کلاه برداری بزرگ در ایران بنام یو اس بی ماهواره بدون دیش

alirezarose

کاربر
2007-05-24
32
82
عزیزان چند وقت است در ماهواره ها چیزی بنام یو اس بی ما هواره بدون دیش تبلیغات می شود بدانید برای استفاده از این وسیله نیاز به کامپیوتر و اینترنت پر سرعت دارید استفاده حجمی اینترنت شما زیاد استفاده می شود به شرطی که سرور شلوغ شود فیریز هم خواهید داشت این سیستم کلاه برداری است به فرصتی که پول جمع شود خداحافظ سرور و مشترکین تازه معلوم نیست چقدر کار می کنه خودتان قضاوت کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
عزیزان چند وقت است در ماهواره ها چیزی بنام یو اس بی ما هواره بدون دیش تبلیغات می شود بدانید برای استفاده از این وسیله نیاز به کامپیوتر و اینترنت پر سرعت دارید استفاده حجمی اینترنت شما زیاد استفاده می شود به شرطی که سرور شلوغ شود فیریز هم خواهید داشت این سیستم کلاه برداری است به فرصتی که پول جمع شود خداحافظ سرور و مشترکین تازه معلوم نیست چقدر کار می کنه خودتان قضاوت کنید

درود
تائید میشود
چند وقتی بود که از زنگ مشتریها به تنگ اومده بودم
که رسیوری اومده نیازی به دیش نداره وفقط سیم پورت لن
روبه پریز تلفن وصل میکنی وتمام
وجالب تر اینکه یک خانمی شماره داده بود
و این نوع رسیور رو توزیع میکرد:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
!!!!!

راست و دروغش پای خودشون من به اونجا زنگ زدم گفتم روستا هستم و اینترنت هم ندارم حتی دیال آپ !!
گفت ما شهر شما نمایندگی نداریم یکماه دیگه می زنیم !!!!
اونوقت می آیم نصب می کنیم تصویر که اومد !!!!!! 160000 تومان پول می دی ما هم می ریم کار نکرد چرا باید پول بدی !!!!!!
حرفش منطقی بود اما ...........!

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوستان در پستهاي قبلي هم گفتم
اين usb يك نرم افزار پروتابل كه كرك شده و در همه سايت هاي دانلود و سايت خودمون نمونه هاي مختلفش هست
اگر اينترنت نامحدود حجمي داريد
ميتونيد به صورت رايگان و فقت با نصب يك نرم افزار ساده از اين امكانات استفاده كنيد
و گول تبليغات الكي اين كلاه بردان را نخوريد
خيلي جالبه كه اين كالا در سايتهايي كه دمپايي افزايش قد كرم حلزون و داروي چاقي كوچك كننده بيني ........ به فروش ميرسد
تغريبن هر چي در اين نوع سايتها ميفروشند چند برابر قيمت و غير از ضرر هيچ گونه كارايي ندارد

بالا