پیغام switch is rong donlod aginدرایاستار 20000 mega

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
باسلام رسیور ایاستار ۲۰۰۰۰مگا ۸مگ روی بوت مانده بود که فایل فلش را پروگرام کردم ولی بالامیاید ومینویسد فایل خراب است دوباره دانلود شود چند تا نرم افزار دیگه هم زدم فرقی نکرد لطفا راهنمایی فرمائید ممنونم ایسی فلش راهم نو گذاشتم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
باسلام رسیور ایاستار ۲۰۰۰۰مگا ۸مگ روی بوت مانده بود که فایل فلش را پروگرام کردم ولی بالامیاید ومینویسد فایل خراب است دوباره دانلود شود چند تا نرم افزار دیگه هم زدم فرقی نکرد لطفا راهنمایی فرمائید ممنونم ایسی فلش راهم نو گذاشتم

درود :
این ارور امنیتیس و بیشتر نرم افزارهای غیر رسمی این ارور رو به وجود میارند و گاهاً دوستان به علتهای مختلفی اگر رسیور مشکل سخت افزاری داشته باشه مستقیم میان تراشه فلش رو عوض میکنند و این باز همین ارور رو میسازه که تشخیص عیب برای کارشناس دوچندان و حتی موضوع رو به مسیری سوق میدادند غیر قابل جبران .

دوست عزیز اگر تراشه اورجینال توسط پرگریمر بخوبی رد میشه دیگر نیازی نیست عوض کنید و فقط فایلهای آپدیت رسمی رو چند نسخه اونو تست کنید تا ارور امنیتی برطرف شود.

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
با تشکر ازشما اگر لودربرای این مدل هست محبت کنید چون چند بار ایسی فلش را درآوردم وممکن است برد خراب شود

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با تشکر ازشما اگر لودربرای این مدل هست محبت کنید چون چند بار ایسی فلش را درآوردم وممکن است برد خراب شود

درود :

روش فوق که دوستمون محبّت کردند رو پیاده کنید یعنی تراشه اورجینالشو برگردون و البته سعی شود از چند نرم افزار قدیمی مثلاً 3 الی 4 نرم افزار بعد با استفاده از فلش میموری به ترتیب تاریخ تا به آخرین نسخه برسید ایراد باید مرتفع گردد .

بعد اینجا جا داره که به فرمایش دیگر شما هم نکته بین باشیم فرمودید آی سی فلش رو چند بار از چیپ خارج کردید و جا گذاشتید و ممکنه چیپ خراب بشه! برام سوأله...حالا چرا این سوال رو پرسیدم خیلی از دوستان میدونم میدونند که این مدل برد فیبرها از کیفیت خیلی بالایی برخورداند شما روشی را که بکار میبدید چه شکلی هست میشه بفرمایید ؟.میخوام با جوابم بقولاً یک تیر و دو نشون بزنم ممنون توجهتون.

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
باسلام و تشکر از روش دراوردن با هیت ر استفاده کردم و برای نصب از هویه استفاده میکنم چون با هیتر درست نصب ‌نمیشه

بالا