاه بريزيد فركانس 11727 رو باز ميكنه

موفق باشيد .

saeedmzb

کاربر
2009-09-30
1
1
با سلام خدمت دوستان گرامي . دستگاه من x97 فلش از پشت مي خوره ولي وقتي مي خوام فيلم رو روش ذخيره كنم فقط به اندازه 2 گيگ ذخيره مي كنه در صورتيكه حافظه فلش 1.8 گيگ آزاد داره مشكلش چيه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

madrid

کاربر
2009-12-27
6
5
34
با سلام من نرمافزار x97 ورژن 1.85 رو ریختم اما کانالهای شوتایم و الجزیره اسپورت رو نایلست باز نشد مشکل چیه.
اگه راه حلی هست کمک کمک. چه جور میشه کانالها رو باز کرد کمک کنید.
ممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنون

• Like

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
آيا كسي مي دونه چرا استارست مدل 190 آيكن منوش روي صفحه مونده و نمي ره

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من نرمافزار x97 ورژن 1.85 رو ریختم اما کانالهای شوتایم و الجزیره اسپورت رو نایلست باز نشد مشکل چیه.
اگه راه حلی هست کمک کمک. چه جور میشه کانالها رو باز کرد کمک کنید.
ممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنون
با درود دوست گرامی
اگر کمی به خودتان زحمت میدادید وتوضیح دوستان در مورد این پچ را مطالعه می فرمودید کسی ادعا نکرده با این پچها توانایی باز کردن سیستمIrdetoII
را دارد که بتواند شوتایم والجزیره برروی نایل باز کند!
سیستم وایکسس2.6 هک شده وکانالهای باز شده برروی ماهواره هاتبرد هستند.
این تاپیک محل پرسش وپاسخ نیست پرسش خودتان را در تاپیک مخصوص پرسش وپاسخ این بخش مطرح کنید گفتگو بسته شد:busted_red:

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا