چراغ مانده مدیا استار 4000 laser

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام
مدیا استار4000 laser روی چراغ آبی مونده و وقتی پاور رو نگه میدارم یه چهار نقطعه خیلی ضعیف روی پنل دیده میشه منتها خیلی کم نور و ضعیف
کارهای انجام شده ...
فلش پروگرام شده
ولتاژ ۳.۳ ایسی فیکس
ولتاژ تغذیه دوتا ۱۲ فیکس
لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام
مدیا استار4000 laser روی چراغ آبی مونده و وقتی پاور رو نگه میدارم یه چهار نقطعه خیلی ضعیف روی پنل دیده میشه منتها خیلی کم نور و ضعیف
کارهای انجام شده ...
فلش پروگرام شده
ولتاژ ۳.۳ ایسی فیکس
ولتاژ تغذیه دوتا ۱۲ فیکس
لطفا راهنمایی کنید

درود :

خازنهای 16 ولتی پاور رو عوض کنید بعد برسی کنید پردازنده بیش از حد داغ نکند.

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام
خازنهای 16 ولتی روی تغذیه هم غوض کردم یه خازن هم به لوکشین 470 میکرو 16 ولت رو که تو ورودی مین برد هم رو تعویض کردم ایسی فلش رو هم دوباره با فایل فلش سالم پرو گرام کردم یه کریستال به فرکانس 27000 روکه کنار سیپیو هم محض احتیاط عوض کردم اما همچنان مشکل پا برجاست ...
چراغ ابی پنل روشن وهمانطور که عرض کرذم چهار تا نقطه خیلی ضعیف روی پنل میاد که با نگه داشتن دکمه پاور ثابته دکمه پاور رو رها میکنی اونم خاموش میشه ..اساتید لطفا راهنمایی کنید بد جور رفته مخم ...

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام <br>خازنهای 16 ولتی روی تغذیه هم غوض کردم یه خازن هم به لوکشین 470 میکرو 16 ولت رو که تو ورودی مین برد هم رو تعویض کردم  ایسی فلش رو هم دوباره با فایل فلش سالم پرو گرام کردم  یه کریستال به فرکانس 27000 روکه کنار سیپیو  هم  محض احتیاط عوض کردم اما همچنان مشکل پا برجاست ...<br>چراغ ابی پنل روشن وهمانطور که عرض کرذم چهار تا نقطه خیلی ضعیف روی پنل میاد که با نگه داشتن دکمه پاور ثابته دکمه پاور رو رها میکنی اونم خاموش میشه ..اساتید لطفا راهنمایی کنید بد جور رفته مخم ...
درضمن سیپیو رو هک تو حالت روشن چک کردم حرارت نرمال و طبیعی قطعات دوروبر سیپیو و ایسی فلش رو هم چک کردم همه حالت دمای نرمال دارن مثال رگولاتورها و دیودها و ایسیهای متفرقه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام
خازنهای 16 ولتی روی تغذیه هم غوض کردم یه خازن هم به لوکشین 470 میکرو 16 ولت رو که تو ورودی مین برد هم رو تعویض کردم ایسی فلش رو هم دوباره با فایل فلش سالم پرو گرام کردم یه کریستال به فرکانس 27000 روکه کنار سیپیو هم محض احتیاط عوض کردم اما همچنان مشکل پا برجاست ...
چراغ ابی پنل روشن وهمانطور که عرض کرذم چهار تا نقطه خیلی ضعیف روی پنل میاد که با نگه داشتن دکمه پاور ثابته دکمه پاور رو رها میکنی اونم خاموش میشه ..اساتید لطفا راهنمایی کنید بد جور رفته مخم ...

با درود :

اصطلاحاتی و یا تعابیری که بکار میبرید برای من نوعی غیر قابل درک هست و راهنمایی کردن شما از نظر من ، مشکل ممکن هست

نمونه : اینکه فرمودید یه خازنی با لوکیشن 470میکرو 16 ولتی این کجاش لوکیشن خازن هست !

لوکیشن به مقری و یا مکانی که خود قطعه روی اون قرار داره مثلاً این خازن وقتی عنوان کردید لوکیشن باید نگاه کنید

به نزدیکترین مکان و عبارتی که عنوان باید شود با حرف انگلیسی c مثلاً c13 درج کنید تا بدونیم کدون خازن رو عوض کردیدو و بگذریم،.

حالا شما لطف کنید یک تصویر با کیفیت که بشه قطعات رو بشناسیم قرار بدید و علامت گذاری کنید کدام ها رو عوض کردید ببینیم من و دوستان چکار میتونیم بکنیم

با تشکر از شما.

آخرین ویرایش:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
ای بابا شما هم دنبال قاتل بروسلی می‌گردید.. خخخخ..این ریسور ننه مرده من روشن میکنی یه چراغ آبی رو پنل روشن میشه سه تا نقطه خیلی ضعیف رو پنل دیده میشه البته وقتی دکمه پاور رو با انگشت نگه میداری همین که
انگشت برداشت اون چهارتا نقطه ریز هم ناپدید میشه کارهایی که انجام شده..
ایسی فلش با فایل سالمو تست شده پروگرام شده
دوتا خازن ۱۰۰۰میکرو ۱۶ ولت عوض شده
یه کریستال ۲۷۰۰۰ کنار سیپیو تعویض شده
یه خازن ۴۷۰ میکرو ۱۶ ولت ورودی مین برد عوض شده
سیپیو محض احتیاط با تینر ۱۰۰۰۰ شستشو شده
می‌برد توسط یه پنل مجزا چک شده همون وضعیت قبل
......حالا بفرمایید داستان ما چیه ..

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
ای بابا شما هم دنبال قاتل بروسلی می‌گردید.. خخخخ..این ریسور ننه مرده من روشن میکنی یه چراغ آبی رو پنل روشن میشه سه تا نقطه خیلی ضعیف رو پنل دیده میشه البته وقتی دکمه پاور رو با انگشت نگه میداری همین که
انگشت برداشت اون چهارتا نقطه ریز هم ناپدید میشه کارهایی که انجام شده..
ایسی فلش با فایل سالمو تست شده پروگرام شده
دوتا خازن ۱۰۰۰میکرو ۱۶ ولت عوض شده
یه کریستال ۲۷۰۰۰ کنار سیپیو تعویض شده
یه خازن ۴۷۰ میکرو ۱۶ ولت ورودی مین برد عوض شده
سیپیو محض احتیاط با تینر ۱۰۰۰۰ شستشو شده
می‌برد توسط یه پنل مجزا چک شده همون وضعیت قبل
......حالا بفرمایید داستان ما چیه ..

درودی دیگر :

قاتل بروسلی برام مهمه:a12: ...
حالا عرض کردم یک تصویر با کیفیت از رسیور آپلود کنید کو
بعد لطف کنید چک کنید و برامون بفرمایید خروجی 1/8 ولت تغذیه CPU را دارید آیا بعد ببینید روی پایه های 4و8 آیسی فلش حدود ولتاژ 3/3ولتی را دارید ؟

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود بر شما ///دوست گرامی یه مورد اینطوری داشتم دقیقا همین مدل که دقیقا کارهایی که شما انجام دادیذ را روی اون انجام دادم به نتیجه نرسیدم و به نتیجه رسیدم که سی پی یو خراب هستش و دیگه بیخیالش شدم و....بعد از چند ماه دیگه یدونه دستگاه واسم اوردن با ایراد اب خوردگی تیونر و چون این دستگاه را اوراق کرده بودم خواستم از ایسی تیونر این دستگاه استفاده کنم که با کمال تعجب دیدم که ایسی تیونر را که تعویض کردم دستگاه اب خورده که قبلا روشن میشد دیگه روشن نشد به این نتیجه رسیدم که ایسی تیونر خراب باشه این دستگاه روشن نمیشه و ایسی اب خورده را روی دستگاه خاموش انداختم دستگاه روشن شد در صورتی که فرکانس 27راهم روی کریستال داشتم ///شما هم این مورد را چک کنید البته سی پی یو را هم چک کنید بیش از اندازه داغ نشه .....قاتل بروسلی هم پیدا میشه:a04IRSAT:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام
داداش من سیپیو رو چک کردم ولتازها به ترتیب فیکس 2.4 1.8 3.3
پایه یک ایسی فلش 3.3 پایه 7 و 8 هم 3.3 منتها پایه 4 ولتاژی نداره
حرارت سیپیو هم حرارت نرمال البته روی ایسی هستینگ شرکتی داره
من عکس مینبرد رو هم ضمیمه کردم عنایت بفرمایید مشکل چیه ....
شماره ایسی فلش4000 لیزر چیه روی ایسی خیلی بد خوانا و نافرم نمیشه خوند
ok bord.jpg

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام
مشاهده فایل‌پیوست 107892

درود :

خیلی عالی از کیفت خوب تصویر که آپلود کردید حالا تصویر بی کیفت برامون آپلود کنید میخوام مقایشه کنم ببینم چطور هستن

شماره آیسی فرق میکنه با برند شماه آیسی های فلش میکرو مثلا w25q64 شبیه اینه اگر هم خوانا نبود با پرگریمر رد کردید که باید درست بگید که !

طریقه شمردن پایه های آیسی ها هم به این شکل هست منظور من پایه 1 و پایه 8 رو برامون ولت گیری کنید این خیلی مهمه

من شک به یقین دارم مشکل رسیور نرم افزای باشه !

شکل گرافیکی آیسی و شماره پایه های آیسی ها به این شکله ولتاژها که هر آیسی بستگی داره به شماره اش .
1661616509514.jpg

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
آقا من با گوشی کیفت خوب گرفتم منتها موقع آپلود سایز عکس زیاد میشه ارور میده بفرمایید من چه جوری آپ کنم
درمورد پایه های ایسی هم‌ درست خدمتتون گفتم ..عزیز پایه یک ایسی گفتم 3.3 ولت پایه چهار اصلا ولت نداره پایه ۷ و ۸ هم عرض کردم هردو 3.3 ولت

آخرین ویرایش:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
چقدر خوب میشد سایت عزیز یه کارگاه تعمیرات داشت به جای این همه تیکه انداختن و مسخره کردن ما بجه ها میتونستن سیستم‌ها رو تعمییر کنن و تحویل بدن

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
آقا من با گوشی کیفت خوب گرفتم منتها موقع آپلود سایز عکس زیاد میشه ارور میده بفرمایید من چه جوری آپ کنم
درمورد پایه های ایسی هم‌ درست خدمتتون گفتم ..عزیز پایه یک ایسی گفتم 3.3 ولت پایه چهار اصلا ولت نداره پایه ۷ و ۸ هم عرض کردم هردو 3.3 ولت

درودی دیگر :

شما عکس با کیفیت رو، وینرار =زیپ و آپلود کنید ما ابعات و دیپی آی تصویر رو درست میکنیم و اپلود میکنیم

تا جایی که ممکنه براتون حلشون میکنیم ایرادهای مرتبط با موضوع سوأل شما سعی میشه

از این پس و شما لطفاً هم سعی کنید سوألاتتون رو با تراکم ابهامات کمتر

از حیث اینکه باید گفت متأسفانه به پستهای قبلی که برگردیم و نطر کنیم

ما نتونسیم حتی به یک جواب قابل قبول از سوالاتمون برسم با آرزوی موفقیت برای همه.

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
اسناد داداش یه نگاه کن ببین این درد بی درمون ما درست میشه خدا خیرت بده نمیشه اوراق کنیم بره پیه کارش

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام
مشاهده فایل‌پیوست 107892

با عرض معذرت ....این مدل که توی ذهن من بود با این که عکس گزاشتید فرق داشت

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
خدمت استاد عزر به صورت rar :eek:k:

1661697706733.jpg

درود بر شما :

برد رو نگاه که کردم تقریباً برد تمیزی هست دستکاری توش نمیبینم با اینکه آیسی فلش اون رو که در کادر گذاشتم شما عنوان کردید فلش زدید اما انگار از مدار خارج نشده جای تقدیر داره کارتون آنقدر تمیزه شما فقط برد رو با تینر 25000 فوری حالا گیرت نیامد هر چه باشه فقط روغنی نباشه همان 10000 هم کافیه شستشو کنید و با برس رنگ مناسب قشنگ برس بزن مخصوصاً پایه های سی پی یو .

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
سلام
مشاهده فایل‌پیوست 107892

درود بر شما

تا جایی که بنده اطلاع دارم ولتاژ 2.4 ولت روی این برد ها نداریم !

خروجی ولتاژ سلف هایی که با رنگ زرد از شماره یک تا چهار مشخص کردم را اعلام کنید .

4000_.jpg

بالا