farbodbest
کاربر
- 2022-02-12
- 81
- 122
چشم استاد فقط یه سوال پایه ها فرقی نمیکنه ازکدوم طرف ولتاژی گیری بشه منظورم اینه چپ و راست نداره ....
چشم استاد فقط یه سوال پایه ها فرقی نمیکنه ازکدوم طرف ولتاژی گیری بشه منظورم اینه چپ و راست نداره ....
سلام دقیقا همین ولتاژها موجود
1=5v
2=3.3v
3=1.8v
4=1.2v
تنها داستانی که هست پایه ۴ ایسی فلش اصلا ولتاژی نداره اما پایه ۱ و ۸.۷ 3.3 رو دارن
سلام دقیقا همین ولتاژها موجود
1=5v
2=3.3v
3=1.8v
4=1.2v
تنها داستانی که هست پایه ۴ ایسی فلش اصلا ولتاژی نداره اما پایه ۱ و ۸.۷ 3.3 رو دارن
سلام برادر فلکس گرفتم هیت هم با حوصله دقت گرفتم شستشو عالی و تمیز متاسفانه همون حالت قبلی ..ضمنن یه ایسی نو که سفارش داده بودم هم همون لحظه رسید تعویض کردم فایل فلش سلامت زدم هیچ فرقی نکرد...کیش و مات موندم والا....
داداش فایل استارمکس ایکس صد سوپر رو زدم به تی وی هم وصل کردمهیچ عکس العملی نداره ب بدبختانه دوتا از مقاومت و خازنهای اس ام دی کنار ایسی فلاش هم ازجاشون پریدن اجبارا با نوک هویه و قلع به هم اتصال دادمشون البته جاشون اتصال دادم نتونستم خودشون جا گیزن کنم خیلی ریز و بد قلقن
اقا یه سوال خودمون توسط هیتر ننیتونیم پرادازنده سیپیو رو برداریم و نو جاش بندازیم ..یا کار ما نیست
نه والا سوال بود .....تعویض سیپیو با هیتر امکان پذیر هست یا نه ؟؟؟
اقا یه سوال خودمون توسط هیتر ننیتونیم پرادازنده سیپیو رو برداریم و نو جاش بندازیم ..یا کار ما نیست
مشاهده فایلپیوست 107949سلامن
داداش اصلا مشکلی نیست الان بنده دوسه تا ازاین دستگا ها دارم که به غنوان اوراقی خریدم و عجله ایی برای تغمییرنذارم هرچقدر زمان ببره اصلا مهم نیست غرض اینه که بتونیم احبا بکنیم سیستم رو ... واقعا بعغیها که مشکل سیپیو دارن خیلی تمیز و سلامتن جدای هزینه تعمبرشون میشه بابت فروش ازمشتری قیمت منصفانه حساب کردو گرفت .... در مورد فرمایش دوست گرامی لینگ اموزش مونتاژ سیپیو رو بی زحمت بزارید بنده ببینم ممنون میشم من تو یوتوپ نتونستم مورد خوبی پیدا کنم ..یه سوال هم خدمت اساتبد داشتم شاید یاینجا جای این سوال نیاشه باید ببخشید..
ایسی فلش بعضی ازمدل ریسورها به مثال ایکلاس که چهل و هشت پایه هستن رو بنده توسط پروگرامر flypro mini که در توضیحات مدل 8 الی 16 پایه رو ساپورت میکنه میشه پروگرامر کرذ مثلا مبدلی چیزی روی سوکت زد ....