چهار خطه ماندن استارست x50cu usb

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
سلام يه استارست x50cu usb واسه تعمير آوردن كه رو پنلش چهارتا خط مياد نرم افزار كارخانه اي مي زنم در آخرين لخظه flash write error مي نويسه نرم افزار قديميش هم دانلود كردم باز همون پيغامو لحظه آخر ميده اساتيد اگه راهنماييم كنند متشكر مي شم.

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
از اساتيد محترم درخواست مي شود در صورت امكان راهنمايي فرمايند.

==============================================================================

با سلام دوست عزیز شما اگه پروگرامر دارین فلشو پروگرام کنید مشکلتون حل میشه احتمال داره دستگاهو با پچ یه رسیور دیگه اپدیت کرده باشند که دیگه رسیور پچ قبول نمیکنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
کاربران گرامی مشکلات مربوط به دستاه های قدیمی بارها در بخش تعمیرات بررسی وراه حل ارایه شده است
بجای اینکه تاپیک بزنید ومنتظر بنشینید بهتره بخش مربوطه در تعمیرات سخت افزاری را بهتر بگردید حتما جواب هست
این رسیور مدتها کار کرده احتمال خرابی در پاور هست بهتره خازن های تغذیه وولتاژهای اصلی با جنس خوب ونو جایگزین کنید
خود فلش یا رم دستگاه کثیفی برد اصلی هم میتواند مشکل ساز باشد بررسی کنید

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
با سلام خدمت دوستان خدمت جناب شهرام عزيز عرض كنم كه بنده تمام قسمتهاي مربوط به تعميرات استارست و خوندم نتيجه نگرفتم بعد درخواست كمك كردم در ضمن اين دستگاه برد تغذيه سالم روش هست ولتاژها بررسي شده همه درست مي باشد آي سي فلش تعويض شده آي سي رم و سي پي يو هيت گرفته شده مدار به كلي با تينر شستشو شده ولي جواب نداده پچهاي مختلف تست شده ولي پچ قبول نمي كنه در درصد آخر خطا ميده در آخر از راهنماييتان ممنونم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان خدمت جناب شهرام عزيز عرض كنم كه بنده تمام قسمتهاي مربوط به تعميرات استارست و خوندم نتيجه نگرفتم بعد درخواست كمك كردم در ضمن اين دستگاه برد تغذيه سالم روش هست ولتاژها بررسي شده همه درست مي باشد آي سي فلش تعويض شده آي سي رم و سي پي يو هيت گرفته شده مدار به كلي با تينر شستشو شده ولي جواب نداده پچهاي مختلف تست شده ولي پچ قبول نمي كنه در درصد آخر خطا ميده در آخر از راهنماييتان ممنونم.
درود

دوست من تغذیه سالم باید دستگاه مشابه راحت بالا بیاره خیلی وقتها ولتاژها در ظاهر درست بنظر میرسه ولی دستگاه بالا نمیاد

اما شما وقتی فلش دیگه پروگرام کردید وبه فایل فلش اطمینان دارید دیگه ربطی به آپگرید پیدا نمیشه ورسیور باید با فایل فلش سالم براحتی روشن بشه

وقتی روی پانل 4خط میاد روی صفحه تلویزیون با هیچ خروجی تصویر ندارید؟
آیا4خط ثابت هست یا دستگاه پشت هم بوت میشه onمینویسه؟

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
سلام جناب حيدري تو دستگاه مذبور چهارتا خط كه مياد چند مورد بالا پايين ميره بعد ثابت ميمونه در ضمن دستگاه كه روشن ميشه تصوير سياه مياد ( معلوم ميشه كه دستگاه روشن شده ) در ضمن تغذيه نو روش انداختم از اين تغذيه ها كه توفروشگاه سايت هست. باز ممنون از جواب دادن به سوالاتم.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز
ایسی رم روهم تعویض کنید خرابی رم هم ممکنه باعث این مورد بشه..
گرفتن هیت کافی نیست سعی کنید با یه هویه نوک باریک و تمیز پایه های سی پی یو رو کامل لحیم بدید..
رگلاتور3.3 رو هم فراموش نکنید حتما چک کنید..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزيز . فقط و فقط از برنامه است اگر برنامه قبول نميکند احتمالا قبلا برنامه مدلهای مشابه روی آن ريخته اند . ميتوانيد آی سی فلاش را دوباره برنامه ریزی کنید 100 درصد جواب میده من خودم تابه حال چندین مورد داشتم که با برنامه خوب شده اند

Ancient

کاربر
2020-04-24
15
19
درود بر همه عزیزان. بنده همین مدل ریسیور رو دارم . یعنی از قدیم داشتم . سالها بود که کنار گذاشته بودمش . هیچ مشکلی هم نداشت. چند روز پیش روشنش کرم . باهاش کار هم کردم . همه چیزش اوکی بود . تصمیم گرفتم به آخرین فریم ویر آپدیتش کنم ( که مربوط به 2010 بود. مال خودش مربوط به 2008 بوده) بدون مشکل آپدیت شد . کار هم کردم . اما تصمیم گرفتم کلا ریسیور رو ریست کنم و به حالت پیشفرض (default) برگردونمش تا از اول فرکانسها و کانالها و... چیدمان کنم. اما وقتی مراحل کار تمام شد ، ریستارت کرد و دیگه بالا نیومد . تصویر صفحه کلا سیاه( بدون تصویر ) و فقط ریسیور هر 10 ثانیه پنل جلو 4 خط روشن میشه و دوباره میره .
این توضیح رو بدم که تمام توضیحات تاپیکهای باز و بستۀ این سایت رو خوندم .
با ریختن فایل فلش ، فایل بوت و ... هیچ اتفاقی نیفتاد . مدار تغذیه رو ظاهری چک کردم . هیچگونه دفورمه شدن و مشکل ظاهری در خازنها و سایر قطعات ندیدم . باتوجه به اینکه ریسیور هم از اول دست خودم بوده از نحوه نگهداری و سلامتش مطمئنم . حدود 2 سال بیشتر هم کار نکرده بود .
روی بحث تعمیرات ، روی بیشتر وسایل برقی کار کردم بجز ریسیور.
تنها چیزی که به نظرم باید انجام بدم پروگرام زدن آی سی از طریق جیتگ هست . اما با توجه به اینکه تجربه اینکار رو تا بحال نداشتم میبایست از دانش به اشتراک گذاشته شده در سایت بهره ببرم .
اما متاسفانه چند تاپیکی که چک کردم ناقص بودن ( مثل بحث ساخت کابل جهت جیتگ . لینک فایلهای برنامه ها نیست یا باز نمیشن. عکسهای مرتبط ، خیلی وقته که از سایتهای آپلود حذف شدن. مباحثی که من چک کردم ، تاپیکشون بسته شده بود که نمیشد که دیگه کامنتی گذاشت. از طرفی پست الکترونیک تماس با مای سایت هم بسته هست. نمیدونستم باید به کی بگم یا از کی بپرسم . تنها یک پیام به آقای محمودی زدم که اونم تا این لحظه بی جواب مونده .
خوشحال و متشکر میشم اگر کسی راهنمایی کنه و پاسخگو باشه.

Ancient

کاربر
2020-04-24
15
19
درود

اول خازن 1000 میکرو 10 ولت تغذیه رو تعویض کنید بعد نرم‌افزار رسیور رو از طریق لودر و با کابل rs232 به دستگاه منتقل کنید
سلام مجدد .
قبل از اقدام برای تعویض، تصمیم گرفتم همه خازنهای برد مدار تغذیه رو چک کنم ( با مولتی متر - حالت بازر- درصورت صدا دادن یعنی خازن معیوب است و از داخل اتصال کوتاه دارد- اگر اشتباه گفتم ، تصحیح بفرمایید لطفا)
با این تست، این خازنها معیوب شناخته شدن:
33میکرو /400
33میکرو / 50
220 میکرو/50
1 میکرو/50 ولت

حال تصمیم به تعویض اینها دارم .

بالا