پچ های جدید استارست سری 550 به تاریخ 21/12/2008

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
این نرم افزارها صرفا جهت بازگشایی کانال 3 ایران ارائه شد برای بازگشایی این کانال نباید کانال irib 3 را از لیست کانالهای ماهواره اینتلست 902 پاک کنید به دلیل تعریف شدن pid service این کانال در نرم افزار در صورت سرچ مجدد یا استفاده از بکاپ قبلی pid پاک می شود در نتیجه کانال باز نخواهد شد برای باز شدن کانال هنگام کد شدن هنگامی که تصویر شطرنجی یک بار کانال جابه جا کنید سپس مجدد کانال 3 را انتخاب کنید کمی مکث تا کانال باز شود در ضمن سوئیچ برای ماهواره هاتبرد در نرم افزار d تعریف شده و اینتلست b اگر بعد از انتقال پچ سیگنال قطع بود داخل منو در قسمت تنظیمات ماهواره سوئیچ براساس تنظیمات خود تغییر دهید
دیگر قابلیت های این ورژن
انتخاب بک گراند برای رادیو توسط خود نرم افزار
بازگشایی مجموعه کانالهای پورنو واقع در فرکانس 12207,10853
دارای جدیدترین فرکانس ها و کانالهای دو ماهواره هاتبرد و اینتلست 902

irib tv 3 iran:eek:k

channel free,x 1&2,x-dram,inxtc tv :eek:k

polsat just nagra 2

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

tooty

کاربر
2006-10-26
9
13
با سلام
این نرم افزارها صرفا جهت بازگشایی کانال 3 ایران ارائه شد برای بازگشایی این کانال نباید کانال irib 3 را از لیست کانالهای ماهواره اینتلست 902 پاک کنید به دلیل تعریف شدن pid service این کانال در نرم افزار در صورت سرچ مجدد یا استفاده از بکاپ قبلی pid پاک می شود در نتیجه کانال باز نخواهد شد برای باز شدن کانال هنگام کد شدن هنگامی که تصویر شطرنجی یک بار کانال جابه جا کنید سپس مجدد کانال 3 را انتخاب کنید کمی مکث تا کانال باز شود در ضمن سوئیچ برای ماهواره هاتبرد در نرم افزار d تعریف شده و اینتلست b اگر بعد از انتقال پچ سیگنال قطع بود داخل منو در قسمت تنظیمات ماهواره سوئیچ براساس تنظیمات خود تغییر دهید
دیگر قابلیت های این ورژن

polsat just nagra 2

سلام علی جان
بابا ای ول . دمت گرم . امشب به من حال دادی . از لطفی که کردی خیلی خیلی ممنون هستم. مر30

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
عزیز دل اقا علی گل خیلی حال دادی ایول بابا مممنون تشکر ...
یه سوال ....؟ کدوم برا استارست 550 یولترا و کدوم برا استارست 550 س****

و سوال بعدی که مربوط به این بخش نیت ببخشید سوال کردم ....
چرا شما برا x95 usb همینجور پچی بزنین علی جون که هم قدیمیا ح ال کنن و جدید ا مممنون تشکر ترکوندی عزیز ...؟
خیلی گل هستی تشکر

sareban_m_d

کاربر
2006-10-05
5
12
با سلام وسپاس فراوان ازعلی آقا که برای ما زحمت می کشید لطفا فایل 550در سایت قرار دهد با تشکر

tooty

کاربر
2006-10-26
9
13
با سلام
دیگر قابلیت های این ورژن

polsat just nagra 2

سلام علی جان
برنامه جدید 3500 را روی رسیورم ریختم اما متأسفانه کانال های جمهوری اسلامی ورتیکال می باشد درحالی که رسیور من هوریزنتال جواب می دهد . لطفاً بگو چه کار کنم تا کانال 3 بگیره .
با احترام طوطی tooty

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
عزیز دل اقا علی گل خیلی حال دادی ایول بابا مممنون تشکر ...
یه سوال ....؟ کدوم برا استارست 550 یولترا و کدوم برا استارست 550 س****

mehrsam

کاربر
2007-12-22
2
5
سلام با تشکر از ایران تیکه و علی جان میخواستم بگم واسه 550 الترا پچ جدید امده اگه هست لینکشو بزارین برا دانلود من توی لیستتون ندیدم نتونستم دانلود کنم:051::051::051::051::sadwalk:

0098

کاربر
2007-06-06
19
4
سلام دوستان اینکه چیزی باز نمی کنه
من برای 560 استفاده کردم ولی متاسفانه چیزی باز نمی کنه
اگه ترفندی یا چیزی داره بگید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان اینکه چیزی باز نمی کنه
من برای 560 استفاده کردم ولی متاسفانه چیزی باز نمی کنه
اگه ترفندی یا چیزی داره بگید

این نرم افزار مختص بازگشایی کانال 3 ایران در ماهواره اینتلست 902 و تعداد اندکی از کانال های پکیج پلست باز می کند برای مدل 550 هم به تاریخ 10/11/2008 ارائه شد برای دریافت نرم افزار 550 به لینک زیر مراجه کنید موفق باشید

kalak

کاربر
2007-11-29
1
0
با سلام وسپاس فراوان ازعلی آقا که برای ما زحمت می کشید لطفا فایل 550در سایت قرار دهد با تشکر:eek:k:

bazi

کاربر
2006-10-05
2
0
با سلام و تشکر از زحمات شما
من دیروز این پچ را نصب کردم ولی کانالهای هاتبرد باز نشد آیا مدت اجرای خاصی دارد یا اینکه حتما باید از لیست کانالهای خودتان استفاده کنیم.

بالا