کلیه اخبار و مطالب مربوط به دانگل میکرو باکس

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
خبر جدید برای دارندگان میکروباکس....

بزودی با نرم افزاری خاص شاهد تبدیل میکروباکس به دانگلی دیگر خواهید بود.که در حال حاظر با دیتای تلستار 12فعال میباشد.در صورت صحت این موضوع توضیحات بیشتر را به عهده علی آقا میگذارم با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
بزودی با نرم افزاری خاص شاهد تبدیل میکروباکس به دانگلی دیگر خواهید بود.که در حال حاظر با دیتای تلستار 12فعال میباشد.در صورت صحت این موضوع توضیحات بیشتر را به عهده علی آقا میگذارم با تشکر

خبر فوق صحت ندارد

دوست عزیز دانگل های میکرو باکس -آلفا - اس باکس دیگر مدلهای مشابه تمام توسط یک سرور ساپورت می شوند یک دانگل جدید هم مدتی قبل به نام azbox توسط ترکیه تولید شده که هیچ تفاوتی با میکرو ندارد و این دانگل هم توسط همین سرور ساپورت خواهد شد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
پایان اعتبار دانگل میکرو باکس 1 بزودی .....

اطلاعیه مهم

از اوایل ماه آینده سمپتامبر 2010 شرینگ دانگلهای سری اول میکرو باکس که همگی دارای شماره سریال هستند قطع خواهد شد زیرا از زمان ورود این دانگلها به بازار بیش از یک سال می گذارد و ابتدا قرار بود فقط 6 ماه ساپورت شوند که بعد با در نظر گرفتن مشکلات زیادی که برای راه اندازی مجدد سرور وجود داشت و آغاز مسابقات جام جهانی این مدت افزایش یافت و اینک یک سال است این دانگل غیر از 3 ماه اول کارایی دارد بیش از این ساپورت ممکن نیست و آخرین ورژن 1.40 بزودی غیر فعال می شود

دانگهای جدید که دارای شماره سریال oooo oooo می باشند و مدتی قبل وارد بازار شدند شرینگ این دانگلها هم قطع می شود البته فعلا و با کمی تاخیر مجدد با استفاده از ورژن جدید که بزودی جهت اکتیو سریال این دانگلها ارسال می شود مجد شرینگ این سری وصل خواهد شد البته فقط برای 8 ماه

دانگل میکروباکس 2 هم از 1/10/2010 تا یک سال دیگر کارایی خواهد داشت

آخرین ویرایش:

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
اقا علی ما نفهمیدیم این دانگل تا اخر2010 ساپورت خواهد شد یا نه چون اون روز اقای شیهان خبر دادن که دانگل تا اخر 2010 ساپورت خواهد لطفا اگه میشه یکم توضیح بدید تاریخ دقیق پایان میکروباکس1 چه موقع خواهد بود
با تشکر

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
اقا علی ما نفهمیدیم این دانگل تا اخر2010 ساپورت خواهد شد یا نه چون اون روز اقای شیهان خبر دادن که دانگل تا اخر 2010 ساپورت خواهد لطفا اگه میشه یکم توضیح بدید تاریخ دقیق پایان میکروباکس1 چه موقع خواهد بود
با تشکر
شرکتی که محصولات تولید2010 را ارائه کرده بود تیم ساپورت را تامین مالی کرده و محصولات تولید شده در سال 2010 یا به قول علی اقا محصولاتی که دارای شماره سریال 0000 0000 میباشند تا سه ماهه اول2011 تمدید اعتبار گردیده است. این محصولات تا قبل از این قرار بود فقط تا اواخر2010 اعتبار داشته باشند.
در مورد محصولات سری قدیمی که دیگر نه بحثی است و نه توقعی
چون خداییش تیم ساپورت بسیار موفق و خوب پشتیبانی کرد و اکثر مصرف کنندگان راضی میباشند.

آخرین ویرایش:

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
سلام
یک سئوال داشتم اونم اینه که microbox I یا همان میکروباکس قدیمی تموم میشه به زودی حرفی نیست ولی آیا میکروباکس 2 یا همان میکروباکس جدید توضیع شده؟ آیا در ایران هست؟ چون اینجوری که من متوجه شدم میکروباکس هایی هم که سریال آنها 0000 0000 هست هم قطع میشوند و با تاخیر مجدید وصل میشوند اونم به مدت 8 ماه که بهتر هست پس میکروباکس 2 خرید که از شما خواهش میکنم که اگر توضیع شده کسی رو معرفی کنید تا در ایران بشه تهیه کرد
با سپاس

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
من الان میکرو باکس1 خریدم یعنی پولا م هدر رفت

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
من جديدا ميكرو خريدم بلاخره متوجه نشديم سري قديمه - جديده تا كي اعتبار داره...تو منوش كه تا تاريخ 01/03/2011 هست...كلا سرگيجه گرفتيم...

monna

کاربر
2008-11-14
18
14
ولی دوستان بااین اوضاع واحوال که میبینم اصلا نخرید بهتره چون اولا تا این دانگلها به ایران میایند وتوضیع میشوند چندماهی از اعتبارشون میگذره وعملا مدت کمی کارمیکنند وبااین اوصاف شما ظرف ییکسال وباوارد شدن به این بازی جنازه چندین دانگل تو خونتون بدون استفاده میفته وافسوس میخورین وبازم باید برین سراغ بعدی وبازهم همون داستان واینم بگم که فروشنده هیچ فرقی به حالش نداره اون سرپول دراوردن خودشه حتی اگه هرماه یکی دربیادمن گفتم خودتون بهترمیدونید ولی مطمئن باشید اونا دارند نون بدبختب مارا میخورند وبس

Farhad_O2

کاربر
2010-08-10
140
498
با سلام Shihan عزیز ، من میخاستم یه دانگل میکروباکس2 بگیرم اگه میشه قیمت و نحوه خرید رو برای من ارسال کنید .

icon4.gif
دوست عزيز در اين سايت خريد و فروش دانگل و تجهيزات ماهواره نداريم.

.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا