چرا پس تنظیم فابل و پوشه های مخفی من قاطی کرده؟؟

hvelectronic

کاربر
2007-11-18
25
8
با سلام
من نمی دونم چرا هر چی تنظیم فعال کردن پوشه ها و فایل های ی مخفی تو fplder option را می زنم...باز هم از حالت مخفی در نمیان؟؟؟؟دوباره خودش برمیگرده رو حالت اول!!!!!!!! یعنی به عبارتی نمیذاره فایل و پوشه های مخفیم نمایش داده بشن.............

فقط کممممممممممممممممممک

hvelectronic

کاربر
2007-11-18
25
8
با سلام
من نمی دونم چرا هر چی تنظیم فعال کردن پوشه ها و فایل های ی مخفی تو fplder option را می زنم...باز هم از حالت مخفی در نمیان؟؟؟؟دوباره خودش برمیگرده رو حالت اول!!!!!!!! یعنی به عبارتی نمیذاره فایل و پوشه های مخفیم نمایش داده بشن.............

فقط کممممممممممممممممممک

اونجا منظورم folder option بود.....

nagravision

کاربر
2009-05-30
17
19
44
با سلام

فقط کممممممممممممممممممک

ویروس رجیستری ویندوزت را دستکاری کرده که نتونی
ویروسهایی که هیدن هستند را ببینی.فورا یک آنتی ویروس قوی
وآپدیت شده نصب کن.اگه nod32 داری پاکش کن و kaspersky 2009
نصب کن.حتی ویروس کشی هم بکنی مشکلت حل نمیشه.باید یه فایل واست
آپلود کنم که رجیستریت را درست کنه.

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
با سلام

فقط کممممممممممممممممممک

دوست من اسم این ویروس Recycler هستش که نزدیک یک سال و اندیه که داره تو سیستما می لوله . این ویروس خیلی واگیرداره و یکی از شایع ترین راههای انتقالش فلشه که چون روی اتوران فلش می شینه اینطوری به سیستم 32 ویندوز منتقل شده و برخی از تنظیمات ویندوز رو در ا ختیار می گیره و به صورت اتورانی در کنار Recycler فعالیت می کنه که حتی اگه جفتشونم ببینی و delete کنیشون باز برمی گردن . بهترین راه برای رهایی از شر این ویروس در ابتدا تعویض ویندوز است که قبل از اینکار فایل هایی که روی درایو c داری به جای دیگه ای منتقل کن . سپس تمام درایو های دیگه رو پس از اینکه ویندوز رو عوض کردی به ترتیب و پس از انتقال فایل های داخلش به درایو دیگر یا به dvd با کلیک راست فرمت می کنی ( ترجیحا از quick format استفاده نکن ) و همین کار رو با درایو های دیگه انجام بده . صد درصد مشکلت حل می شه فقط اگه در اینه قصد اتصال usb به سیستم رو داری حتما یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شونده استفاده کن و یا از سیستمت یه Recovery point با نرم افزار نورتون گوست و یا restore point با system tools خود ویندوز بگیر که موقع ویروسی شدن تنظیمات ویندوز را به گذشته بر گردونه .

nagravision

کاربر
2009-05-30
17
19
44
دوست من اسم این ویروس Recycler هستش که نزدیک یک سال و اندیه که داره تو سیستما می لوله ........ .

با سلام به شما کاربر ویژه عزیز!
فرمایش شما کاملا صحیح است
این که شما فرمودید یک فایل با نام autoplay.exe
را همراه خود دارد که در واقع ویروس اصلی است.
ولی نمیشه گفت که حتما این نوع از
ویروس را سیستم ایشون داره.این علائم و نشانه ها خصلت خیلی ازبد افزاره ها
بخصوص تروجانهاست.

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
با سلام به شما کاربر ویژه عزیز!
فرمایش شما کاملا صحیح است
این که شما فرمودید یک فایل با نام autoplay.exe
را همراه خود دارد که در واقع ویروس اصلی است.
ولی نمیشه گفت که حتما این نوع از
ویروس را سیستم ایشون داره.این علائم و نشانه ها خصلت خیلی ازبد افزاره ها
بخصوص تروجانهاست.

بسیاری از تروجانهایی که در حال حاضر در حال فعالیت هستند فعالیت خود را از طریق فایلهای exe و crack بسیاری از نرم افزارها که شما فکرش رو هم نمی کنید و بسیاری از cookie ها انجام می دهند اما فرمایش شما هم کاملا درسته اگه بر روی گزینه ی hide protection... که در زیر قسمت نمایش دادن فایل های hidden هست کلیک کنید این فایل اتوران recycler رو در کنارش می بینی که کاملا به این فایل متصله . لازم به ذکره که این ویروس تولید داخله!!!! اطلاعات مربوط به رجیستوریش رو می تونین تو بخش run و تایپ regedit پیدا کنید . غیر فعال کردنش از اینجا صورت می گیره که یکم سخته . راهی که قبلا توضیح دادم با وجود وقت گیری برای شما راحت تره.

آخرین ویرایش:

zest

کاربر
2007-06-13
62
58
رفع مشکل ظاهر کردن folder option , رفع مشکل open with و Show Hidden Files به طور دستي از طريق

1- از Start Menu وارد Run شده و تايپ کنيد : regedit
وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير شويد :

کد:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced

در اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روي ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 يا 2 تغيير دهيد و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .

2- مسير زير رو دنبال کنيد :

کد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden

اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).

3-مسير زير رو دنبال کنيد :

کد:

HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL

در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.

hvelectronic

کاربر
2007-11-18
25
8
یه راه حل خوب و راحت

با سلام و تشکر از دوستان عزیز و گل سایت

من یه فایل پیدا کردم که به کمک نصب کردن اون می تونید از شر این ویروس به راحتی خلاص شید...البته نباز به restart کردن دارین.

از اینجا دانلود کنید.:s13:

mostafa 11

کاربر
2008-06-27
12
10
با سلام و تشکر از دوستان عزیز و گل سایت

من یه فایل پیدا کردم که به کمک نصب کردن اون می تونید از شر این ویروس به راحتی خلاص شید...البته نباز به restart کردن دارین.

از اینجا دانلود کنید.:s13:
دوست عزیز فایل شما خرابه .

nagravision

کاربر
2009-05-30
17
19
44
باید ویروس کشی کنی.وگرنه همه اینکارها را هم بکنی یه بار که ری استارت کنی
همون آشه و همون کاسه.

بالا