کسانی که میتونند ایراد بگیرند بخونند تا جواب بگیرن

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
در رابطه با برند I-STAR
با سلام خدمت دوستان گلم
به نظر من هم ISTAR برند خوبی هست و جا برای پیشرفت داره و تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه منم یه نصاب هستم و هم دستگاه مزخرف فروختم هم متوسط هم خوب هم عالی
در جواب بعضی دوستان که از ICLASS و STARSAT تعریف میکنند واقعا جز برندهای اشغال هستن. برند متوسط هم XCRUISER و خوب هم STRONG و ISTAR و FORTEC STAR و HUMAX و STARTRACK هست. برند عالی هم DREAMBOX و I-LINK و VIEWSAT و TRIPPLE DRAGON رو میتونم بگم که کار کردم
عزیزانی هم که مشکل دارن لطفا یکم تحقیق کنن و الکی یه دستگاه رو عالی یا بد جلوه ندن
اول یاد بگیرید با منو کار کنید بعد یکم استعداد خرج کنید و الکی ایراد نزارید.:eek:k::eek:ky:
این حرفایی هم که زدم هیچ سودی برام نداره و تبلیغ هم نکردم فقط نمیخوام الکی یکی بیاد با اطلاعات غلط ملت رو گیج کنه. در جواب دوستمون هم که کارشون جوجه شماری هست بگم لطف کن به جای جوجه ایرادهای ICLASS و STARSAT رو بشمار که خودشون مرغداری هستن:eek:k:

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
اگه ایرادی دیدید یا خواستید مقایسه کنید همین جا مطرح کنید. البته ب منطق خواهشا و جواب رو هم همینجا میگیرید کوچیک همتون سعید هستم:bs_iloveyou:

nazmi-mahvareh

کاربر
2009-07-07
7
15
40
من هم با حرفهای شما موافقم
من خودم هم یک نصاب و فروشنده هستم با تمامی رسیورها کار کردم اشغالتیرن رسیور مون ایکلاس و استارست هستش . رسیور ای استار اچدی و تیتانیوم نسبت به اینها خیلی باک کیفیت تر هستند
من که بین ایکس کروز و ای استار = ای استار رو ترجیح میدم سرعت تعویض و عمل کردن با کنترل خیلی بهتر از رسیورهای لینوکسی مثل ایکس کروز هست.مشکل هنگ در همه رسیورها وجود داره که به مرور رفع شدند امیدوارم در ای استار هم بزودی رفع خواهد شد

danial_xo66

کاربر
2010-09-17
141
629
37
اگه ایرادی دیدید یا خواستید مقایسه کنید همین جا مطرح کنید. البته ب منطق خواهشا و جواب رو هم همینجا میگیرید کوچیک همتون سعید هستم:bs_iloveyou:

دوستان بهتره که ب جای انتقاد یا تعریف از یک رسیور بدون ذکر دلیل، محاسن و معایب اون هارو یکی یکی ذکر کنن. یه نفر 80 تومن پول داده آیکلاس خریده خوب معلومه که میاد و از آیکلاس تعریف میکنه . دها مدل رسیور هست و هیچکس با همه مدل ها به صورت مداوم کار نکرده. از نظر هر کس رسیوری که اون داره از همه بهتره.

ابتدایی ترین مواردی که میتونه یه رسیور رو بهتر جلوه بده: شکل ظاهری، منو ساده، کیفیت تصویر بالا، جستجو و مرتب کردن کانلها به صورت ساده، این موارد هستن.

بهتر در این تاپیک اگر میگیم ای استار بهتر ازاستارست یا آیکلاس هست بیاییم یک به یک هر جزء رو در هر کدوم مقایسه کنیم. مثلا کیفیت تصویر در این رسیور با اون یکی. سرعت کار، یا ...

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
عزیزم من کلی گفتم درسته هیچ اشپزی نمیگه اش من شوره اما ادم باید خودش فکر کنه.
انسان به همه جیز عادت میکنه به نظر من منو ساده کلمه بی معنی هست. هر کسی بعد از مدتی منو دستگاه براش عادی میشه حتی TRIPPE DRAGON یا HUMAX های سری جدید که منوی خیلی سنگینی دارن.
منم این مدل رسیورها رو با هم قیمهای خودش مقایسه کردم عزیزان البته بماند که قیمت بالا ملاک خوبی واسه تعیین کیفیت نیست همیشه
برای مقایسه با هم رنجهای خودش ICLASS که اصلا هیچی اما به نظر من از نظر کیفیت تصویر STRONG 4620 XII & 4622 XII بهتر هستن اما امکاناته ISTAR بهتره و بهترین دلیلش LAN و شرینگ 1سشاه رایگان هست.
البته ظاهر یک رسیور سلیقه ای هست اما این پنل دیجیتالی ISTAR که اسم کانال رو هم مینویسه عالیه:eek:k::eek:ky:

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
سعد جون شما دارید حرفه ای عمل میکنید یه خانواده 6الی 7 نفری که دوتاشون باسوادن و هر روز ساعت کمی توخونه هستند می مونن دوتا دختر با یه پسر که هیچی حالیشون نیست چه بهتر از ای کلاس9898 یا استارست 95 خوب کمترین زما برای جابجایی کانالها از یوراخ دیوار هم میشه لیست کانالهای امد ه اش پیدا کرد
وقتی طرف میگه یه ریسور تومایه های 100 تومان می خوام من بهش بگم بفرما شما برو کیب ریو مینی اچ دی که تو دبی خریدش300هزار تومانه
دوستان درست فرمودند بیایید محاسن ومعایب رو مطرحکنیم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

رسيورهاي مختلف با قيمتها و امكانات مختلف در بازار موجوده
فقط با تحقيق و تست ميشه نظر داد
سليقه ها و استفادها و حتي علاقه به برند خاصي
يك نفر دوست داره سرعت زياد باشه
يكي كيفيت تصوير
يكي ضبط
يكي قيمت كم با امكانات زياد
اكثر رسيورها نسبت به قيمتشون ارزش دارن
هر چي پول بدهيد آش ميخوريد
ولي هيچ وقط اين رو ناديده نگيريد
برندهاي كه مدلها و سابقه بيشتري دارند داراي مشكلات كمتري هستند

narmak98

کاربر
2010-08-21
11
26
45
آقا توروخدا بچه ها یکی کمک کنه من تلویزیونم پلاسما هستش و با هر رسیوری که فقط خروجی av معمولی داره امتحان کردم تصویر مات و بی کیفیت هستش جدیدا رفتم یه هایویون hdmi معمولی خریدم تصویرش بهتر شده اما باز هم اون کیفیت مطلوب رو ندارم این هم بگه که یه dvdplayer fulhd دارم و با اون کیفیت عالیه حالا میخوام یه رسیور fulhd بخرم اما با محدودیتهایی که تو کشور هست یا رسیور خوب پیدا نمیشه یا اگرم هست خیلی گرونه لطفا متخصصین منو راهنمایی کنن ببینم چی کار باید بکنم خیلی ممنون

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
سعد جون شما دارید حرفه ای عمل میکنید یه خانواده 6الی 7 نفری که دوتاشون باسوادن و هر روز ساعت کمی توخونه هستند می مونن دوتا دختر با یه پسر که هیچی حالیشون نیست چه بهتر از ای کلاس9898 یا استارست 95 خوب کمترین زما برای جابجایی کانالها از یوراخ دیوار هم میشه لیست کانالهای امد ه اش پیدا کرد
وقتی طرف میگه یه ریسور تومایه های 100 تومان می خوام من بهش بگم بفرما شما برو کیب ریو مینی اچ دی که تو دبی خریدش300هزار تومانه
دوستان درست فرمودند بیایید محاسن ومعایب رو مطرحکنیم

cvxcvx

کاربر
2010-04-05
19
45
44
آقا توروخدا بچه ها یکی کمک کنه من تلویزیونم پلاسما هستش و با هر رسیوری که فقط خروجی av معمولی داره امتحان کردم تصویر مات و بی کیفیت هستش جدیدا رفتم یه هایویون hdmi معمولی خریدم تصویرش بهتر شده اما باز هم اون کیفیت مطلوب رو ندارم این هم بگه که یه dvdplayer fulhd دارم و با اون کیفیت عالیه حالا میخوام یه رسیور fulhd بخرم اما با محدودیتهایی که تو کشور هست یا رسیور خوب پیدا نمیشه یا اگرم هست خیلی گرونه لطفا متخصصین منو راهنمایی کنن ببینم چی کار باید بکنم خیلی ممنون

عزیزم شما باید یک رسیور Full Hd 1080 واقعی بخرید این رسیورهایی که تا رنج 100 110 هستن و HDMI دارن کیفیت واقعی HD رو ندارند شما حد اقل باید اینا رو بگیری پیشنهاد بنده حقیر:
DREAM BOX 600
HUMAX FO**** HD
HUMAX HD FREESAT+PVR
XCRUISER 400
STRONG SRT 4910
STRONG SRT 7100 HD
ISTAR X20000

بالا