کلاهبرداری شرکت و واسطه های G-shair (اکانت های جیشیر)

mohamad2548

Banned
2010-04-28
0
11,045
44
سلام خدمت دوستان عزیز
استفاده کنندگان اکانت های جیشیر در جریان باشند دیگه برای استفاده از اکانت های جیشیر به واسطه های فروش این اکانت هیچ مبلغی را واریز نکنید ، این واسطه ها با ترفند اینکه اکانت های دو و سه ساله ارائه میدهند قیمتی خیلی پایین در حد سه سال ۱۹۰ هزار تومان را از مردم دریافت میکنند ، در صورتی که اصلا این شرکت های چینی اکانت های ۹ ماهه بیشتر ارائه نمیدهند. کسانی که قبل از این مدت ۹ ماه جهت خرید های دو ساله و سه ساله ، پول واریز کرده اند تمام قطع شده اند و واسطه های فروش هم که فقط بواسطه وبلاگ های موقت و یا وبسایت هایی که عمدتا بعضی از انها بسته شده اند.
برخی دیگر هم بزودی بسته میشود و با این پول های کلان که از مردم دریافت کرده اند به چاک میزنند و به این مردم بدبخت که فکر میکنند سه سال اکنت خریده اند میخندند و هیچ فردی هم جوابگو نیست چون هم وبلاگ ها خرجی نداشته اند که بسته شده اند و هم این اکانت ها چینی هست و کسی پاسخگو نیست.

با تشکر فراوان

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
من در تعجبم دوستان گول قیمت های این فروشندگان را میخورند
الان با ماهی 17هزار تومان بهترین سیسیکم بدون فریز میتوانید بگیرید
جی شر دارای فریز زیادتر و سرعت پایین تر هست
در سایت های دیگر هم این مطلب را دیدم
اما متاسفم خیلی از کاربران میان نظرات خود را به دیگران تحمیل میکنند
که جیشر بهترین است و فلان..........
بهترین سرویس برای باز کردن کانال های کارتی فقط سیسیکم است فعلا

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
اینها عده ای کلاهبردارن . جی شر اصلی فقط با کارت مخصوص که از دبی میشه تهیه کرد و با سریال رسیور قابل تمدیده . اینها از وقتی دیدن سایت ای استار اکانت برای دستگاهها داره میده تو تمام سایتها راه افتادن و تبلیغ میکردن سایت ای استار فلانه اینقدر ساده لوح بودن نمیگفتن شرکت چندین نرم افزار اخر رو فقط برای ساپورت این اکانت تهیه کرده اگه ما میفروختیم پس اینهمه نرم افزار برای چی بود یا شرکت اعتبار خودشون بخاطر چند اکانت خراب میکرد . متاسفانه خیلیها فقط به فکر منافع خود و کلا هبرداری هستند . امروز یکی بمن پیام داده اقا من 50000 بخرم میخوام کیفیت تصویرش خوب باشه گفتم اگه تصویر خیلی خوب میخوای استارمکس 200 تصویرش بهتره در صورتی که من دارم با ای استار کار میکنم . ادم باید منصف و به فکر جیب هم وطنش باشه تا ..........

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوستان سلام
جیشیر مانندسیسیکم نمیباشد
فقط وفقط ازطریق سریال ونام ریسیور
اونهم ازطریق شرکت قابل تمدیدهستند
وفقط برندایستاروبرنداستارست وبرندایکلاس
وچندریسیوردیگه ساپورت میکند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توضیحات کامل توسط همکاران گرامی گذاشته شده این را اضافه کنم که سرورهای جی شر فقط توسط شرکت گلوبال استار چین پشتیبانی می شوند و مربوط به شخص و سایت خاصی نمی شود تمدید اکانت ها هم فقط به واسطه نمایندگان باید توسط شرکت انجام شود در اصل فروش اکانت جی شر معنا ندارد اکانت های جی شر رایگان برای رسیورهای تحت حمایت شرکت گلوبال استار تعریف می شوند مانند تیتانیوم- استارست -استارمکس و .....بناربراین اگر جایی اعلام می شود فروش اکانت جی شر چیزی جز کلاه برداری نیست

aria2001

کاربر
2008-12-20
1
4
سلام من مطمعن هستم کلاه برداریه. پکیج هایی رو معرفی میکنن که فقط با رسیور مخصوص باز میشه. و حتی با cccam هم باز نمیشه عجیب نیست؟؟؟صبر کنید و ببینید چند وقت دیگه همه چیز رو میشه و اونوقت مردم بدبختی که سرشون کلاه رفته میان اینجا و اونجا بیان میکنن ....

آخرین ویرایش:
بالا