پیغام خطای start to burn sn.dont power off در مدیااستار Mediastar 1500 Uneva

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
درود
دوستان برای من 1500uneva آورده اند که پس از آپگرید این پیغام در بالای صفحه می آیدstart to burn sn,dont power off و پس از مدتی در وسط تصویر این پیغام هم اضافه میشود: no sn or sw,press any key to upgrade sw in usb menu

همچنین روی پنل دستگاه پیغام E048 دیده میشود.با یو اس بی نتوانستم برنامه کنم .با فایل فلش موجود در بخش آی سی فلش را پروگرام کردم باز اثری نداشت
آیا اساتید راهکاری برای این مشکل دارند

2007-06-19
1,872
19,347
درود

باید فلش کنید بعدم نرم افزار بزنید یا با فلش یا با لودر

اگه سریال پاک شده باشه فعلا راهکاری نداره

درود بر شما

کاملا صحیح هست ولی آیا از مدل دستگاه کاملا مطمئن هستید ؟

MS 1500 Uneva هست ؟

شماره آی سی فلش چی هست ؟

من قبلا یک بار اشتباها فایل یک مدل رو با مدل دیگه جا به جا زده بودم دقیقا همینطوری شده بود و با USB هم برنامه قبول نمی کرد و دقیقا همین خطاها رو میداد ، وقتی فایل خودشو با پروگرامر زدم درست شد .

شماره آی سی فلش و مدل رو دقیقا عنوان کنید تا فایل فلششو براتون قرار بدم .

البته به قول دوستمون اگر سریال پریده باشه فکر نمی کنم بتونید کاریش بکنید ، مگر اینکه یک آی سی خام از نمونه خودش بگیرید و از روی یک دستگاه سالم قسمت Security رو کپی کنید و روی آی سی نو رایت کنید ، عملیات رایت هم فقط یک بار انجام میشه چون اون بخش OTP هست .

اینطوری شاید مشکلتون حل بشه ...

با سپاس

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
با درودی دیگر
در پاسخ به راه های پیشنهادی باید بگویم که دستگاه با لودر ارتباط پیدا نمیکند و وقتی usb را وصل میکنم و کلیدی را طبق فرمان خود دستگاه میزنم usb را باز میکند ولی خالی و بدون فایل نمایش میدهد.
در مورد اشتباه نبودن مدل بررسی شد مدل دستگاه درست است جالبتر اینکه یک شخص دیگر نیز تماس گرفت و گفت سه عدد ازین دستگاه دارد که پس از آپگرید همین مشکل را پیدا کرده اند و و این دستگاه که پیش من هست به گفته صاحبش با ورژن2.71 آپگرید شده.
شماره آی سی فلش Cfeon QH64A میباشد.
راهکارهای پیشنهادی را آزمایش میکنم و گزارش خواهم داد.چند تصویر نیز پیوست شد
سپاس از شما

پیوست‌ها

• 95.1 کیلوبایت بازدیدها: 246
  • 99.5 کیلوبایت بازدیدها: 242
  • 46.5 کیلوبایت بازدیدها: 246
  • 98.9 کیلوبایت بازدیدها: 243

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
درود بر شما

با فایل زیر تست کنید .

بادرود و سپاس
با فایلی که فرستادید آزمایش کردم تفاوتی نکرد
میخواستم در مورد روش آخری که فرمودید :از قسمت سکوریتی آی سی فلش سالم کپی گرفته و بر روی آی سی خام رایت کنیم بیشتر توضییح دهید چون در این باره اطلاعاتی ندارم.آیا با پروگرامر این کار را بکنیم یا برنامه دیگری نیاز است
با سپاس

2007-06-19
1,872
19,347
بادرود و سپاس
با فایلی که فرستادید آزمایش کردم تفاوتی نکرد
میخواستم در مورد روش آخری که فرمودید :از قسمت سکوریتی آی سی فلش سالم کپی گرفته و بر روی آی سی خام رایت کنیم بیشتر توضییح دهید چون در این باره اطلاعاتی ندارم.آیا با پروگرامر این کار را بکنیم یا برنامه دیگری نیاز است
با سپاس

درود بر شما

ببینید پروگرامر شماره آی سی رو چی شناسایی میکنه ؟

بعد شماره آی سی رو جستجو کنید و ببینید نوشته Security جلوی شماره آی سی هست یا نه ؟

اگر بود باید بخش Security رو از روی یک آی سی سالم کپی کنید و روی یک آی سی نو و خام به شماره خودش رایت کنید و اینکار هم فقط یک بار انجام میشه ...

Security.jpg

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام
برا منم سه مورد از این مشکل اورده بودن
از روی برد اوراقی(مدیا هزار و استارمکس ایکس10 و..) ایسی فلش(8مگ) شرکتی در اوردم با فایل فلش موجود در سایت پروگرم کردم جا زدم تو این مدل هر سه جواب داد
به نظر من ایسی فلش رسیورهایی که شماره سریال پاک میکنن با رسیورهای لن دار به راحتی میشه شماره سریال براشون تعریف کرد بعد برای هر رسیور استفاده کرد چند مورد با این روش حل کردم

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
با سلام
برا منم سه مورد از این مشکل اورده بودن
از روی برد اوراقی(مدیا هزار و استارمکس ایکس10 و..) ایسی فلش(8مگ) شرکتی در اوردم با فایل فلش موجود در سایت پروگرم کردم جا زدم تو این مدل هر سه جواب داد
به نظر من ایسی فلش رسیورهایی که شماره سریال پاک میکنن با رسیورهای لن دار به راحتی میشه شماره سریال براشون تعریف کرد بعد برای هر رسیور استفاده کرد چند مورد با این روش حل کردم
باسپاس از شما
با پروگرام کردن یک آی سی فلش gd25q64c که برای مدیااستار1000فامیلی اوراغی بود خوشبختانه ایراد برطرف شد
درمورد روش دومی که گفته اید که فلش خراب را روی دستگاه لن دار گذاشت آیا به اینترنت باید وصل کرد تا سریال روی آن رایت شود یا راهکار دیگری دارد؟
با سپاس دوباره از شما و دیگر استادان که یاری کردند

Mehnosh

کاربر
2007-11-22
5
7
درود
یک دستگاه مدیا استار 1500 Uneva بعد از اپگرید به همین مشکل بر خورد،یو اس بی بالا نمییاره ،همین پیغام میده،با لودر تست نکردم.لودر و بر نامه کارخانه نداره؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود
یک دستگاه مدیا استار 1500 Uneva بعد از اپگرید به همین مشکل بر خورد،یو اس بی بالا نمییاره ،همین پیغام میده،با لودر تست نکردم.لودر و بر نامه کارخانه نداره؟

درود :

نیازی به لودر و برنامه اورجینال ندارید کافیه یک فایل آپگرید دیگری دانلود کرده ظاهراً فایلتون مشکل داشته وفایل رو بدون پوشه داخل فلش میموی البته ترجیحاً فرمت شده یعنی فقط همان فایل فقط باشه بعد اونو در همان کام یو اس بی قبلی رسیور که فایل خراب استباه کردید و اون مشکلو بوجود اورد بزارید و ریسور رو خاموش روشن کنید و به محضی که رسیور بالا داره میاد شما دکمه منو یا یو اس بی ریموت کنترل کافیه چند با پشت سر هم بزنید تا منو اون حافظه یو اس بی براتون ظاهر بشه موفق باشید.

آخرین ویرایش:

top2002

کاربر
2007-04-02
21
118
سلام
سری جدید دستگاه مدیا رو 1200و1500 رو باید با برنامه 2020 به بعد ابگرید کنید تا به این مشکل نخوره و ساده ترین راه درست شدن دستگاه عوض کردن ای سی فلش از یه دستگاه سری گلوبال که میتونید از برد دستگاهای اوراقی مثل مدیا استار1000و 3500و ... ویا سری استار مکس بردارید وفلش کنید

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
باسپاس از شما
با پروگرام کردن یک آی سی فلش gd25q64c که برای مدیااستار1000فامیلی اوراغی بود خوشبختانه ایراد برطرف شد
درمورد روش دومی که گفته اید که فلش خراب را روی دستگاه لن دار گذاشت آیا به اینترنت باید وصل کرد تا سریال روی آن رایت شود یا راهکار دیگری دارد؟
با سپاس دوباره از شما و دیگر استادان که یاری کردند
با سلام
خداروشکر مشکل حل شد
بله باید با کابل لن به رسیور وصل کنید با اپدیت کردن دو یا سه ورژن مختلف رسیور خود به خود شماره سریال دریافت خواهد کرد

top2002

کاربر
2007-04-02
21
118
با سلام
خداروشکر مشکل حل شد
بله باید با کابل لن به رسیور وصل کنید با اپدیت کردن دو یا سه ورژن مختلف رسیور خود به خود شماره سریال دریافت خواهد کرد

با سلام خدمت دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدید با چه مدل رسیوری این کار و کردید وبه چه صورت

2007-06-19
1,872
19,347
با درود

یک عدد MS-990Uneva با همین اشکال برام اومد که با لودر زیر درست شد .

دقت کنید اگر آپدیت اشتباه روی دستگاه خورده ، ابتدا باید آی سی رو خارج کرده و فایل فلش سالم روی آی سی رایت بشه ...

فایل فلش همین مدل به نام Dump.bin داخل پوشه موجود هست .

تنظیمات برنامه برای پردازنده های GX6605s باید به صورت زیر باشه :

Logo.jpg

برنامه رو اجرا کرده ، دستگاه رو از کلید پشت خاموش کرده ، فایل MS-990Uneva_Serial.bin رو داخل برنامه لود کرده و کلید Start رو بزنید ، سپس کلید پشت دستگاه رو روشن کنید و صبر کنید تا کار تمام بشه ... بعد از اتمام کار باید یک بار دیگه دستگاه رو خاموش و روشن کنید تا دستگاه مجدد بوت بشه و کار تمام هست .

برای دستگاه های دیگه که پردازنده GX دارند هم میتونید از این لودر استفاده کنید . فقط نمیدونم میشه فایل دامپ رو مستقیم تزریق کرد یا نه ؟

فایل MS-990Uneva_Serial.bin که گذاشتم ویرایش شده هست ، حقیقتا فرصت نشد با فایل دامپ گرفته شده از رسیور تست کنم ...

با سپاس

پیوست‌ها

• 6.1 مگابایت بازدیدها: 127

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
با درود

دقت کنید اگر آپدیت اشتباه روی دستگاه خورده ، ابتدا باید آی سی رو خارج کرده و فایل فلش سالم روی آی سی رایت بشه ...

مشاهده فایل‌پیوست 103324

برنامه رو اجرا کرده ، دستگاه رو از کلید پشت خاموش کرده ، فایل MS-990Uneva_Serial.bin رو داخل برنامه لود کرده و کلید Start رو بزنید ، سپس کلید پشت دستگاه رو روشن کنید و صبر کنید تا کار تمام بشه ... بعد از اتمام کار باید یک بار دیگه دستگاه رو خاموش و روشن کنید تا دستگاه مجدد بوت بشه و کار تمام هست .

برای دستگاه های دیگه که پردازنده GX دارند هم میتونید از این لودر استفاده کنید . فقط نمیدونم میشه فایل دامپ رو مستقیم تزریق کرد یا نه ؟

فایل MS-990Uneva_Serial.bin که گذاشتم ویرایش شده هست ، حقیقتا فرصت نشد با فایل دامپ گرفته شده از رسیور تست کنم ...

با سپاس

تشکر بسیار.
بله جواب میده. مورد منم 990 uneva بود جواب داد براحتی.

meh55

کاربر VIP
2009-04-08
6
10
با درود

مشاهده فایل‌پیوست 103324

با سپاس

درود بر شما استاد . خدا شما رو اول یرا خانوادت و بعد برای ما نگه داره . تشکر خالی ، فایده نداشت ، گفتم با زدن این پست تشکر ویژه کنم ازت :eek:k:

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
درود یه دونه ms-3500 uneva مشتری اومده همین پیغام رو میده.فلش کردم با انواع فایل .آی سی فلش رو با نو عوض کردم ولی فایده نداشت.با کابل هم متاسفانه ارتباط بر قرار نمی کنه ولی از طریق یو اس بی برنامه میگیره که اون هم تاثیری نداره.از آقای شاطی زاده عزیز تقاضا دارم یه فایل هم برا این مدل ویرایش کنید .سپاس

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود یه دونه ms-3500 uneva مشتری اومده همین پیغام رو میده.فلش کردم با انواع فایل .آی سی فلش رو با نو عوض کردم ولی فایده نداشت.با کابل هم متاسفانه ارتباط بر قرار نمی کنه ولی از طریق یو اس بی برنامه میگیره که اون هم تاثیری نداره.از آقای شاطی زاده عزیز تقاضا دارم یه فایل هم برا این مدل ویرایش کنید .سپاس

درود :

فایل دامپ در پوشه لودر اتچ شده بود اونو تست کردید که ارور رسیور باز هنوز رفع نشده ؟

بالا