چراغ مانده مدیا استار 4000 laser

2007-06-19
1,872
19,347
چشم استاد فقط یه سوال پایه ها فرقی نمیکنه ازکدوم طرف ولتاژی گیری بشه منظورم اینه چپ و راست نداره ....

درود بر شما

یک سمت مستقیم به آی سی وصله و سمت دیگش خروجی هست .

ولتاژ خروجی مد نظر ماست .

2007-06-19
1,872
19,347
درود مجدد

ولتاژها به این صورت هست :

1 = 5
2 = 3.3
3 = 1.8
4 = 1.2

4000_.jpg

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام دقیقا همین ولتاژها موجود
1=5v
2=3.3v
3=1.8v
4=1.2v
تنها داستانی که هست پایه ۴ ایسی فلش اصلا ولتاژی نداره اما پایه ۱ و ۸.۷ 3.3 رو دارن

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
1=5v
2=3.3v
3=1.8v
4=1.2v
تنها داستانی که هست پایه ۴ ایسی فلش اصلا ولتاژی نداره اما پایه ۱ و ۸.۷ 3.3 رو دارن

درود :

با اینحال مشکل رسیور به احتمال زیاد لحیم سردی cpu هست فلکس بگیرد

و هیت ملایم به دنبال بگیرد بعد هم مثل همشیه که تاکید میشه قشنگ شستشو کنید .

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام برادر فلکس گرفتم هیت هم با حوصله دقت گرفتم شستشو عالی و تمیز متاسفانه همون حالت قبلی ..ضمنن یه ایسی نو که سفارش داده بودم هم همون لحظه رسید تعویض کردم فایل فلش سلامت زدم هیچ فرقی نکرد...کیش و مات موندم والا....

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
میگم ایکاش سایت عزیمون یه کارگاه تعمیرات داشت ما سیستم‌ها رو ارسال میکردیم زحمتشو میکشیدن ماهم حق زحمت رو با کمال میل تقدیم میکردیم ..اینم یه ایده و نظر اساتید مد نظر بگیرند ما رو نجات بدن .اینجا تعمیرکاران درحد یه خازن عوض کردن مهارت دارن که اونم خودمون انجام میدیم

2007-06-19
1,872
19,347
1=5v
2=3.3v
3=1.8v
4=1.2v

درود مجدد

پایه چهار نباید ولتاژی داشته باشه چون gnd هست .

این ولتاژ 2.4 ولت که نوشته بودید چی شد ؟

خروجی دیجیتال صدا که یک ال ای دی قرمز داره و پشت رسیور هست آیا چراغش چشمک میزنه و خاموش و روشن میشه یا چراغش ثابت روشن هست ؟

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
سلام برادر فلکس گرفتم هیت هم با حوصله دقت گرفتم شستشو عالی و تمیز متاسفانه همون حالت قبلی ..ضمنن یه ایسی نو که سفارش داده بودم هم همون لحظه رسید تعویض کردم فایل فلش سلامت زدم هیچ فرقی نکرد...کیش و مات موندم والا....

درود بر شما

از فایلی که استفاده کردین مطمئن هستین؟

توصیه میکنم از فایل فلش استارمکس ایکس 100 سوپر یا ای استار 30000 مگا استفاده کنید بعد دستگاه رو به تی وی وصل کنید ببینید لوگو دستگاه میاد یا خیر

توجه داشته باشید که با این فایل ها پنل دستگاه خاموش خواهد بود

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
داداش فایل استارمکس ایکس صد سوپر رو زدم به تی وی هم وصل کردم‌هیچ عکس العملی نداره ب بدبختانه دوتا از مقاومت و خازنهای اس ام دی کنار ایسی فلاش هم ازجاشون پریدن اجبارا با نوک هویه و قلع به هم اتصال دادمشون البته جاشون اتصال دادم نتونستم خودشون جا گیزن کنم خیلی ریز و بد قلقن

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
داداش فایل استارمکس ایکس صد سوپر رو زدم به تی وی هم وصل کردم‌هیچ عکس العملی نداره ب بدبختانه دوتا از مقاومت و خازنهای اس ام دی کنار ایسی فلاش هم ازجاشون پریدن اجبارا با نوک هویه و قلع به هم اتصال دادمشون البته جاشون اتصال دادم نتونستم خودشون جا گیزن کنم خیلی ریز و بد قلقن

درود :

این قسمت متشکل از بوت رسیور هست یعنی حساسه و تغییرات جزئی هم چه در وتاژ و چه اهمیش

تأثیرات محسوسی و حتی گاهاً جبران ناپذیر هستند به نظر میاد پردازنده رسیور مرخص شده

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
اقا یه سوال خودمون توسط هیتر ننیتونیم پرادازنده سیپیو رو برداریم و نو جاش بندازیم ..یا کار ما نیست

درود بر شما :

نمیدونم من چی بگم حقیقت از این مطلب چیزی نمیتونم بفهمم اینکه این نظر بود ، احترافه و یا سوال بود خدا میدونه و شما :sadwalk:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
نه والا سوال بود .....تعویض سیپیو با هیتر امکان پذیر هست یا نه ؟؟؟

درود :

حتماً امکان پذیر هست با هیتر هوای گرم با این وضعی که ما از گرانی داریم کمتر کسی از بینمون با لیزر بی جی ای و یا سی ان سی این کارو میکنه.

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
ولی میگم استاد چقدر خوب بود یه کارگاهی سایت زیبامون داشت میشد این مدل دستگاه شل وپل رو تعمیر میکردیم حیف بود ۷۰۰ ۸۰۰ مابع به فنا رفت خدایی بروروی دستگاه خیلی تروتمیز بود حیف به خاطر یه قطعه اوراق میشد...?

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درودی دیگر :

نظر خوبی بود اما اگر نگاه کلی به موضوع بکنیم میبینیم کاربران سایت ما حتی از خارج کشور هم هستند این پیشنهاد شما را یکی از دوستان خارج کشور در فضای مجازی که با ایشون داشتم این مطلب رو عنوان داشتند بعد طی بحثمون به نتیجه رسیدیم که حتی اگر فقط داخل وطن هم بخواییم بزنیم نمیشه چرا شما پنهای سرزمین رو بنگرید واقعاً کیلومترها هست خوب ما بخواییم این رسیور رو که سریعترینش پست پیشتاز هست به علت کمبود شعب تیپاکس و دیگر خدمات پستی نمیشه اینها روشون حساب کرد خوب شما از جنوب تا تهران مرسوله میخوایید بفرستید پست پیشتاز حدود3روز طول میکشه تا به کارگاه برسه مثلا میگیم در کارگاه هم حدوت 2 روز میمونه تا تعمیر بشه بعد پشت میشه خوب 3 روز اونجا هم میمونه در مسیر و تا برسه مبدأ حدود 8 روز کاری میمونه ! البته این نظر من بود و تقریباً جیرنیگی نظری که دادم هست باورت میشه بعضی مشتریان داریم انقدر عجول هستند میاد میگه همین حالا فقط میخوام درست کنید انگار میخواد پرگرام بزنیم براش ،میخوام بگم نمیشه داداش تقریباً غیر ممکنه:a02IRSAT:

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
اقا یه سوال خودمون توسط هیتر ننیتونیم پرادازنده سیپیو رو برداریم و نو جاش بندازیم ..یا کار ما نیست

درود بر شما ///اگر پایه ها bgaنباشه میشه تعویض کرد البته مشروط به اینکه سی پی یو نو را داشته باشید //من مدلهای مختلفcpu را خودم تعویض میکنم .کار خیلی سختی هم نیست البته قبلش باید تمرین کنید که قلق کار بیاد دستتون///جناب حیدری هم یک ویدیو اموزشی در مورد تعویض اینگونه سی پی یو ها روی سایت دارن میتونید ببینید

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
download.jpgسلامن
داداش اصلا مشکلی نیست الان بنده دوسه تا ازاین دستگا ها دارم که به غنوان اوراقی خریدم و عجله ایی برای تغمییرنذارم هرچقدر زمان ببره اصلا مهم نیست غرض اینه که بتونیم احبا بکنیم سیستم رو ... واقعا بعغیها که مشکل سیپیو دارن خیلی تمیز و سلامتن جدای هزینه تعمبرشون میشه بابت فروش ازمشتری قیمت منصفانه حساب کردو گرفت .... در مورد فرمایش دوست گرامی لینگ اموزش مونتاژ سیپیو رو بی زحمت بزارید بنده ببینم ممنون میشم من تو یوتوپ نتونستم مورد خوبی پیدا کنم ..یه سوال هم خدمت اساتبد داشتم شاید یاینجا جای این سوال نیاشه باید ببخشید..
ایسی فلش بعضی ازمدل ریسورها به مثال ایکلاس که چهل و هشت پایه هستن رو بنده توسط پروگرامر flypro mini که در توضیحات مدل 8 الی 16 پایه رو ساپورت میکنه میشه پروگرامر کرذ مثلا مبدلی چیزی روی سوکت زد ....

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
مشاهده فایل‌پیوست 107949سلامن
داداش اصلا مشکلی نیست الان بنده دوسه تا ازاین دستگا ها دارم که به غنوان اوراقی خریدم و عجله ایی برای تغمییرنذارم هرچقدر زمان ببره اصلا مهم نیست غرض اینه که بتونیم احبا بکنیم سیستم رو ... واقعا بعغیها که مشکل سیپیو دارن خیلی تمیز و سلامتن جدای هزینه تعمبرشون میشه بابت فروش ازمشتری قیمت منصفانه حساب کردو گرفت .... در مورد فرمایش دوست گرامی لینگ اموزش مونتاژ سیپیو رو بی زحمت بزارید بنده ببینم ممنون میشم من تو یوتوپ نتونستم مورد خوبی پیدا کنم ..یه سوال هم خدمت اساتبد داشتم شاید یاینجا جای این سوال نیاشه باید ببخشید..
ایسی فلش بعضی ازمدل ریسورها به مثال ایکلاس که چهل و هشت پایه هستن رو بنده توسط پروگرامر flypro mini که در توضیحات مدل 8 الی 16 پایه رو ساپورت میکنه میشه پروگرامر کرذ مثلا مبدلی چیزی روی سوکت زد ....

درود بر شما :

دوست خوب ببخشید ما اینجا نمیتونیم جزئیات تعمیر رو به مخاطبمون بدیم میدونید چرا چون واقعاً زمان بر هست

برای خود ما و خود مخاطبمون شما باسیت لا اقل سر رشته ای از تعمیر داشته باشید تا بیایید استارت بزنید

ما چقدر میخواییم راهنمایی کنیم پیشنهاد میکتنم حداقل دوره 6 ماهه تعمیرات تخصصی رو زیر نظر استاد با تجربه

در کارگاهای فنی حرفه ای طی کنید تا مشکلات تعمیراتتون در هر تاپیکی با بیستا پست بشه حل کرد

اینطوری همه لذت میبریم شما و کسانی که نظرشون رو عنوان کنند و حتی کسی که بعدها مرجعه کنه به این تاپیک .:eek:ky:

آخرین ویرایش:
بالا